Maailma vapustavad sündmused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • erplander
    ekrelander
    • Oct 2008
    • 1029

Re: 8.9M maavärin tabas Jaapanit.

Algselt postitas leits Vaata postitust
    No ytle mulle ausalt, mida sa tead tuumareaktoritest, sul mingi doktorikraad selles, et nii palju sõna võtad ja kogu üritust maha yritad teha? Oleme ausad, sa ei tea midagi neist ...
    Ei, olen hariduselt geograaf ja tunnen huvi, mis maailmas toimub. Juba eespool ka märkisin, et selleks ei pea sugugi olema mingit laadi aatomienergiaekspert, et märgata, mis maailmas toimub.

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
    Ta loeb ainult seda meediat, millel on 100% õigus.
    Mind ei muserda vähimalgi määral, kas mu arvamus ühtib 100% nendega, kelle mõttemaailm eelkõige meinstriim-meedia poolt kujundatud ja kes sellega rahul on. See ei saagi ühtida.
    Last edited by erplander; 16.03.11, 18:20.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas erplander Vaata postitust
      Täpsustad, mis selle taimetoitlusega siis on? (lol, ja jõutigi taas taimetoitluse teemani, kui enam midagi muud vastu öelda pole)
      See seos

Tead, ei saa mitte vaiki olla. Lihtsalt pole sellist olemust, et peaks kõigele kaasa koogutama, mis kuskilt ette söödetakse.
      Sinu ego peaks olema samaaegselt sinu suurim sõber ja vaenlane, mitte lihtsalt sõber.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Juhuslikult nägin history pealt mingit delfiinidest saadet, kus iga aasta septembris jne massiliselt tapetakse delfiine ja liha müüakse muu jama pähe maha, võeti poest suvalised pakid ja testiti, tuli välja, et paljudes polnud see kala mida väideti vaid delfiiniliha ja rahavas midagi sellest ei tea. Ainult, et delfiini liha on suht mürgise elavhõbeda sisaldusega ja anti seda isegi koolides, millest võivad pärast jobud tulla jne.

Päris hea oli vaadata kuidas oli kõik valitsuse poolt kinni mätsitud, kõik ametnikud rääkisid ime asju ja politsei valveall olid hotellid, kus viibisid need vennad, kes seda asja uurisid jne. Isegi osteti aafrika riikidelt hääli ära jne, et saaks ikka edasi lammutada avamerel oma kalavärgiga, et delfiinid jne söövad niipalju kala merest ära neil, tappa neid massiliselt on vajalik jne.

Pärast sellist filmi ei imesta miks seal nii perses praegu kõik on.

Comment

• Simka11
          Julm Donk
          • Mar 2009
          • 61

Ei, olen hariduselt geograaf ja tunnen huvi, mis maailmas toimub. Juba eespool ka märkisin, et selleks ei pea sugugi olema mingit laadi aatomienergiaekspert, et märgata, mis maailmas toimub.
          naljakas on su teksti juba lugeda, lugesid ühe delfi artikli läbi ja nüüd arvad et tead kõike. ning see delfi artikkel olgem ausad oli ka igasuguseid faktivigu täis. ning kui arvad, et tuumajaami probleemid põhjustas ainult maavärin siis eksid rängalt. tegemist on pigem maavärina, tsunami ja elektrisüsteemi kokkukukkumise tagajärjega.

Comment

• erplander
            ekrelander
            • Oct 2008
            • 1029

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            See seos

Sinu ego peaks olema samaaegselt sinu suurim sõber ja vaenlane, mitte lihtsalt sõber.
            Meh, mis seos, miks see taimetoitlus ikkagi siin äkki mängu tuli jälle? See nagu päästev õlekõrs paljudele, kui argumendid otsas.

Kuis küll osatakse pea KÕIK teemad isiklikuks ajada, tühja koha pealt taimetoitluse teema mängu tuua, kus ma sõna võtan?

Veelkord, ma ei kavatse MITTE KEDAGI mitte kellegi lihapottide juurest eemale rebida

Comment

• erplander
              ekrelander
              • Oct 2008
              • 1029

Algselt postitas Simka11 Vaata postitust
              naljakas on su teksti juba lugeda, lugesid ühe delfi artikli läbi ja nüüd arvad et tead kõike. ning see delfi artikkel olgem ausad oli ka igasuguseid faktivigu täis. ning kui arvad, et tuumajaami probleemid põhjustas ainult maavärin siis eksid rängalt. tegemist on pigem maavärina, tsunami ja elektrisüsteemi kokkukukkumise tagajärjega.
              Kust küll võtad, et ma vaid ühe Delfi artikli läbi lugesin? Ja milliseid faktivigu see siis täis on, räägi lähemalt, kui juba rääkima hakkasid. Kust küll võtad, nagu arvaksin, et tuumajaama probleemid põhjustas ainult maavärin? Kuigi algpõhjuseks oli tõesti üksnes maavärin, sest järgnenud tsunami jm kaasnenud probleemid ka sellest põhjustatud.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Meh, mis seos, miks see taimetoitlus ikkagi siin äkki mängu tuli jälle? See nagu päästev õlekõrs paljudele, kui argumendid otsas.

