*** MÄRTSI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***
olen kindel et jäetakse palju vaheleAlgselt postitas Ints Vaata postitustKrt , kõik üritavad ruffinile otsa vaadates midagi välja lugeda, see vana on ikka korralik pokerface :d
Kas näidatakse kõik käed järjest mida mängitakse, või jäetakse vahele ka midagi?
Comment
-
hakkasin eile vaatama uut HSP hooaega ja ei suutnud.ilma Gabe Kaplanita ja FTP prodeta entertainment tundub kadunud olevat.
Comment
-
-
Esiteks, silmale parem vaadata, teiseks piduriketaste jahutus on valukaga parem, 17+ tolliseid plekkvelgi.. krt maitea ks ja kui palju nad on, aga milleks? Kolmandaks.. nt mu autole alla 16'' alla ei lähe kuna pidurid on vähe suuremad, 17'' oli default, 18'' ei tahtnud kuna teeb liiga jäigaks, aga mis tollidesse muidu puutub, siis usu mind kui sul on kõrge profiiliga 15'' või madala profiiliga 17'' all.. röögatu vahe on, ma tunnen isegi väga suurt vahet siis kui suviselt 17'' pealt vahetan talvise 16'' peale... 17'se ja suverehviga on rool ülitäpne ja kõik käib kui raudtee rööbaste peal.. talverehvi ja teise profiiliga on auto kui kiikhobu.. selline süldim ja ujuvam jne.. tõenäoliselt mingi tavalise pereautoga sõites vahet ei ole ja meeldibki selline rahulik pehme kulgemine.. aga veidi teravama/kiirema auto puhul tahaks ikka head pidamist ja täpset rooli... ma ei jõua ära oodata mil saan jälle uuesti suverehvi alla panna..Algselt postitas tolmuahv Vaata postitustVot see viimane sunnib mind taaskord endalt küsima - miks inimesed autovelgi hindavad? Nagu wtf? Ma ise hindan head autot ja sõidurõõmu küll. Samamoodi valin hoolega rehve, kuna neist oleneb sõidu juures palju. Aga velg või selle suurus - no ei mõista. Aga ometi on pooltel rontidel all veljed, mille hinnatase jääb samasse suurusjärku ülejäänud autoga. Või kui ma eelmisel reedel kindlustuselt äkkvisiidi sain (tahtsid kontrollida, kas auto on alles, don't ask), siis pidid tingimata talvevelgedele lisaks nägema originaalvelgi.
Comment
-
kui autol on ilus ja sobiv valuvelg all, siis annab ikka tohutult juurde, mingi ferrari või tutikas S-klassi oleks 14" plekkveljega vähe mannetu ikka?! samas see on küll sick kui mingi täis rambele on autost kallimad kroom veljed alla surutud..
Comment
-
Tundub, et https://www.paf.com/ töötab täielikult ja eestlastel on võimalik legaalselt Ongame võrgustikus mängida. Samas pole selle kohta ühtegi uudist ega promo ?
Comment
-
-
Ei viitsi otsida kuskilt, see on siis ka litsentsiga jah?Algselt postitas Potsataja Vaata postitustTundub, et https://www.paf.com/ töötab täielikult ja eestlastel on võimalik legaalselt Ongame võrgustikus mängida. Samas pole selle kohta ühtegi uudist ega promo ?
Comment
-
Algselt postitas Rage Vaata postitustEsiteks, silmale parem vaadata, teiseks piduriketaste jahutus on valukaga parem, 17+ tolliseid plekkvelgi..
?? Mis juttu sa ajad? Linna vahel sõites ei lähe su pidurid elu sees kuumaks , kui ei sõida seal nagu ringrajal. Sa ei saa mõistuse piirides sõidu stiiliga elu sees pidureid kuumaks. Nii et ei ole vahet kas valuvelg või plekkvelg. Teises osas jutus on sul tekst mingi määral õige , aga see obv ,et talvel auto ei ole nii täpne kui suvel üks kõik mis rehv või velg seal all on. Pidamine lihtsalt pole selline.
Comment
Comment