Lemmik söögikohad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Lemmik söögikohad.

Vapiano kriitikast ei saa eriti aru. St nende hindadega saab kuskil midagi paremat? Kui restodega võrdlete, siis pole loomulikult võrreldagi. Teda peab võrdlema Subway, Peetri Pizza, Lido ja Hesega.

Comment

• ok2aa
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1903

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
      Vähemalt on arvamusd seinast seina. Ma ise pean Itaalia köögist üsna palju. Vapianos söön alati pastat ja minu meelest on see neil parem kui üheski teises kohas Tallinnas. Keskmiselt tellin sealt 3-4 korda nädalas söögi koju või söön kohapeal. Seni pole üle visanud. Üldiselt pandi esimene Vapiano restoran püsti alles ca. 5a tagasi ja kett laieneb ülikiirelt üle maailma. Ju neil siis mingile sihtgrupile on midagi ikka pakkuda.
      mul teeb naine sitaks head pastat. arvatavasti sellest ka minu arvamus.

Comment

• ok2aa
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 1903

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        Vapiano kriitikast ei saa eriti aru. St nende hindadega saab kuskil midagi paremat? Kui restodega võrdlete, siis pole loomulikult võrreldagi. Teda peab võrdlema Subway, Peetri Pizza, Lido ja Hesega.
        peetri pizza saab kätte 70 krooniga, vapiano normaalne pizza maksis kuskil 100-110 krooni. kallis nagu.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
          ma ka
          +1

Ise olen vist 3korda Tallinnas elamise ajal seal käinud. 2 korda pizzat söönud ning korra pastat. Pizza pole üldse minu maitsele. Õhuke põhi, mis iseensest pole halb, aga see, mida sinna peale pannakse, seda on küll vähe ning maitseelamusest ei saa ka kahjuks rääkida.
          Pasta kohta pole aga ühtegi halba sõna, peale hinna, aga see subjektiivne niikuinii.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Mina kasutan Vapianos võimalust panna pasta sisse endale sobivaid koostisosi, mis pole tingimata menüüs toodud söögi sees. Kuivõrd sodi on seal kõik värske ja tehakse enda silma all valmis, siis natuke eksperimenteerides saab päris hästi enda maitsele sobiva lahenduse.

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Crema di pollo on Vapianos fking nuts!

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Ei saa samuti aru, miks Vapiano kritiseeritakse, sest hinda, asukohta ja kvaliteeti arvestades on ikka väga nuts koht. Pitsat seal ise ei söö eriti, aga pastad (eriti crema di pollo jep) ja ka salatid on väga maitsvad.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Tõenäoliselt on tegu mingi "universaalse" Lääne maitsemeele ja Eesti maitsemeele vastuoludega.

Comment

• rollkopter
                    Grinder
                    • Oct 2011
                    • 501

huvitav kuhu kohta esimene subway tuleb siis?
                    nagunii muutub mingiks 24/h läbuurkaks kuskil hollika lähedal, kus järjekorrad üüratud, nagu see praegune rõve restoran seal, mis algselt oli korralik

ja vapiano on nuts

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Käisin Rootsi kruiisil, reisu idee oli võimalikult säästlikult lõbutseda ja seega sai otsitud tagasi tulles odavat õhtusööki. Pika mõtlemise peale sai siis võetud cafeterias päevapraad milleks oli kartulipuder, porgandi/kapsa salat, 5 lihapalli ja kaste. Toidu maksumus 10 euri ja pean tunnistama, et nii viletsat kartuli putru pole ma eales varem söönud. See oli kehvem kui need pulbrid mis poes pakutakse 60 sendi eest vms. Salatiga koos sai veel kuidagi süüa, sest kõht oli tühi, aga kui salat otsa sai siiis lõppes ka igasugune isu. Pärast muidugi kõht valutas sellst jamast, kuidas nad saavad seda praeks nimetada? Nagu kuskil haigla sööklas löödi kulbiga lärts taldrikule ja next please!

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

rääkides aigla sööklates, siis perhi aatriumis on päris head toidud :P
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Rääkides haigla söögist, siis "kulbiga lärts taldrikule ja next please" pole ma 13 aasta jooksul kohanud. Samas, kui nüüd tervislik seisund välja arvata, siis Pelgulinnas olid sa õnnega koos, kui said tacapärase "Eesti Eine" asemel kohaliku keldrikorruse söögikoha praadi. Lisaks tegid nad iga päev kohapeal ise pirukaid.

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                            Mina kasutan Vapianos võimalust panna pasta sisse endale sobivaid koostisosi, mis pole tingimata menüüs toodud söögi sees. Kuivõrd sodi on seal kõik värske ja tehakse enda silma all valmis, siis natuke eksperimenteerides saab päris hästi enda maitsele sobiva lahenduse.
                            kui palju seal selline ise kombineeritud pizza maksma läheb?

Comment

• Cypher0
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 1512

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                              Käisin Rootsi kruiisil, reisu idee oli võimalikult säästlikult lõbutseda ja seega sai otsitud tagasi tulles odavat õhtusööki. Pika mõtlemise peale sai siis võetud cafeterias päevapraad milleks oli kartulipuder, porgandi/kapsa salat, 5 lihapalli ja kaste. Toidu maksumus 10 euri ja pean tunnistama, et nii viletsat kartuli putru pole ma eales varem söönud. See oli kehvem kui need pulbrid mis poes pakutakse 60 sendi eest vms. Salatiga koos sai veel kuidagi süüa, sest kõht oli tühi, aga kui salat otsa sai siiis lõppes ka igasugune isu. Pärast muidugi kõht valutas sellst jamast, kuidas nad saavad seda praeks nimetada? Nagu kuskil haigla sööklas löödi kulbiga lärts taldrikule ja next please!
                              Soomlased ainult selle pudru peal elavadki kui laevaga sõidavad, sellepärast ka siuke firmaroog. Ise ka proovinud, pohmakaga läks enamvähem alla küll, aga jah kodus teeks €1.50ga samasuguse valmis prolly.:)

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                                kui palju seal selline ise kombineeritud pizza maksma läheb?
                                Ma ei söö seal pizzat. 80% kordadest söön pollo picante pastat, lasen teha topelt kana+parmesaniga, juurde panna ananassi vms. Paar euri tuleb juurde vist kokku. Aga sellevõrra on pasta täpselt selline, nagu ma teda tahan. Minu meelest väga hea diil.

Comment

Working...