HSP kohta nii palju, et mulle meeldis. Mind paneb kohe m6tlema, et kuidas ma ise m2ngin ja kuidas v6iks m2ngida. Ja see Norm pole nii v2ga kehv kommentaator midagi imho. Eks ta maitse asi on ja ma ise pole eriline pokkerishowde vaataja, aga HSPst pole kyll osagi vahele j22nud, seega loodan, et HCC v6tab oma eelmise aasta ylesande j2lle enda peale ja hakkab spamima kui uued osad tulevad :D
Panin igavusest k2ima Poker After Dark season 6 episode 1. Ja no lineup on ju v6imas, iveyd, durrid, antoniused ja zigid. Aga saade iseenesest j22b minu isiklikul arvamusel k6vasti alla HSPle, kaasaarvatud selle hooaja esimesele osale. HSPs mulle meeldib see, kuda kommentaator proovib lugeda m2ngijate m6tteid ja kommenteerib miks keegi mida teeb. PADis lahmitakse tuimalt AA vs 88 8xx flopil: "His aces are in terrible shape." - Sherlock.
Kullakallid mehed. Vaja sellist graaafikut kus X real on 9 punkti (iga punkt 1 nädal) ja Y real €100 000. Siis üks joon (expected) läheb üheksa graafikupunkti vältel võrdselt diagonaalis nullist saja kilo peale. Teine joon (teist värvi) peaks olema kasutaja poolt muudetav ja jookseb reaal-ajas (uuendatakse iga nädal).
Oskab keegi kiirelt teha? :) Ma suckin excelis ja hetkel kiire.
Dealer: Anssi Vari sits down
Dealer: Anssi Vari adds $50,000
Dealer: Hand #8495513463
Anssi Vari: moi
Dealer: Hand #8495513463 has been canceled
Anssi Vari: kuulin juttuja et FTP olis hommaamassa eurolisenssiä
Anssi Vari: ootko tietonen asiasta?
Dealer: Anssi Vari is sitting out
Dealer: LarsLuzak has returned
LarsLuzak: en oo tietonen sen enempää, jotain huhuja kuulu
LarsLuzak: ei haittais toki
Anssi Vari: se versio mitä mä kuulin oli että FTP:ltä oltiin kyselty
tietyiltä high-volume euroilta että miksei ne pelaa täällä
Anssi Vari: ja olivat vastanneet että ton lisenssin ja verojen takia
Anssi Vari: kelasin että sä olisit ollu yksi näistä pelaajista
LarsLuzak: mistä oot kuullu?
Anssi Vari: tuttuja affi-bisneksessä
Anssi Vari: sä et ilmeisesti tiedä asiasta yhtään tarkemmin?
LarsLuzak: en
Anssi Vari: selvä, noh pitää toivoa et pitää paikkansa
LarsLuzak: jep. ois tosi hyvä juttu
Anssi Vari: lykkyä tykö
LarsLuzak: u2
Kas starsis 3. märtsil 21:00 toimuv $10+1 Sunday Million satelliitturniir nimega "Pokkeriprod Sunday Millian" on seotud kuidagi selle foorumiga? Kui jah, siis kuidas neid paroole jagatakse?
imo HSP 7nda seasoni avasaade oli väga vaadatav ja huvitav!!! Obv, et saatest on puudu durr, ivey jne, kuid no cmon...tahate öelda, et esimene saade oli igav, ffs...hell no!
Fking unlimited bankrolliga zillionärid...lol
* Gabe Kaplan tagasi kommenteerima ja kõik OK. Praegune kommentaator imeb obv...ma ei pannud teda tähelegi.
Comment