Krt ikak ei jäänd, samas ta lasi ca 10k kätt aint maha, need nö minu enda mängitud köäed? mis moodi ma "trackitud" kätest lahti saan, mis sai sisse lastud?
Imo ranka rääkis sellest ja ütles, et nendest kätest ei saagi enam lahti. Uuri tema käest.
Krt ikak ei jäänd, samas ta lasi ca 10k kätt aint maha, need nö minu enda mängitud köäed? mis moodi ma "trackitud" kätest lahti saan, mis sai sisse lastud?
options-settings-purge hands- do not delete hands played by leits
PostgresSQL on kahtlaselt suur (30+GB). Kas see peabki nii kobakas olema ning kas annab andmeid kaotama midagi ette võtta, et see nii palju ruumi ei võtaks?
data/pg_log kausta võid tühjaks teha. hemi teemas vist kunagi panin kirja ka kuidas logimise üldse lõpetama saab.
Tra mul see pg_log min i400KB suur aint, selle kustutamine ei anna prolly emmigi .. kahju on see et hem ei purge neid käsi v2lja .. mis sisse lasin pokerstarsi jaoks nö "trackitud" köed, oskas ainult kustutada minu enda poolt mängituid käsi .. fucked raisk
lol öelge veel et soomlased ei ole lollid, ema ütles et apteegid on jooditablettidest tühjaks ostetud ja osades poodides oldi isegi inimesi evakueeritud kui teade tuumajaama plahvatusest tuli
tsernobõli aeg viisid tuuled kiirguse soome, päris kõrge kiirgustase mõõdeti seal.
silm välja sellel kes meenutab vanu aegu, mõlemad silmad välja sellel kes unustab.
tsernobõli aeg viisid tuuled kiirguse soome, päris kõrge kiirgustase mõõdeti seal.
silm välja sellel kes meenutab vanu aegu, mõlemad silmad välja sellel kes unustab.
No kiirguse laine võib levida 10 000 km , tugeva tuulega isegi rohkem. Ehk siis venemaa uuralitese nt. jõuaks kiirgus, või hullemal juhul isegi moskva lähedale.
Üldiselt oleks minbetmillionaire postitust lugedes soomlastele väike kiirgus pigem kasuks, kui kahjuks
Comment