*** MÄRTSI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***
Tänud ütlemast :). Muidu oleks lolli peaga 50$ kulutanud.Algselt postitas ristijeesus Vaata postitustHEMi jaoks on vaja, PT3 trackib niisamagi.
Comment
-
kõrge rake, rakebacki pole, saast soft, 4 lauda max, trafficut vähe, bumhuntereid paljuAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustez küssa: miks rahvas siis sinna mängima ei lähe:D?
ja jutt, et sitt soft on overrated
Comment
-
ääkyll, sina ei tohi sellele vastata :D, aga tavaline nl10-20 grinder peaks just ajama taga megagigawaalaseid laudu?!?!
4 lauda jah max
Comment
-
10-20NL grinder peaks mängima õppima, mitte microstakesist juba bumhuntima.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustääkyll, sina ei tohi sellele vastata :D, aga tavaline nl10-20 grinder peaks just ajama taga megagigawaalaseid laudu?!?!
4 lauda jah max
Comment
-
QFMFTAlgselt postitas Codecci Vaata postitust10-20NL grinder peaks mängima õppima, mitte microstakesist juba bumhuntima.
Comment
-
-
väga hästi öeldud!Algselt postitas Codecci Vaata postitust10-20NL grinder peaks mängima õppima, mitte microstakesist juba bumhuntima.
Comment
-
Midagi kui sa oled saavutanud oma tipu ja enam üles liikuda ei kavatse või teed seda ajutiselt kui limiidis üles liigud vms põhjustel. Aga kuskil micros juba puhtalt rahateenimisele keskenduda... Not good.Algselt postitas Ints Vaata postitustMis bumhuntimisel viga, pigem juba algusest saadik see endale sisse harjutada :D
Comment
-
roflAlgselt postitas oohoh Vaata postitustNo türademaa ikka mignid kuked püüavad oma viieaudiseid nagu Schmeichel palle omal ajal
Comment
-
edit: ei viitsi ikka vinguda kui päevaga 5BI plussis ja häbi hakkas endal juba.
tilt läks üle.Last edited by KristjanLaas; 03.03.11, 02:44.
Comment
-
Oi kui hästi öeldud, kui ma NL10st NL25te jõudsin ja peale seda Bodogist kolisin FTP'sse, ca kaks kuud läks enne kui hakkasin FTP NL25te biitima.. imho vist päris lõpuni seal winratet korda ei saanud aga NL50t lasin juba mõnuga..Algselt postitas Codecci Vaata postitust10-20NL grinder peaks mängima õppima, mitte microstakesist juba bumhuntima.
yes.. nii on, ma ka olen Bodogis mänginud... kogu nende boonussüsteem on eriti rõve, mingi mõttetud turnad ja rakeracede auhinnaks on ka mingi gtk turna piletid vms. Soft mulle enamvähem meeldis, kuigi sliderit põmst kasutada ei saanud, betid tuli koguaeg käsitsi sisestada.. laudadel layouti salvestada ei saanud, iga kord tuli ise lauad paika vedada ja õige suurusega panna.. muus osas oli laudade välimus kena ja mõnus, stackide numbrid olid suured ja selgelt loetavad, betid jms nägi ka kenasti ära ja potsize... aga rakebacki puudumine on halb lugu jah, vanasti oli võimalik mingi 20% diil sinna saada, aga eelmisest suvest kaotati rakeback ära, ainult vanad accid said seda.. minu accil obv seda ei olnud:-(Algselt postitas ment52 Vaata postitustkõrge rake, rakebacki pole, saast soft, 4 lauda max, trafficut vähe, bumhuntereid palju
keskmiselt siis 600 mängijat online http://pokerscout.com/SiteDetail.asp...og&ab=46692806 FRi laudu otsi tikutulega taga, ainult õhtuti saab neli lauda täis..Last edited by Rage; 03.03.11, 06:54.
Comment
TC
Comment