moi ljubimõi OPEL

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: moi ljubimõi OPEL

Algselt postitas Tigrano
    Kas pole mitte vale arusaam, et Opeli jupid on odavad, minumeelest olen kuulnud, et jupid ikka siga kallid. Minumeelest üks tuttav vahetas ratta laagreid ja kui ma ei eksi 1 ratta laager maksab Omegale 800 eeku.
    vaata mingi Bmw juppide hindu, siis võime öelda, et need on ikka väga odava.
    Mu 2k3 Bmw'le maksab rattalaager 1.9k vist oli v 1.8k

A tho ma võrlen hetkel suht koht võrreldamatuid ka, kuid siiski

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

Re: Pakun algajale õpihimulisele tohmanile 100$ stake

kuna ma pole kunagi omanud ühtki autot, sest keegi raha anda ei taha, siis ma tunnen ennast alati igas autos suht kunnilt. Kui mingi vana opeliga käisime volbri ajal lätist alki toomas, siis ei toonud midagi, kuna üks vana oopel otsustas paar kilomeetrit enne piiri mootori kokku jooksutada. Muidu sai pikemalt kasutada ühte nivat, millega oleks kraavis lõpetanud, kui üritasin vaadata pimedas salongis alla kummardades, kuhu poole nii vanal risul 5s sisse läheb, sest nupp oli lahti ja midgai ei näinud ka.

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

Papsi Opli bussile see Vivaro olid laagrid kokku 2,5k esimesed siis. Enda autolo esimesed kokku 400 krooni uued :D

Comment

• leits

Nojah minu saan on aastast 2003 ka:D
          Aga patriku opel on legendaarne no doubt ... faking oplei mytsi pidin veel talle ostma, ei ole leid veel

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Re: Pakun algajale õpihimulisele tohmanile 100$ stake

Algselt postitas jrgn hell
            kuna ma pole kunagi omanud ühtki autot, sest keegi raha anda ei taha, siis ma tunnen ennast alati igas autos suht kunnilt. Kui mingi vana opeliga käisime volbri ajal lätist alki toomas, siis ei toonud midagi, kuna üks vana oopel otsustas paar kilomeetrit enne piiri mootori kokku jooksutada. Muidu sai pikemalt kasutada ühte nivat, millega oleks kraavis lõpetanud, kui üritasin vaadata pimedas salongis alla kummardades, kuhu poole nii vanal risul 5s sisse läheb, sest nupp oli lahti ja midgai ei näinud ka.
            Liigutasin tolle kommentaari ESTPatricku teemast siia, ei sobinud kuidagi sinna. Ja tahtsin ise lisada niipalju, et ajad pada mulle siin vä? Me tol päeval läksime ka opeliga (punase kadetita, rahva suus välk) volbrikal lätti viina järele. No viinad saime kõik kätte ja tagasi ka aga miskit kokkujooksnud opelit ma tee ääres kindlalt ei näinud :D

Comment

• Tuul
              Grinder
              • Oct 2008
              • 989

Ma mõned aastad tagasi ostsin endale sadama lähedal olevast kolaurkast opeli võtmehoidja, lammutasin lahti ja panin keti otsa, selle kaelaketiga olin kaua aega tegija

Comment

• leits

Patrik ei maininud, et tegu on veel Touring variandiga ehk siiks universaaliga. See on TEH NUTS

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Opel Kadett oli küll omal ajal korraliku minekuga :D

Mis siis, et autot omades pidi ise õlinäpp olema või siis mõni sõber, sest aeg-ajalt oli ikka vaja jälle mõni jupp välja vahetada

Aga jah need opeli naljad olid ülikõvad, sai hirnuda korralikult ;D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas Keiss
                    Opel Kadett oli küll omal ajal korraliku minekuga :D

Mis siis, et autot omades pidi ise õlinäpp olema või siis mõni sõber, sest aeg-ajalt oli ikka vaja jälle mõni jupp välja vahetada

Aga jah need opeli naljad olid ülikõvad, sai hirnuda korralikult ;D

Mul oli üks koolivend, kes putitas Opel Kadeti nii üles, et igasugsed 5,6 jne liitrised mersud, bmw kadusid täpina taha. Isegi kiiredustel haapsalus ruulis oma kadetiga, nii mis kole.

Comment

• surka
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 336

ma justkui mäletan, et kui käisin haasalus kiirendust vaatamas kunagi, siis seal oli mingi ilge vana ront, millel olid tagaklaasid kinni keevitatud ja kui õigesti mäletan siis puudus ka korralik värv.

kas see oli seesama opel kadett?
                      kui oli, siis "nii mis kole" on fraas õige koha peal ;D

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas surka
                        ma justkui mäletan, et kui käisin haasalus kiirendust vaatamas kunagi, siis seal oli mingi ilge vana ront, millel olid tagaklaasid kinni keevitatud ja kui õigesti mäletan siis puudus ka korralik värv.

Võis olla küll, see kadett, miks värv kole või polnud, sest see ka kaalub ju ;D

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Mul ka klassivend tuunis oma kadetti suure armastusega ja käis pidevalt kiirendusvõistlustel ;D

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Mul isa oli muidu Bemmivend, aga tööautoks oli Opel Kadett :D

Kunagi jaanipäeval oli vaja Maeru trahterist Vasalemma koju sõita ja oli kolm autot, esimesel autol oli kõik korras, teine auto sõitis keskel, sest tal üx tuli ei põlenud ja mina õde ja ema olime isaga kõige taga, sest isa polnud kaine ;D Ja oh imet, ühe kurvi taga oligi politsei auto, kellel siis vilkurid sees, ehk siis kõik võeti rajalt maha, esimene ja teine auto siis jäid seisma, aga isa vajutas Opelil gaasi põhja ja vist liikus piisavalt kiiresti, et järgi ei hakatud tulema igatahes :D

Vasalemma oli kunagi roolijoodikute, alaealiste juhtide ja isehakanud rallimeeste kuningriik, viimasel ajal vist on mingi politseinik ka sinna tööle palgatud ja nüüd vb natuke rahulikum :P

Comment

• vsiu100
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4253

Algselt postitas surka

täpsustaks,et see opel, millest räägid, oli universaal Omega lavanimega "kaubalift" .

Comment

• leits

Peab mainim, et see bemm on ikka ront. Täna põles üks xenon pirn läbi (st vahel läheb põlema, vahel mitte), kena kopikas j2lle

Comment

Working...