Maailma vapustavad sündmused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: 8.9M maavärin tabas Jaapanit.

Erplander sa tead, et sind nagunii surutakse kuskil teemas taimetoitluse või oma arvamuste pärast aegajalt ära, sest sa ajad oma kindlat suunda alati nii konkreetselt, et ei ole teisiti võimalik kui keegi hakkab alati sinuga vaidlema. Samuti on alati näha, et sulle meeldib kõvasti vaidlustesse astuda ja tõestada midagi alati aga milleks, mis on selle mõte.

Võta parem rahulikult :)

Comment

• taipupole
      Lõpuboss
      • Oct 2008
      • 2181

Mis siin vaielda on? Mingid isehakanud maailmaeksperdid vs spetsialistid. Naeruväärne.

Comment

• janek174
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1078

Tead, eplander, mida rohkem ma sinu poste loen, seda vähem ma sind usun. Omal ajal pidasin sind üsna intelligentseks inimeseks... aga eks igaüks võib eksida...

Miks sa arvad, et sa oled teistest haritum/rohkem lugenud/rohkem näinud? On sul oma seisukohtade kinnitamiseks ka asjalikumaid argumente. Miks peaks sinu teooriaid oluliselt tõsisemalt võtma, kui mõne akadeemiku oma (kelle nime sa siin maha tegid ja ma hetkel üles ei leia)?
        Last edited by janek174; 16.03.11, 20:23.

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Ma olen osaliselt erplanderiga nõus, kui keegi oleks minult enne neid sündmusi küsinud, kuidas ma eeldaks, et informatsioon sellise kriisi ajal liigub, ma oleks eeldanud, et märgatavalt kiiremini ja täpsemini. Kui püüda end vähemalt öösiti asjadega kursis hoida, siis saabki aru, et mitte keegi ei tea mitte midagi, CNN-id ja asjad on täiesti useless. Ma muidugi ei eelda, et siin mingi zomg conspiracy käib, aga kui vaadata, kuidas TEPCO eelnevalt vassinud on, siis on selline paranoia mõneti mõistetav.
          Algselt postitas taipupole Vaata postitust
          Mis siin vaielda on? Mingid isehakanud maailmaeksperdid vs spetsialistid. Naeruväärne.
          Tere tulemast intrawebsi.

edit: ma lugesin ainult ta esimest posti ja scrollisin üle ülejäänu.

Comment

• janek174
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1078

Algselt postitas lenC Vaata postitust
            Ma olen osaliselt erplanderiga nõus, kui keegi oleks minult enne neid sündmusi küsinud, kuidas ma eeldaks, et informatsioon sellise kriisi ajal liigub, ma oleks eeldanud, et märgatavalt kiiremini ja täpsemini. Kui püüda end vähemalt öösiti asjadega kursis hoida, siis saabki aru, et mitte keegi ei tea mitte midagi, CNN-id ja asjad on täiesti useless. Ma muidugi ei eelda, et siin mingi zomg conspiracy käib, aga kui vaadata, kuidas TEPCO eelnevalt vassinud on, siis on selline paranoia mõneti mõistetav.

Tere tulemast intrawebsi.

edit: ma lugesin ainult ta esimest posti ja scrollisin üle ülejäänu.

Aga mis puutub sinusse teisel pool maakera toimuv lokaalne tuumaoht?

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Iga sellise mastaabiga õnnetuse infokild maksab miljardi börsil, karta on, et erinevad jõud regullivad selle info liikumist.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                Aga mis puutub sinusse teisel pool maakera toimuv lokaalne tuumaoht?
                No selliste sündmuste puhul lokaalne meedia=globaalne meedia, ehk ma kahtlen, kas keskmine jaapanlane paremini asjadest informeeritud on.

Comment

• janek174
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1078

No selliste sündmuste puhul lokaalne meedia=globaalne meedia, ehk ma kahtlen, kas keskmine jaapanlane paremini asjadest informeeritud on.
                  Jah, see on loogiline jutt. Aga miks meil on vaja sellest nii suur number teha...?

No siin foorumis intelligentsemad inimesed saavad ikka asjadest aru, aga kui PM võ SL online lugeda, siis tundub küll, et paanika põhjustamisega üritatakse siin kõvasti raha teenida...

