*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Oleks küsimus, et kui tahan teha MB ja 888 pokkerituppa uued kontod (minul on juba olemas mõlemas konto) aga naine tahaks ka kätt harjutada, kas siis sekeldusi ei tule (konto pannakse kinni vms jama) kui sama IP alt sisselogimised toimuvad neljal erineval kontol (nii MB kui ka 888)?
Comment
-
3betitud potis 2J2 laual QQ raise foldida ei ole just kõige geniaalsem, aga tookord oli ta biit jah.Algselt postitas udikaz Vaata postitustma tean jah, ja kui natukenegi otsinguidkasutada leiab üles ka et ta Fortune:) tahtsin lihtsalt seda konkreetset kätt teada, muud midagi:) ofc on igaühe enda asi kas ütleb või nagu antudjuhul ei pea vajalikuks öelda
Comment
-
-
888's depo boonust ei saa aga MB's ei peaks küll mingit jama tulemaAlgselt postitas kjmrc Vaata postitustOleks küsimus, et kui tahan teha MB ja 888 pokkerituppa uued kontod (minul on juba olemas mõlemas konto) aga naine tahaks ka kätt harjutada, kas siis sekeldusi ei tule (konto pannakse kinni vms jama) kui sama IP alt sisselogimised toimuvad neljal erineval kontol (nii MB kui ka 888)?
Comment
-
Irw, miks kõik arvavad, et see olen mina? :) Facebookis oli ükskord väga suur arutelu, et kas see olen ikka mina ja osad jäidki uskuma. Sa ka vist? :)Algselt postitas K2snakas Vaata postitustranka sina w? http://itnurk.com/urod/17699/
Comment
-
Mõni foorumlane lähiajal Aasiast Eestisse on tulemas? Sooviks paari asja sealt.
Comment
-
$10 FTP-sse/MB-sse sellele, kes suudab mulle füüsilisel või virtuaalsel kujul toimetada plaadi B.A. Robertson - The Platinum Collection. Kui keegi midagi leiab, siis andke teada palun privaatsõnumi teel. Amazonis tutikas £136 ja kasutatud £34, liiga kirved hinnad.
edit: vist olemas
Comment
-
Marja 4, suurem seltskond on juba koos, mõnus möll käib. Tulge kõik.
Comment
-
Oot, mis seal toimub?!?!?!? Kes seal on?Algselt postitas ristijeesus Vaata postitustMarja 4, suurem seltskond on juba koos, mõnus möll käib. Tulge kõik.
Comment
-
-
Aga kas kontosi kinni ei lükata? Kuna sama IP alt logid sisse 2 konto pealt? Pean silmas siis praegu 888 pokkerituba.Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust888's depo boonust ei saa aga MB's ei peaks küll mingit jama tulema
Comment

Comment