Mack on viimase aastaga tohutult alla käinud. Iga kord viimase aasta jooksul kui olen käinud, olen pettunud.
teenindus suht sama aga portsud ja kvaliteet on lähedal sõnale PASK!
Kui kunagi oli see kogu aeg täis, siis viimasel ajal on 1/3(ju siis on veel minuga samal arvamusel inimesi) parimal juhul, ükskõik mis ajal sisse astuda(va mingi bronnitud seltskondade puhul).
Korraldavad mingeid loose ja värke ka nüüd, et kliente (tagasi) meelitada.
Olen mõelnud neile kirjutada aga peale seda, kui minu 2-3 ettepanekut, mida tegin korduvalt, kuulda ei võetud, siis loobusin.
ma pole üldse aru saanud, kes neid Mace kiidab. Kui ise liha teha ei oska, siis...äkki....äärmisel juhul.
ma pole üldse aru saanud, kes neid Mace kiidab. Kui ise liha teha ei oska, siis...äkki....äärmisel juhul.
varem oli ta tunduvalt parem, sest:
1. nn tavakohtade vaieldamatult parim teenindus
2. toit oli maitsev, värkse
3. portsjonid olid suuremad
nüüd on väiksemaks jäänud, viimased korrad kõhuvalu saanud jne.
ise söögi tegemise kohta - kuus 1-2x max teen, kui hoog peale tuleb. muul ajal usaldan teisi.
ise söögi tegemise kohta - kuus 1-2x max teen, kui hoog peale tuleb. muul ajal usaldan teisi.
Seal on omanik või juhataja täis m. unn. I kohtleb oma töötajaid kui kõntsa
Baby back paaskula oma on uue menuuga valja tulnud, toopaeviti kuni 17 ka koik peamenuu toidud -50%, vorreldes teiste kohtadega - tartu mnt mac, tabasalu ja rocca, kristiine siis seal kindlalt parim praegu, muidu noustun vsiuga. Viimasel ajal parim kindlalt salt, isegi lounapraad on vapustav
Esimest korda oli teenindus uus ja huvitav (eesti mõistes), aga mida rohkem sai käidud, seda enam hakkas tüütama kui koguaeg tuldi küsima kas kõik on hästi, kuidas toit maitseb etc...
pane oma top 3 kohta kus söömas käid pls. (võib ka top 10) Tundub et meil suht sama maitse ja endale ka macki langev kvaliteet hinge läinud.
Esimest korda oli teenindus uus ja huvitav (eesti mõistes), aga mida rohkem sai käidud, seda enam hakkas tüütama kui koguaeg tuldi küsima kas kõik on hästi, kuidas toit maitseb etc...
mind pole see häirinud. samas olen kohati tellides öelnud, et pole vaja midagi küsima tulla ja kui midagi vaja, siis viipan ise või kui näen, et tuleb, siis pöial püsti ja saadad ta poolelt teelt tagasi.
pane oma top 3 kohta kus söömas käid pls. (võib ka top 10) Tundub et meil suht sama maitse ja endale ka macki langev kvaliteet hinge läinud.
pirosmani, nõmme mäe all - saslõkid on nuts. suured, värsked ja hind hea(kana,kalkun,siga - 5.50-6.50, lammas on kallis(?), 12.-). muud asjad ka maitsvad olnud+saab suure pudeliga Gruusia limonaadi, Tarhuni:), osta.
vapiano, c-c plaza juures, aga vahet ei ole vist. 7 korda 10st võtan pasta carbonarat, millele lasen ise juurde lisada itaalia vorsti ja tükeldatud kirsstomateid.
vesivärava grill, nuts burger, kadrioru staadioni kõrval. rohkem suvel, talvel ei viitsi.
ribe, resto vanalinnas, vene tn, kus nad kõik reas on. kord paari kuu jooksul, kui on midagi tähistada(suht kallis). ei ole veel halba sööki saanud ja kuigi on nagu ikka linnu-ampsu suurused, siis eel-ja pearoaga saab kõhu täis+ tuuakse vahele komplimente kokalt- hanemaksa pasteedi amps, trühvel jnr. teenindus laitmatu.
peab seal pirosmannis ära käima, väga paljud kiidavad, facebookis põhi teema lol. endal kadriorus gruusiakas "argo" nurga peal ja rahul. kohapeal 3x vist söönud, aga umbes 100x ette helistanud ja koju võtnud kana saslõki, varem oli 4.80, sellest aastast 5.50. pohhui et teenindajad ega kokad sõnagi eestikeelt ei oska, pühendumus aga silmist näha.
Comment