Kuis küll osatakse pea KÕIK teemad isiklikuks ajada, tühja koha pealt taimetoitluse teema mängu tuua, kus ma sõna võtan?

Veelkord, ma ei kavatse MITTE KEDAGI mitte kellegi lihapottide juurest eemale rebida
                Veel kord, sina väitsid

Tead, ei saa mitte vaiki olla. Lihtsalt pole sellist olemust, et peaks kõigele kaasa koogutama, mis kuskilt ette söödetakse.
                ja mina küsisin

Välja arvatud taimetoitlusega seonduv ?
                Antud teemaga polnud minu küsimusel mingit pistmist. Mind lihtsalt häiris sinu demagoogiline väide. Imo oled sa teatud juhtudel liigagi kõva kaasa koogutaja.

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Antud teemaga polnud minu küsimusel mingit pistmist. Mind lihtsalt häiris sinu demagoogiline väide. Imo oled sa teatud juhtudel liigagi kõva kaasa koogutaja.
                  Räägi selgemalt, milline demagoogiline väide. Et Raukas on kloun? Ja mille puhul ma siis "liigagi kõva kaasa koogutaja" olen?

Comment

• erplander
                    ekrelander
                    • Oct 2008
                    • 1029

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                    Juhuslikult nägin history pealt mingit delfiinidest saadet, kus iga aasta septembris jne massiliselt tapetakse delfiine ja liha müüakse muu jama pähe maha, /.../

Pärast sellist filmi ei imesta miks seal nii perses praegu kõik on.
                    Võis olla "The Cove":

[YOUTUBE]4KRD8e20fBo[/YOUTUBE]

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Räägi selgemalt, milline demagoogiline väide. Et Raukas on kloun? Ja mille puhul ma siis "liigagi kõva kaasa koogutaja" olen?

Tahtmatu demagoogia võib tuleneda kas sellest, et kõneleja on ise demagoogia ohver, või siis tema emotsionaalsest kontrollimatusest, puudulikest teadmistest ja nõrgast loogikast. Tahtlik demagoogia võib neid kolme teeselda.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Teema on topicust juba ammu välja läinud. Tegemist pole enam väitluse ega vaidluse ega arutlusega vaid mõttetu sita pritsimisega. Selleks, et asjal jumet oleks ja saaks mingisugustki konstruktiivset :D teemat arendada, siis peaksid olema reeglid paremini paigas ja teema millel arutatakse konkreetne aga jah delfi materdamiseks läheb ära juba.

Comment

• erplander
                          ekrelander
                          • Oct 2008
                          • 1029

http://et.wikipedia.org/wiki/Demagoogia

Tahtmatu demagoogia võib tuleneda kas sellest, et kõneleja on ise demagoogia ohver, või siis tema emotsionaalsest kontrollimatusest, puudulikest teadmistest ja nõrgast loogikast. Tahtlik demagoogia võib neid kolme teeselda.
                          Panid endale diagnoosi?

Comment

• erplander
                            ekrelander
                            • Oct 2008
                            • 1029

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                            Teema on topicust juba ammu välja läinud. Tegemist pole enam väitluse ega vaidluse ega arutlusega vaid mõttetu sita pritsimisega. Selleks, et asjal jumet oleks ja saaks mingisugustki konstruktiivset :D teemat arendada, siis peaksid olema reeglid paremini paigas ja teema millel arutatakse konkreetne aga jah delfi materdamiseks läheb ära juba.
                            Nõus, püsigem teemas. Kahjuks mõned ikkagi ei suuda oma isiklikke kibestumisi ja komplekse vaos hoida.

Comment

• ceni
                              Jube Noob
                              • Feb 2010
                              • 110

See blogi sisaldab päris palju detailset infot Fukushimas toimuva kohta:
                              http://bravenewclimate.com/

Comment

• erplander
                                ekrelander
                                • Oct 2008
                                • 1029

Selle Jaapani meedia manipuleerimise jutu kinnituseks ka ERR-i lugu:

Jaapanis elav eestlane kurdab info kehva leviku üle:

Korts-Pärna sõnul saab esimesed juhtnöörid ikka Jaapani ametlikest kanalitest, aga alati tuleb arvestada, et see, mida tohib rahvale öelda ja mida mitte, käib seal läbi filtrite.

"Mida inimesed ise on näiteks hakanud mõõtma, on radiatsioonitase, kellel on olemas vastav varustus ja kes on pannud selle võrku üles, siis vähemalt sealt saab mingisugust aimu, kui hull see olukord võiks tegelikult olla," lausus ta.

Comment

Working...