*** MÄRTSI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***

Mida fakki sa ajad.Pole kordagi nii öelnud,et tema ütles nii lol.
    Ja ta pole öelnud,et estonian friends suck.Aint 1x oli kui paar venda nussisid ajusid ja ta ise tahtis,et ma postitaks.

Kui ma olen öelnud mõnikord siis ma olen pigem öelnud,et mind on nii õpetatud ntx vms.Kas see ei ole pokkeri foorumis kohane kus arutatakse strateegiat?
    Ega ma seda infot omalt persest välja ei ime,kui õppida mängima siis ikka suheldakse ka inimestega ja öeldakse mida keegi arvab kuidas õieti teha/kuulnud on kui see on mingis antud teemas abiks.

Ma out.Targemadki teha kui mõttetult vaielda.
    Last edited by qbj0hn; 06.03.11, 18:30.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
      Mida fakki sa ajad.Pole kordagi nii öelnud,et tema ütles nii lol.
      Ja ta pole öelnud,et estonian friends suck.Aint 1x oli kui paar venda nussisid ajusid ja ta ise tahtis,et ma postitaks.

Kui ma olen öelnud mõnikord siis ma olen pigem öelnud,et mind on nii õpetatud ntx vms.Kas see ei ole pokkeri foorumis kohane kus arutatakse strateegiat?
      Ega ma seda infot omalt persest välja ei ime,kui õppida mängima siis ikka suheldakse ka inimestega ja öeldakse mida keegi arvab kuidas õieti teha/kuulnud on kui see on mingis antud teemas abiks.

Ma out.Targemadki teha kui mõttetult vaielda.
      Asi on lihtsalt selles, et paljudest su väidetest hõngub su "woah, mad shit, I have cool mad baller friends" suhtumist.Lisaks sellele, et "your friends hurt me, please tell them to stop :(" näitele oli kasvõi see retarded väide, et AKs ja AKo on samad käed, mida sa oled jällegi korduvalt öelnud, because cool friends said so. Viimati kui keegi küsis, kas sa oled kordagi MSNL'i mänginud, siis oli "ei, aga ma suhtlen igapäevaselt vendadega, kes seal mängivad". Kedagi ei koti, kus su virtuaalbuddyd mängivad ja samuti arvab suurem enamus, et El Nino ei ole mingi taseme näitaja nagu sa korduvalt üritasid paaniliselt väita. Ja strateegias ei ole tõesti oluline mingi "mulle seal kuskil õpetati nii" jutud. Kuigi siinne strateegia on üsna kasutu, siis ikkagi oluline on see, mida inimesed ise arvavad.

Comment

• Stew
        Räme Fish
        • Mar 2010
        • 2

Miks ta sulle ette jääb lol?
        Who are you,et nii ütled lambist?Tühja kohapealt mõnitad lihtsalt.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Heh,kindlasti mitte,naljad teed w?NL50 sõbrad on mad baller friends?
          Selle AK käega panin tõesti puuse küsisin 2+2 veel järgi isegi.
          Ei vihjanud mitte kellegile kui seda MSNL lauset ütlesin.Seal topicus oli taoline asi lihtsalt mille kohta ma ütlesin,et kõrgemal selle stiiliga hakkama ei saa.Ega ma ei väitnud,et ma saaksin või midagi iganes.Hui saangi.Kuna mõne aastaga on 2+2-st jah tekkinud päris palju välismaalaseid sõpru kes mängivad kõrgemates limiitides ja kellelt on hea nõu küsida aeg-ajalt.On see kuritegu w?
          Kõige rohkem arenebki pokkeris nii kui sa suhtled ja sinu ümber on inimesed kes on sinust targemad ja kellega arutada erinevaid olukordi.
          Ja suht loogiline jah,et NL50 mängija ei ole mingi taseme mängija.Ma väitsin lihtsalt,et omal tasemel on ta hea,kuna osad inimesed tegid teda maha ilma põhjuseta.

Ja see,et siinne strateegia on kasutu on küll karmilt öeldud.Ma julgen öelda,et siin foorumis saab näiteks käte analüüsidel näiteks palju paremaid vastusied kui ntx 2+2 kus enamus on mingid cool story bro ja gtfo mehed.
          Last edited by qbj0hn; 06.03.11, 19:01.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Heh,kindlasti mitte,naljad teed w?NL50 sõbrad on mad baller friends?
            Selle AK käega panin tõesti puuse küsisin 2+2 veel järgi isegi.
            Ei vihjanud mitte kellegile kui seda MSNL lauset ütlesin.Seal topicus oli taoline asi lihtsalt mille kohta ma ütlesin,et kõrgemal selle stiiliga hakkama ei saa.Ega ma ei väitnud,et ma saaksin või midagi iganes.Hui saangi.Kuna mõne aastaga on 2+2-st jah tekkinud päris palju välismaalaseid sõpru kes mängivad kõrgemates limiitides ja kellelt on hea nõu küsida aeg-ajalt.On see kuritegu w?
            Kõige rohkem arenebki pokkeris nii kui sa suhtled ja sinu ümber on inimesed kes on sinust targemad ja kellega arutada erinevaid olukordi.
            Ja suht loogiline jah,et NL50 mängija ei ole mingi taseme mängija.Ma väitsin lihtsalt,et omal tasemel on ta hea,kuna osad inimesed tegid teda maha ilma põhjuseta.

