Spordipoisse on? Kui jah siis rääkige "aeroobsest" treeningust - mida, tihti jne

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Helmps
    Grinder
    • Oct 2008
    • 828

Re: Spordipoisse on? Kui jah siis rääkige "aeroobsest" treeningust - mida, tihti jne

Algselt postitas ranka
    Väga hea aga ikkagi ei saanud küsimusele vastus - miks anaeroobne on pikemas perpsektiivis ilma aeroobseta kahjulik südamale? Mida aeroobne teeb, et süda jälle "ok" oleks?
    treenib südant vastupidavamaks.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Re: Spordipoisse on? Kui jah siis rääkige "aeroobsest" treeningust - mida, tihti jne

Algselt postitas Helmps
      See peaks vist olema jah suht õige põhjus. Kui ainult anaeroobset teha, siis süda saab ka selliseid lühikesi lintervalle ning treenib põhimõtteliselt südame tugevust. Aga kaua see tugev süda ikka peksab, kui tal vastupidavust ei ole? Ning aeroobne peaks mõjuma hästi kogu veresoonkonnale ja keha hapnikuvarustamisele ning kopsude effektiivsus ja maht peaks kah arenema.

Comment

• Klamber®
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2008
        • 335

Algselt postitas 2ssapaar
        Miks vähem süsivesikuid? Sama tähtsad asjad kui valgud treenimise seisukohast imo. 8)
        kohe kindlasti mitte, seda peab teadma millal ja kui palju tarbida.
        kindlasti mitte tühja kõhu peale ja toidukordade vahepeal - vastupidiselt valkudele.

ja aeroobne on kõik see mis pole otsene raskusega jändamine ning paneb su liikuma - jooksmine, kõndimine, aeroobika (kui selline ise) jne jne jne jne

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Re: Spordipoisse on? Kui jah siis rääkige "aeroobsest" treeningust - mida, tihti

sport on tervisele kahjulik.

Comment

• Helmps
            Grinder
            • Oct 2008
            • 828

kes see mu viimase vastuse lebovennale ära kustutas?

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Helmps
              ja anaeroobne ei treeni?

Comment

• Klamber®
                Õpihimuline Mängur
                • Sep 2008
                • 335

Re: Spordipoisse on? Kui jah siis rääkige "aeroobsest" treeningust - mida, tihti

Comment

• kollane
                  Pokkerihai
                  • Nov 2008
                  • 2031

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Too viimane on küll miski täiesti jura jutt IMO ja vot see jutt ongi täieli kollane ajakirjandus ning kaudne pahn, millest ma originaal postituses räägin. Ei miskit konkreetset vaid pilastavad ja väga rõveda näited: "trenn on lausa ohtlik", "saada 20 minutiks jooksuringile ja 100% tõenäosusega vigastus" ja kokkuvõttes ma ei saanudki targemaks, et miks see aeroobne siis nii halb on, mida ma siis peaks tegema ja miks.

EDIT: Ja palun jätke need lingid omale! Ausalt, ma ju ütlesin OP-s et tõesti ma olen uurinud netist ning ei saanud vastust. Võib-olla ma ei saanud aru ja settõttu ma loodan, et selgitate ümber (seda on juba väga hästi tehtud IMO). Hetkel te juhatate mind täpselt samadesse kohtadesse, kust ma juba tulin ning seal need küsimused ka tekkisid.

Comment

• kollane
                      Pokkerihai
                      • Nov 2008
                      • 2031

Oled sealt küsinud kellegi käest ? siis ma arvan et sa siit enam küsima ei peaks.

Saad kõigile oma küsimustele profesionaalsed vastused.

Comment

• Klamber®
                        Õpihimuline Mängur
                        • Sep 2008
                        • 335

ma pole seda linki isegi lugenud, lihtsalt leidsin artikli, mtisin et tahad ise vaadata,
                        mul omal see viga et ei viitsi aeroobsega üldse tegeleda, kuigi mul peaks olema 1 päev nädalas aeroobne ja 2 korda jõusaalitreening.
                        aga küll ma veel sellest üle saan :)

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas kollane
                          Oled sealt küsinud kellegi käest ? siis ma arvan et sa siit enam küsima ei peaks.

Saad kõigile oma küsimustele profesionaalsed vastused.
                          Sa algse postituse lugesid ikka läbi? :)

Algselt postitas ranka
                          Sama teema mõtlesin teha ühte teisse treeningfoorumisse aga mõtlesin, et äkki paneks enne siia. Kes krt teab, ehk saab siit abi :)
                          Aga muidu sain täna päris palju targemaks ja selle peale lähengi teen ühe väikese tunni ajase jooksu

Comment

• kollane
                            Pokkerihai
                            • Nov 2008
                            • 2031

Lasin silmadega üle , unine kah. ei jäänud meelde.
                            Kunagi sain sealt küll kõik vastused siis mingit tühja juttu ei ajatud sealt. Kalmus isiklikult vastas küsimustele ja väga täpselt jne.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

No ma üldiselt eriti ei usalda seda kontigenti seal. Kindlasti on tegu Eesti parimatega jõutreengingu ning fitnessi alal aga paraku nende nõuanded sobivad rohkem "edasijõudnutele", kellelel on natuke põhjalikum ja suurem huvi.

Nagu ma juba ültesin, et minu huvi on natukene "hobilikum", et lihtsalt rohkem liigutaks ning päris ära ei kärbaks. Sest pokkerimängija töö on vägagi istuv ning vähe liikuv ja seega on parem igasugu tuleviku tervisemruesid ennetada natuke aktiivsema treeninguga. Ja, et treening päris kasutu ei oleks, siis igaks juhuks püsistasin selle teema siia, et saada natuke targemaks ja ideid, sest kindlasti on siin seltskonnas rohkem "asjaarmastajaid" kui profesionaalseid jõumehi :)

EDIT: Kui poleks siit vastust saanud oleksin kasutanud paranoid.pri foorumi abi, kuna seal on tõesti rohkem asjaarmastajaid tänavalt, kui profesionaalseid kulturiste ning olen sealt korra väga head nõu saanud :) Aga see maitse asi.

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas ranka
                                ja anaeroobne ei treeni?
                                Kindlasti treenib, kui sa ei ole jõudnud koormusega ära tappa teda eelnevalt, treeningu ajaks osta pulsikell, mis näitab, kas teed aeroobset või an.

Comment

Working...