Edit: 2 korda olen käinud, vaatasin nüüd järgi, et see asub Raatusel, aga see on jälle selline koht kuhu mindud peale Atlantist väga purjus peaga ja isegi enam ei mäleta mis ostetud sai sealt.
Tallinnas paar kuud tagasi avatud selline koht nagu Beer Garden pub, Inseneri tänaval (vanalinna Rimist otse välja tulles). Väga mõnus pubi kus istuda, suur ja avar koht, toidud on väga head ja normaalse hinnaga. Kell 16:00-19:00 on ka happy hour kus 15 euro eest saab juua nii palju kui ise tahad nende maja õlut, mis on tõsiselt hea õlle.
Tallinnas paar kuud tagasi avatud selline koht nagu Beer Garden pub, Inseneri tänaval (vanalinna Rimist otse välja tulles). Väga mõnus pubi kus istuda, suur ja avar koht, toidud on väga head ja normaalse hinnaga. Kell 16:00-19:00 on ka happy hour kus 15 euro eest saab juua nii palju kui ise tahad nende maja õlut, mis on tõsiselt hea õlle.
Olen käinud seal sünnipäeval ja tõesti kõik oli väga maitsev, mis lauale oli toodud (suht külluslik külm laud). Isegi peakoka ajasime köögist välja, et teda tunnustada ja tänada. :)
Olen käinud seal sünnipäeval ja tõesti kõik oli väga maitsev, mis lauale oli toodud (suht külluslik külm laud). Isegi peakoka ajasime köögist välja, et teda tunnustada ja tänada. :)
Tundub, et "Beer Garden" on internatsionaalne kvaliteedi tunnus. Olen mingis 4. erinevas käinud ja kõikides on üle keskmise solid toidud/joogid.
õllest tüütu end purju juua suht, väljas ikka koksid edulisemad. tulevad meelde noorpõlvepeod, kus mõned kutid jõid õhtu jooksul 13-14 õlle ära :D peaks nad üles otsima ja Beer Gardenisse kupatama.
E: kasutan võimalust ja ütlen, et Vapiano on sitt. Ei saa üldse aru, mida seal haibitakse
Vapiano toidud on normaaaalsed, a mitte midagi erilist.. hea maitse, a isu saab ruttu täis ja natuke üheülbalised (pastad). Pizzad on liiga õhukesed ja mitte väga head. Caesari salat on päris ok.
Vähemalt on arvamusd seinast seina. Ma ise pean Itaalia köögist üsna palju. Vapianos söön alati pastat ja minu meelest on see neil parem kui üheski teises kohas Tallinnas. Keskmiselt tellin sealt 3-4 korda nädalas söögi koju või söön kohapeal. Seni pole üle visanud. Üldiselt pandi esimene Vapiano restoran püsti alles ca. 5a tagasi ja kett laieneb ülikiirelt üle maailma. Ju neil siis mingile sihtgrupile on midagi ikka pakkuda.
Comment