Nojah, kui kusagil välismaal oled eesti telefoniga. Aga kui ma eestis võtan kõne vastu eesti lepinguga numbriga, siis ei lähe see küll mingit moodi midagi maksma.
Nojah, kui kusagil välismaal oled eesti telefoniga. Aga kui ma eestis võtan kõne vastu eesti lepinguga numbriga, siis ei lähe see küll mingit moodi midagi maksma.
Minu arusaamine on selline, et ega Veerpalu ise ei jaga nkn sellest teemast eriti midagi. Tema tegi, mis targemad ütlesid ja asi vask.
Kasvuhormooni ei saa sisse süüa, seda peab süstima ja ta kas teadis täpselt mida teeb või pole midagi sellist olnudki ja selle tase on kõva trenniga kõrgeks läinud. Korgijook tõstvat ka S-hGH taset, sai ehk väikest pidu peetud :D Igatahes minu jaoks jääb ta suusakunniks.
nagu ma välja lugesin, ei näita see esitatud number mitte mingit hormooni kõrget taset vaid keha poolt toodetud ja tehisliku hormooni suhet. Tavaliselt peaks see olema 1, igaks juhuks on pandud arv suuremaks, et vigu vältida, vist 1,8 ja Veerpalul oli tugevalt üle 2, mis on päris palju.
Kasvuhormooni ei saa sisse süüa, seda peab süstima ja ta kas teadis täpselt mida teeb või pole midagi sellist olnudki ja selle tase on kõva trenniga kõrgeks läinud. Korgijook tõstvat ka S-hGH taset, sai ehk väikest pidu peetud :D Igatahes minu jaoks jääb ta suusakunniks.
Veerpalule otsa vaadates (läbi tv) usuks mina, et ta on valmis endale laskma süstida mida iganes ja kus iganes, kui ta usub süstijat.
Alaveri ei usaldaks ma aga tõsiste teemade puhul iial.
Kas GHB/GBL ei pidanud 24h jooksul organismist täielikult ära kaduma? Kusagilt on meelde jäänud, et tänu selle kiirele kadumisele pole "korgijoogikuritegude" puhul ohvri vere/uriiniproovist mingit erilist kasu.
Comment