*** JUUNI OFFTOPIC ***
Collapse
X
-
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***
just in case vastasin ilusti. tegelt jk on me, et selline nerd olen.Algselt postitas Tarmonator Vaata postitustTänud Con põhjaliku vastuse eest, aga ma tegelt nii harimatu pole. Mõtlesin, et enne magama minekut tunnistan ikkagi leveli üles, muidu viskate siin nalja öösel minu üle :DLast edited by con; 09.06.11, 02:36.
Comment
-
Lol wtf, kelle blogi ?? Mingi epic nott :DAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitust
Comment
-
cocal ja mul vana kursavend kes paneb lihtsalt väga toorelt tala :DAlgselt postitas kjmrc Vaata postitustLol wtf, kelle blogi ?? Mingi epic nott :D
Comment
-
Ei tundu väga normaalsed inimesed, ise midagi sellist korraldaks, oleks küll pigem häbi. Lisaks veel, et mingi blogi teha, nagu miks see veel vajalik on. Räägi oma sõpradele lihtsalt.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
Comment
-
tuleb nõustudaAlgselt postitas mikk2468 Vaata postitustEi tundu väga normaalsed inimesed, ise midagi sellist korraldaks, oleks küll pigem häbi. Lisaks veel, et mingi blogi teha, nagu miks see veel vajalik on. Räägi oma sõpradele lihtsalt.
Comment
-
Ise olen tellinud interflora.ee, aga see mingi kulleriteenus ka vms"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
-
-
http://forumserver.twoplustwo.com/54...nkroll-879948/
inimene jookseb Nl100-s 166 buyini alla EV 2k käea peale.
Suht flippamine ja sitaks deep mängimine, aga ikkagi wow lol
Comment
-
-
Ok, mul on üks räigelt raske matemaatiline ülesanne.
Kõigepealt vaatasin aknast välja ja nägin ühte väikemeest topelt. Mõne aja pärast vaatasin uuesti aknast välja ja nägin jälle ühte väikemeest topelt, kuid juurde tuli veel kaks väikemeest, keda nägin ka topelt. Mitut väikemeest ma siis kokku nägin ja miks ma hetkel topelt ei kirjuta ? Boonusküsimus on aga see, et kumma silmaga ma oma arust topelt nägin ?
Comment
-
TC
Comment