*** APRILLI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** APRILLI OFFTOPIC ***
konserve ei külmutata ja üleüldse mida see külmutamine annaks? paned sügavkülma toitu täis ja külmutad, et maailmalõpp üle elada?Algselt postitas Vandalar Vaata postitustEnamus inimesi on siis kohe ju WTF? Inimesed kes siiani poest süüa on ostnud on ikka suure pasa sees siis. Kui elekrit ei saa ka toota sellistes oludes, siis ei saa ka toitu külmutada. Kahju, et nad ei viita uudise allikale otse või jäi see mul nägemata?
NASA saidil on selline artikkel aga see on aastast 2006 juba, aga seal ütleb, et suure tõenäosusega võib see pasa torm tulla 2012.
http://www.nasa.gov/vision/universe/...rmwarning.html
uudiste otsesele allikale nad viitasid: http://www.helium.com/ kohe esilehel jäävad silma pealkirjad:
ma isiklikult ei jagaks sellist artiklit kuskil ja ei viitsinud läpuni lugeda peale allika tshekkimist.Fast and easy ways to make extra money
How to make sure he/she is the right one
Eating habits that make weight loss difficult
päikesetormid(tekib solar flare) käivad ca 11a tsüklitena, 2003 oli viimati korralikum "laine" kui ca 60 satelliiti lakkas töötamast ja 2tk muutusid täiesti kasutuskõlbmatuks(maal on vist üle 3500 tehiskaaslase(ca 2010 lugesin sellisest nrist)) arvatakse, et 2012-2013 tuleb uus mis peaks tulema üks nõrgemaid viimase 80 aasta jooksul.
see link mille ranka postitas, selle tormi nägi ette üks noor teadlane aastal 1859 seega meil on juba omajagu teadmisi ja kogemust.
põhimõtteliselt see solar flare kujutab endast laetud osakesi mis annavad oma laengu ära elektroonikale. täpsemalt kahjustab see trafosi(tranformaatoreid) trafod on nt elektriliinides, mu läpaka laadijas, bassikõlaris vist? jne. solar flare tekitab ka radiatsiooni mille eest kaitseb maa atmosfäär. kosmonaudid ja lennukites olevad inimesed võivad ikkagi kannatada saada.
ainult sellest jääks tegelikkuses väheks, hetkel kaitseb meid ka maa magnetväli. pmst kogu see teema ongi üleval kuna maa magnetväljad liiguvad(lõuna ja põhja poolus võivad vahetuda lähiajal (nt 2012)). viimati vahetusid poolused 250 000 aastat tagasi ja arvatakse, et nad vahetuvad umbes mõnekümne tuhande kuni paari miljoni aasta tagant. viimase 20a jooksul on märgatud suuri vedelmetallide liikumisi maa tuumas ja hetkel on mõju juba näha. linnud lendavad valedesse kohtadesse ja vaalad avastavad end kuskil madalikel. viimase 150 aastaga on maa magnetväli 10% nõrgenenud. selle nõrgenemisest annavad märku ka virmalised mida näeb isegi eestis viimasel ajal.
solar flare mõjutab ka atmosfääri tihedust mis võib põhjustada gammakiirte pääsemist maale ja võib tõsta vähiga seonduvate haigusjuhtuded arvu(kaitseb ka magnetväli).
see laine liigub umbes 1/3 valgusekiirusel ja on siin umbes 20-40h vms, teadlased näevad max 60min seda ette. ainus variant oleks seda ennetada lülitades kõik välja tormi ajaks aga valitsused ei võta seda asja väga tõsiselt(on tulemas nõrk laine).
kõik on olemas jne aga see, et asi esineb on suht paraweb.ee teema. ma pole mingi geek, mul on lihtsalt väga suur uudishimu praktiliselt iga asja vastu ja kohati suht hea mälu.
Comment
-
hhhAlgselt postitas Cypher0 Vaata postitust
Re: pihkupeksmine
20. October 2006, kl 23.43
mina n**** patja padi koguaeg paugune ema küsib mis pask sul padja peal on mina vastanb et kohvikoor ema ütleb et sa ei joo juu kohvi mina ütlen sedand küll
see on päris humoorikas :D
Comment
-
Algselt postitas MrRK Vaata postitustI just got totally pwned, otsaesine kiskus märjaks juba:D
link on hea, lol.
kuid kui otsaesine kisub märjaks, siis on sul patte, millepärast pabistada :D:D
Comment
-
Vali oma sõnu.Algselt postitas rankomaan Vaata postitustKas keegi teab, kust seda türaimejat leida? Kutt on mulle raha võlgu ja vaja asjad ära klaarida.
EDIT: tänud, pokkeriprod, asukoht teada saadud ja ei ela minust kaugel, saab veel täna külastatud.
Comment
-
[YOUTUBE]ldNRcuIT0J0&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
gaasiplahvatus usa kaupluses.
/pmst see artikkel on vastik demagoogia. selline labane sõnademäng, äärmustest rääkimime, jutt sellest tormist juhul kui see OLEKS supertorm. kogu jutu alus on see, et NASA hoaitas päikesetormi eest. Obv ta hoiatas ja obv on see tulemas aga me ei räägi supertormist.
ärge lugege delfit, elu24 ja ärge vaadake reporterit. see kõik on labane "fox news'ilik bs ja demagoogia.
epl, äp ja etv ftw.Last edited by con; 28.04.11, 00:20.
Comment
-
Blää, kus mind tillist tõmmati :DAlgselt postitas rankomaan Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Kas keegi teab, kust seda türaimejat leida? Kutt on mulle raha võlgu ja vaja asjad ära klaarida.
EDIT: tänud, pokkeriprod, asukoht teada saadud ja ei ela minust kaugel, saab veel täna külastatud.
e: Sellega saab korralikult oma sõpru/tuttavaid üle lasta :DLast edited by inward; 28.04.11, 00:32.
Comment
-
Aga kui 2012 tuleb samasugune, siis on tagajärjed päris hullud ?Algselt postitas con Vaata postitustsee link mille ranka postitas, selle tormi nägi ette üks noor teadlane aastal 1859 seega meil on juba omajagu teadmisi ja kogemust.
Ma hakkasin ise mõtlema selle peale, et kui see laine siia jõuab, siis tabab see ainult osa maakerast, teisel pool maakera peaks selle eest kaitstud olema. Samas, kui laine on siin tõesti 20-40h, siis saavad kõik oma laksu kätte.
Comment
TC
Comment