*** MÄRTSI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Kas ma pean Trilliani kasutamiseks tegema mingi lisakasutaja ja kõik oma usernamed ja paroolid neile andma?
    Fullstacks have more fun.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
      ma ei saa aru mis moodi saab üks asi paremini töötada kui skype? mul ei ole aastate jooksul mitte ühtegi probleemi skypega olnud. SAAD ARU, MITTE ÜHTEGI!

running good

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Mul jookseb trillian lihtsalt kokku, koos paari muu programmiga, kui installida tahan. Bug free my ass.

Comment

• Timpz
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2029

only in tournaments

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Iga asja kallal saab vinguda, mulle meeldivad msn, skype, ei lase ennast häirida igast väiksest asjast. Tõmbasin korra selle trilliani ja seal olid mingi sada paketti, tasulised jne, ei viitsinud syvenda :)

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

&quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

jah, uurisin ka eile trilliani, installisin 2ra, pidi kuskil saidil veel eraldi konto regama ja tegin tunni aja p2rast uninstalli, sest selle lyhikese aja jooksul avastasin kaks asja:
                raix ei saanud mulle voiceclipe enam saata
                print screen + paste chatiaknasse ei t88tanud.

Seega sa v6id oma advertisemise sisse istuda endale. Sa ei peagi aru saama miks keegi mida kasutab. See, et sa oled meil special boy oma trillianiga, ei huvita tglt kedagi. Kuni hiljutiste kahe bugi avastamiseni olen ma Livega saanud ka perfektselt hakkama. Ja seda juba pikki aastaid.

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                  ma ei saa aru mis moodi saab üks asi paremini töötada kui skype? mul ei ole aastate jooksul mitte ühtegi probleemi skypega olnud. SAAD ARU, MITTE ÜHTEGI!

eem. mis mõttes?
                  kas skype tõesti toetab live messengeri, facebook, yahood, google talki + kõike erinevaid maile?
                  peale selle võtab trillian kõvast vähem CPU jms + trillian on kiirem ja highly customisable and user friendly.

oled üldse proovinud muid programme peale MS messengeri ja skype?

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                  Kas ma pean Trilliani kasutamiseks tegema mingi lisakasutaja ja kõik oma usernamed ja paroolid neile andma?
                  pmt jh.

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                  @ variatsioon - viitsid viska palun paar screenshotti vms trillionist?
                  no neid skine on tal palju erinevaid.
                  minu oma:

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

vb tõesti installimine vajab basic IT skilli aga minul ei olnud küll ühtegi probleemi.
                    programm nagu iga teina. vajutad paar korda next ja regad kasutaja. vajadusel kui miskit võiks teistmoodi olla siis tõmbad paar plug ini/theme ja ongi korras.

PS! ma ei ütlegi et trillian on parim. lihtsalt ta on kõvasti parem kui mingi MS messengerid jms.

kui trillian ei meeldi siis on väga palju teisi häid messengere:

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Tundub päris pop värk kui kõik yhes koos on.

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                        eem. mis mõttes?
                        kas skype tõesti toetab live messengeri, facebook, yahood, google talki + kõike erinevaid maile?
                        peale selle võtab trillian kõvast vähem CPU jms + trillian on kiirem ja highly customisable and user friendly.
                        Sobiksid hästi müügimeheks, natuke liiga lilleline jutt, et tunduda real(ei väida, et ei ole, lihtsalt mind alati hirmutab selline liigne entusiasm), as in "we have a special offer only for YOU!"

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Kui siin messengeride peale jutt läks, sis palun öelge kust ma saaks selle tsipa vanema Windows Live versiooni. Praegu juba miski pool a vms see uus, kus ma ei saa isegi msni nime vahetada, suunab hotmaili sisse logima, aga mul fucking pole hotmailiga msn. Paljude inimeste nimesid näitab ka eesnimi ja perekonnanimi, mitte mis tglt pandud on. Täielik pederastia.

Comment

• ristijeesus
                            Klubi Liige
                            • Oct 2009
                            • 2533

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Indrek Tobreluts võiks nüüd viimases tiirus "one time" hittida ja solid tulemuse teha.

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Muidugi on tore kui programmide loojad üritavad oma programmid võimalikult mitmekesiseks teha igasuguste funktsioonide poolest ja tore kui ei pea ühe asja tegemiseks mitut erinevat programmi kombineerima. Aga... Need chat kliendid jms. on ikka jube keeruliseks imo aetud, no kurat, ja ma ei ole mitte arvutivõõras inimene ega midagi. Ma peaks sellesse chatkliendi maailma ühendatud olema nagu matrixis, et kasvõi pooltel nendel funktsioonidel kasvõi mingisugunegi mõte tekiks. Väga haige ikka. Ma ei räägi trillianist vaid lihtsalt üha rohkem ja rohkem jääb silma see, et infot on lihtsalt mõtetult palju. Kindlasti olete lugenud mõnda sci-fi raamatut kus kujutatakse tuleviku arvuteid kui mingeid inimesega suhtlevaid masinaid kes teevad elu lihtsamaks, või filmidest kus kujutatakse kuidas tuleviku arvuti lihtsalt annab sulle vastused mida vaja- kõik on nii lihtne... Tegelikkus on "natuke" karmim :D

Comment

Working...