Ja see,et siinne strateegia on kasutu on küll karmilt öeldud.Ma julgen öelda,et siin foorumis saab näiteks käte analüüsidel näiteks palju paremaid vastusied kui ntx 2+2 kus enamus on mingid cool story bro ja gtfo mehed.
            Enamus inimestel on kõrgemal mängivaid sõpru, aga keegi ei too neid fakte nii hullult välja kui sina. Ma tean väga hästi, et see arendab, aga selle välja toomine on IMO täiesti mõttetu. Ja sellest El Nino jutust said väga paljud nii aru nagu ta oleks mingi mad crusher, kes arvab(või sina), et ta on parem kui kasvõi siinsed NL100 regularid. Samas kui ta ei biidi ise seda limiiti, siis mis kuradi ütleja tema on. Mõistad? Lisaks sa ei väitnud, et ta on hea, vaid "üks parimaid" NL50 regulare, ometi biidib ta kõigest PL'i korralikult. Sellest kogu see poleemika tekkiski.
            Last edited by Spewmonkey; 06.03.11, 19:08.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Yea right ma olen öelnud,et parem kui siinsed NL100 regid :).Kindlasti pole.
              Ära pane mulle sõnu suhu.Pole elusees siukest douchet käitumist teinud siin foorumis.

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Yea right ma olen öelnud,et parem kui siinsed NL100 regid :).Kindlasti pole.
                Ära pane mulle sõnu suhu.Pole elusees siukest douchet käitumist teinud siin foorumis.
                Ma loodan, et sa ei mõistnud mu väidet valesti. Ma ei üritanud panna sulle sõnu suhu nagu sina oleks väidetavalt parem kui siinsed NL100 regularid, aga su "iidoli" kõnepruugist jäi mulje nagu tema oleks nendest kindlasti üle. Ja ma ei ole kindlasti ainus, kes sellest niimoodi ("valesti") aru sai.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Selge siis,nii igatahes pole kunagi mõelnud.

Anyway,ma ei saa aru kus kohta mul hiir läheb koguaeg vasta,et viskab mu facebooki lehele linke siit foorumist ja random topicuid mida vaadanud..
                  Last edited by qbj0hn; 06.03.11, 19:26.

Comment

• Platinum
                    FPP Pro
                    • Jan 2010
                    • 248

nagu vaataks eesti otsib superstaari. ise ei osale ega kedagi ei tunne aga lihtsalt hakkab häbi teiste pärast.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

qbj0hn, sinu osadest postitustest kumab üleolevat suhtumist ja inimestele see ei meeldi. Võib-olla see pole nii, aga perceived image on selline. Vt. spoilerit, päris julge asi, mida siia copyda. Saad ilmselt aru, miks see inimesi ärritab. :P

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• FreakyJason
                        Klubi Liige
                        • Jan 2009
                        • 1381

1.-3. aprill siis Pärnus Estonian Poker Cupil :)

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                          qbj0hn, sinu osadest postitustest kumab üleolevat suhtumist ja inimestele see ei meeldi. Võib-olla see pole nii, aga perceived image on selline. Vt. spoilerit, päris julge asi, mida siia copyda. Saad ilmselt aru, miks see inimesi ärritab. :P

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          Saan aru küll jah,ei viitsi sellest rohkem rääkida.
                          Omast arust küll üleoleva suhtumisega pole,pigem vastupidi.
                          Last edited by qbj0hn; 06.03.11, 20:14.

Comment

• Char
                            Pokkerihai
                            • Sep 2009
                            • 1848

Eesti e-hääletuse eestvedaja Tarvi Martens tõi tänavuste elektrooniliste häälte kokkulugemise järel kurioosumina välja juhtumi, kus üks naine e-hääletas 553 korda.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

kas sunday milli pilet 215 taal vms ta maksab saab otse rahaks ka starsis vahetada? või on mõtet seda mängida, kuidas seda turniiri mängida tasub? alguses tight? või vastupidi?

Comment

• Rigged
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2535

Kui und pole siis võta rahulikult, sitaks donke kellelt raha ära võtta, kui uni siis gambli niikaua kuni enam pole und või kuni busto oled

Comment

Working...