Comment

• erplander
                    ekrelander
                    • Oct 2008
                    • 1029

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                    Erplander sa tead, et sind nagunii surutakse kuskil teemas taimetoitluse või oma arvamuste pärast aegajalt ära, sest sa ajad oma kindlat suunda alati nii konkreetselt, et ei ole teisiti võimalik kui keegi hakkab alati sinuga vaidlema. Samuti on alati näha, et sulle meeldib kõvasti vaidlustesse astuda ja tõestada midagi alati aga milleks, mis on selle mõte.

Võta parem rahulikult :)
                    Hm, kas rahulikult võtmine tähendab seda, et olles taimetoitlane, peaksin nüüd hoiduma kõigis teemades oma arvamuse avaldamisest, kuna minu veendumused ja sõnavõtud toitumisteemadel on paljudele nii sügavalt hinge läinud, et ennast siiani haavatuna tuntakse ja otsitakse igat väiksematki võimalust, et mind selle teema kaudu rünnata?

Rohkem on näha siiski seda, et paljudele kangesti meeldib nii väga minuga vaidlustesse asuda, isegi hoolimata asjaolust, et enamasti end täiesti lolliks tehakse, näidates oma ülimat väiklust ja vaidlemist vaidlemise pärast.

Üldiselt võtangi väga rahulikult, vaidlen lihtsalt teemadel, mis endale korda lähevad. Olen mõtlev ja analüüsiv inimene ning nagu mainisin, polegi mõeldav, et minu kohati alternatiivsed vaated peaksid automaatselt klappima kõigiga, eriti tavalise karjainimese mõttemaailmaga. Lihtsalt leppige sellega ja võtke ka ise rahulikumalt :)

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                    Tead, eplander, mida rohkem ma sinu poste loen, seda vähem ma sind usun. Omal ajal pidasin sind üsna intelligentseks inimeseks... aga eks igaüks võib eksida...

Miks sa arvad, et sa oled teistest haritum/rohkem lugenud/rohkem näinud? On sul oma seisukohtade kinnitamiseks ka asjalikumaid argumente. Miks peaks sinu teooriaid oluliselt tõsisemalt võtma, kui mõne akadeemiku oma (kelle nime sa siin maha tegid ja ma hetkel üles ei leia)?
                    Usu või ära usu, mina oma vaateid kellelegi peale ei suru, vaid lihtsalt tutvustan ja kaitsen neid. Jällegi, miks sa väidad, nagu ma arvaksin, et olen teistest haritum/rohkem lugenud/rohkem näinud? Kus ma küll seda väitnud olen???

Rääkides Raukasest (kes muide on mulle kaugelt sugulane), siis just tema püüab endast jätta mingit kõiketeadja muljet, valveeksperti igal alal, vaat see ongi, mis teda ei lase väga tõsiselt võtta. Samuti tundub, et ta esindab kellegi ärilisi huvisid. Hariduselt on ta geoloog, mitte tuumaenergiaekspert.
                    Last edited by erplander; 16.03.11, 20:40.

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Millal ma joodi pean sööma hakkama kui ma 4700km kaugusel olen?

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Erplander, mõtlev ja analüüsiv inimene ei vasta pidevalt küsimustele küsimustega. Kõigepealt tuleks ikka vastata ja siis alles küsida.

Comment

• erplander
                          ekrelander
                          • Oct 2008
                          • 1029

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                          Millal ma joodi pean sööma hakkama kui ma 4700km kaugusel olen?
                          Valveekspert annab vastuse: http://www.e24.ee/?id=403875

Head isu!

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                          Erplander, mõtlev ja analüüsiv inimene ei vasta pidevalt küsimustele küsimustega. Kõigepealt tuleks ikka vastata ja siis alles küsida.
                          Sorry, aga nii segase teksti puhul nagu sina ajad, on üldse raske mõista, mis on su küsimused või mida sa ise üldse tõestada üritad. Võibolla oli ka liiga absurdne või teemast väljas/isiklik küsimus, siis lepi sellega.
                          Last edited by erplander; 16.03.11, 20:47.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Jälle hiilid vastusest kõrvale ? Eesti asub nimelt Jaapanist natukene kaugemal, kui 4700km.

Comment

• lenC
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 6440

kas ta on öelnud, et asub Eestis?

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

kas ta on öelnud, et asub Eestis?
                                Point ongi selles, et ei ole. Erplander viitab samas Eestit puudutavale artiklile.

Comment

Working...