*** MÄRTSI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Yea right 90% õnn.I lol'd.Või on tõesti turna pokker siuke luckboximine?
    Võtame täiesti lampi. Näiteks Kiivramees, Henri ja Imre on kolmekesi järgi suvalise turniiri finaal-lauas, kõigil on võrdne-stäkk. Ütleme, et lõppjärjestus on nii, et Imre essa, Henri tessa ja Janar kossa. Siis nüüd tõesti on selle ühe turniiri alusel vendade tase paika pandud? Iga pokkerimängija ütleb, et "ei, ei mingil juhul" vaid neid turniire tuleks mängida väga palju, et saaks tõesti teha.

Kui aga need kolm venda panna kõik 3-handed cashilauda, kõikidel on 100BI (korraga saab lauda osta 100BB-ga ja duubli korral liigutakse mängijad uute lauda, et vältida pärast 200BI vs 200BI all-ini :P), raket ei ole ja enne nende mäng läbi ei saa kui järele jääb üks ja ainus vend 300 BI-ga, siis seal tuleks see skill-edge välja ning õnne osakaal oleks tühine.

Seega olen täiesti nõus kommenteerijaga, et õnneosakaal turniiriformaadis on väga suur. See õnn ei piirdu ka ainult sellega, et sina pead olema (pean silmas sinu kaardijookus) "lucky". Lucky võid ka olla ju nii, et kui näiteks 5 venda alles ja lauas üks vend võtab teised 3 venda välja ning osutub sinut nõrgemaks mängijaks heads-upis.

Comment

• mislinn
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1734

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
      Sa Full Tildis ei mängi? Teed seal iga kuu mingi 5k pinkti ja CR saad jumalamuidu kauba peale.

Ei mängi, aga kui kergelt see 5k punkti nt nl50s täis tuleks, tegin sinna hiljuti väikse depo küll.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Yeah,mõistain.90% luck on siiski decent liialdus imo.
        Ma ei tea küll live donkamentidest eriti midagi.
        Last edited by qbj0hn; 31.03.11, 18:36.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
          Yeah,mõistain.90% luck on siiski decent liialdus imo.
          Ma ei tea küll live donkamentidest eriti midagi.
          Kindel see ja see kõik jube suhteline ka.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Skill on see kui sa tead, et teised mängijad on potentsiaalsed spewmonkeyd ja löövad ennast ise enne sind välja, kui see kogemata juhtub, siis on see luck. Kui sa tead, et sa võtad flipi mingil põhjusel, et turnal edukas olla, siis see on skill olenemata resultaadist antud hetkel. Turnal heal mängijal ma arvan on 100% skill ja 0% luck, on ainult nö. ühe käe luck, pikas perspektiivis on luck osakaal vbl. pigem 5-15% äkki? Ikkagi väga hägune ja defineerimata on see tekst mis ma panin. Aga midagi ikka. Kui skilliga mängija turnal leiab, et antud olukorras on tal lihtsalt lucky vaja, siis ta ka selle võimaluse võtab ja olenemata resultaadist antud hetkel - lucky või mitte, ta teeb seda teadlikult, sest tal on skill :) , mis pikas perspektiivis aitab turniiril edukas olla. Luckyd on ühesõnaga need, kes teevad midagi kogemata turniiril, ise teadmata miks nad seda tegid ja kui parajasti joppab, siis ongi luck. The mother of all luck.

Comment

• rahvavaenlane
              Klubi Liige
              • Dec 2009
              • 3040

tegin täna kurba statistikat. mul saab kohe 1000 postitust. nendest on siis 7 postitust olnud mis on konkreetselt seotud pokkeristrateegiaga. hetkeseisuga olen aktiivne liige olnud 14 kuud. iga kahe kuu tagant postitada üks pokkerialane küsimus või vastus? sad.

enamus aega olen töllinud , kas offtopicus või turnade omas. mul oleks juba ammu aeg turnade omas kaasa rääkida, ja vähemalt micro omadele nõu anda. kurat seda teab ja kes selle eest hoolitseda saaks, aga mul oleks modedele ja adminnidele ettepanek, et kui keegi viitsiks mu aprilli kava selles foorumis kokku võtta ja kui ma olen teinud rohkem poste OT teemas kui stragegis, siis mind mõneks kuuks bänni alla panna?m

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                Skill on see kui sa tead, et teised mängijad on potentsiaalsed spewmonkeyd ja löövad ennast ise enne sind välja, kui see kogemata juhtub, siis on see luck. Kui sa tead, et sa võtad flipi mingil põhjusel, et turnal edukas olla, siis see on skill olenemata resultaadist antud hetkel. Turnal heal mängijal ma arvan on 100% skill ja 0% luck, on ainult nö. ühe käe luck, pikas perspektiivis on luck osakaal vbl. pigem 5-15% äkki? Ikkagi väga hägune ja defineerimata on see tekst mis ma panin. Aga midagi ikka. Kui skilliga mängija turnal leiab, et antud olukorras on tal lihtsalt lucky vaja, siis ta ka selle võimaluse võtab ja olenemata resultaadist antud hetkel - lucky või mitte, ta teeb seda teadlikult, sest tal on skill :) , mis pikas perspektiivis aitab turniiril edukas olla. Luckyd on ühesõnaga need, kes teevad midagi kogemata turniiril, ise teadmata miks nad seda tegid ja kui parajasti joppab, siis ongi luck. The mother of all luck.
                hmm ja selle tekstiga (numbrid on suht laest, aga teksti mõttega) nõustun ma täielikult.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

total domination.. kõik Angri Birdsi levelid kolme tärniga tehtud ;-D

Comment

Working...