*** MÄRTSI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Platinum
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 248

Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***

kuidas vene keeles ilusat naistepäeva on? s ženshin den??? google tõlgib Женская красотa aga ta on mulle juba niipalju valetanud et igaks juhuks küsin.

Comment

• Allanaator13
      FPP Pro
      • Sep 2009
      • 285

Oskab keegi soovitada kus Tallinnas on suurim valik arvuti/kirjutuslaudu? Mida soodsamad hinnad seda parem :D

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Kõige debiilsem soovitus ever. Kui mõni USA-kas kurdab, et tal AIM ei tööta siis soovitad ka, et kasuta ICQ-d?
        Võrdled AIMI-i MSN-iga? Pole AIM-is kaua käinud aga selline titelik rate.ee meelne urgas AIM küll omal ajal ei olnud kui MSN.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Võrdled AIMI-i MSN-iga? Pole AIM-is kaua käinud aga selline titelik rate.ee meelne urgas AIM küll omal ajal ei olnud kui MSN.
          Ei, see ei olnud mu point. Ma valin suhtlusprogrammi siiski selle järgi, mida teised inimesed mu suhtlusringkonnas kasutavad mitte milline on kõige motherf*cking awesomest programm of all time. Kui mulle nt Facebook ei meeldi siis sa ei saa öelda, et kasuta siis MySpace, sest Eestis keegi eriti seda ei kasuta.

Jah, nii mõnedki inimesed kasutavad nii MSN-i kui Skypet, aga neid inimesi on siiski väga vähe.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Ei, see ei olnud mu point. Ma valin suhtlusprogrammi siiski selle järgi, mida teised inimesed mu suhtlusringkonnas kasutavad mitte milline on kõige motherf*cking awesomest programm of all time. Kui mulle nt Facebook ei meeldi siis sa ei saa öelda, et kasuta siis MySpace, sest Eestis keegi eriti seda ei kasuta.

Jah, nii mõnedki inimesed kasutavad nii MSN-i kui Skypet, aga neid inimesi on siiski väga vähe.
            Downloadi skype, impordi läbi facebooki (vist saab ka läbi MSN-i) kõik kontaktid ning avastad, kui paljud kasutavad skype...

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Downloadi skype, impordi läbi facebooki (vist saab ka läbi MSN-i) kõik kontaktid ning avastad, kui paljud kasutavad skype...
              On suur vahe, kas sa omad Skype kontot või sa kasutad seda igapäevaselt sama palju kui MSN-i.

Comment

• andu_andu
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 4050

On suur vahe, kas sa omad Skype kontot või sa kasutad seda igapäevaselt sama palju kui MSN-i.
                thissssssssssss

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

vastane leadis riveril 2k stackiga 1,2k. Tundsin, et midagi ei klapi :P

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma ei pidanud silmas offline vaid pigem online kontakte. Oleneb kellega sa suhtled. Emaga ma seal rääkida ei saa aga kõik muu vajaliku saan seal aetud. Lisaks kui omad välismaa kontakte (2p2 kontaktid) siis enamustel on neil skype ning AIM-i vajadus kaob täielikult ära.

Skype plussid MSN-i ees on:
                    a) lihtsus ja mugavus
                    b) sa võid rääkida inimesega, kes on täna offline must miljon rida teksti ja kui ta tuleb online saab ta kõik kätte
                    c) ei spamm nii räigelt kui MSN. Ala 100 vilkuvat akent vms. vaid stardiribal on skype ikoon kus on kirjas, mitu lugemata sõnumit.
                    d) grupivestlused jäävad alles isegi kui kõik osalejad offline logivad
                    e) pokkerisõpradega on hea käsi arutada, kuna saad otse copy-pasteda HH
                    f) failide saatmisel ei teki mitte mingied tõrkeid. MSN tahab rar failide puhul miskit imekaitset
                    g) ma ei tea misk aga poole mugavam on lugeda vestlusi. Vist seepärast, et ei ole vikerkaare värvilisi, igas suuruses fonte, emotesid, winkse.
                    h) hiljutised vestlused on alati topis. See tähendab, et inimesed kellega sa räägid kõige rohkem on alati kõige eesotsas. lihtsutab otsimist
                    i) history on salvestatud pm, ühte aknasse ja ctrl+f vajutades võin leida sekundiga vestluse, lause, sõna, mida rääkisin näiteks 6 kuud tagasi
                    j) kui msn-is sinuga räägib X inimest ja kogemata paned aknad kinni, teed restardi, läheb vool ära siis annab sul ülesl eida, kellega rääkisid. Skypes aga näed isegi pärast restarti, kellega rääkisid ja kellelt lugemata sõnumeid.

MSN-il ainult üks pluss: Sest seda kasutatakse tänapäeval rohkem kui MSN-i.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Ja see pluss kaalub kõik ülejäänud üles :)

Ja b) on MSN-is ka.

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

Kunagi kasutasid kõik IE'd ka. Selle b) töökindlus pole kunagi 100% msn's. Lisaks kui keegi kasutab vanu versioone, siis ei tööta üldse.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Ma Skype sitaks vähe kasutanud ja mul ühe teatud isikuga suheldes buggis korduvalt rämedalt, tekstid jõudsid alles mitu tundi hiljem kohale jne.

Mul oleks savi kui MSN-ilt Skypele üle kolitaks, aga senikaua kui seda ei tehta on see ebaoluline milline programm tehniliselt parem on.

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

Algselt postitas Platinum Vaata postitust
                            kuidas vene keeles ilusat naistepäeva on? s ženshin den??? google tõlgib Женская красотa aga ta on mulle juba niipalju valetanud et igaks juhuks küsin.
                            s prazdnikom on kõige kergem öelda.
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                              Nüüd soovin, et kõik tõuseksid püsti ja koondaksid oma tähelepanu korraks siia: FUCK WINDOWS LIVE MESSENGER.
                              ma jusht täna ka tegin reinstalli asjale.. vahepeal läheb arvutit käima pannes hulluks 100% võtab prosest jms..

Comment

• albinar
                                Õpihimuline Mängur
                                • Nov 2010
                                • 346

Täna nägin tõsist unenägu... :D . Nägin siis ,et võitsin sunday millioni ära . Esikoht oli siis mingi 1,2miljonit doltsi. Ja kui cashiri lahti võtsin ja nägin seda summat seal , siis käis plõks ja olin blackoutis, hiljem kui blackoutist üles ärkasin , läksin vanemate tuppa, panin seal tule põlema , ja isa küsis selle peale ,et mis on? Olin lihtsalt vait ja ei öelnud midagi. Ja siis kui ühel hetkel ütlesin neile , kui olin seal juba mingi paar minti seisnud. Läksin nii pöördesse ja viskasin oma mobla lihtsalt vastu seina puruks?! Unenägu läks sellega edasi , et tegin kohe cashouti kogu summa ulatuses ja pärast seda võtsin ema audi ja läksin sellega linna vahele lihtsalt kihutama. JA lõppes unenägu sellega et sain trahvi et linna vahele mendile 120-ga radarisse sõitsin:) Hommikul oli kyll nagu WTF?! Mida unenägu.

Comment

Working...