Mul on viimane päev DTB account. Peab videod ära tõmbama. Keegi oskab soovitada coache sealt, kes small stakes 6maxi videosi teinud ? Peale leatherassi, obv need on kõik tõmmatud.
Mulle meeldivad Stoshi videod, jube hästi seletab. Ega sa ei oska öelda, milline on Milwaukee2 viimane video, äkki mõne uue teinud seal viiamsel ajal?
MUHAHAHHAHHAAA... sain lõpuks oma HTC Desire Androidile variandi, kuidas saab DNSi ära muuta, sisuliselt kirjutasin ülilihtsa scripti, mille käivitan root õigustes peale netiühenduse loomist ja ongi google DNS sätitud, FTP moblaklient läks igatahes käima ja fulltildi kodukale pääseb ka ligi, proovisin sama asja ka wifiga, script toimib nii gprsi kui wifi jaoks, 3G'd pole katsetanud.
Prosasid ei avalikusta veel aga konkureerib enamuste pokkeritubadega. Lisaks on alati võimalik saada kõrgem diil, kui oled kõva mängija. PTR trackib. Kirjuta PTR-i ESTPatrick ja saad teada.
Hetkel kirjutan või õigemini sain juba põhja valmis tutvustusele ning võin öelda ka suuremad plussid ja miinused. See tõenäoliselt oleneb inimesest, et mida ta ootab siis panen siia suurema listi kui vaja:
Miinused:
a) pärast stacki kaotust millegi pärast kukub maha auto post blind (võib olla ka mu enda settingutes viga)
b) puudub timebank küll aga on aegam itte turbo laudades otsuse vastuvõtmiseks ca. 30 sekundit
c) blaindi postitamiseks on aega kõigest 10 sekundit ja tiles mitu korda suutsin maha magada blaindi postituse ning pidin ootame uuesti orbiti
d) notede tegemisel vahest pean tegema miski 10 klikki, et notebox avaneks
e) märkmetel on tähtede limiit piiratud. See tähendab, et saab teha miski 5-7 realisi märkmeid.
f) contributed rake (sama, mis FTP-s, et pead ise raha panka panema, et raket saada, foldimise eest raket ei saa)
g) raket ei arvestata ennem maha kui võitja teada. Teadagi see kiirendab rake capi saabumist aga samas halbade mängijatelt saad paremini raha kätte. Kui Starsis $60 poti asemel on $57 siis betid näiteks $40-42, mis suht standard. Kui aga Olys on pot $60 (rake ei lähe maha) siis saad lisa dollareid vbetiga.
h) hu-s nagu enamustes võrkudes rakebacap on $1, 50 sendi asemel
Plussid:
a) cascade/tile
b) cascade-s mängides on nagu stars: laud ei karga ette
c) auto-top up, mis töötab.
d) erineva currencyga lauad - dollar, nael, euro
e) 50BB lauad
f) mängijate tase on lolbad! täiesti tohmanid. Keegi 4betile ei foldi, küll aga folditakse räigelt 3betile, sitaks palju 3betitakse ja squeezetakse. Suurte kaartidega on alati mõtekas coldcallidaj a lasta tagant squeezeda. Bluffitakse sittakanti. Väikestes pottides umbes nii, et check-raisetakse või raisetaga flopi cbeti ja teised tänavad check-folditakse, surutes pottides (3betted potid), et enamasti tuleb 2 barrelit! Väga hea viis lastan eil üles end puua! Riveritel, kus ilmselge vbet koht checkitakse ette või järgi, check-callitakse vulnerbalte nutsidega, et kliente saada jne. Enamus regularid on break-even või kaotajad, mõni üksik hea ja needki teevad väga kahtlast mängu ja tõen'äoliselt nende headus tulenebe sellest, et teised on nii halvad.
g) laudade valik 6maxis on väga heak uni 10/20-eni välja
h) OO sisesed promod on reeglina väga head ja suure overlayga ning väga lihtne kõrgeid kohti saada
i) eestlasi laudades vähe :)
j) cashoudid kiired. panga omad 1-2 päeva, netelleri oma sain 24h kätte.
Tõenäoliselt veel plussej a miinuseid, mis hetkel ei tule meelde.
Kas HU-s rake cap kõrgem kui $1 ei ole? On selline asi kuskilt meelde jäänud, kõrgemal vähemalt... Võib-olla ajan mõne teise toaga segamini.
Ja miinus - puudub Security Token. Aga soft mulle meeldib, minu arust peale Starsi ja Tildi on Olympicu ja Party softid parimad.
Comment