*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
mees tegi klassikat jah, võttis omaaegse salvestuse ja maigutas suud.Algselt postitas oTT Vaata postitustParim laul oli Henry Laks - "Tule kui leebe tuul", tõeline klassika ikka. Kahju, et vanadele tegijatele järeltulijaid pole :/
Comment
-
http://www.ohtuleht.ee/galerii/pildigalerii/3279#38
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)¤
Pudelid oleks võinud Solarisse ära anda.
selle kommentaari peale massiiivne kajakasLast edited by WeThePeople; 27.02.11, 11:22.
Comment
-
Tsiteerin siia kah:
Algselt postitas lebovend Vaata postitustJa ka märtsikuu pakun $50 esimesele inimesele, kes toob välja, et ma mängin/olen mänginud onlines enda raha eest midagi muud kui 6max cashi. NB! Erandiks jääb märtsi kuus Sunday $5M ja selle satikad, mida ma vb proovin toksida.
Comment
-
Absolute pokeris on jackpot 811k$. Eile olin sitaks lähedal hittimisele
PartyPoker, $0.25/0.50 Hold'em Cash Games, 5 Players
Hand Converter by Pokerhand.org
Board:
ECYOBKEN (SB): $13.75
DEEEEP (BB): $100
JESSIMAY333 (UTG): $90.90
ANTNXX (CO): $50.75
DRUNKYMONKY (Button): $111.80
Dealt to ANTNXX J
J
Pre-flop:
(1 folds), ANTNXX raises to $1.50, DRUNKYMONKY raises to $4.50, (1 folds), DEEEEP calls $4, ANTNXX calls $3
Flop: ($13.75) J
Q
Q
(3 Players)
DEEEEP checks, ANTNXX checks, DRUNKYMONKY checks
Turn: ($13.75) J
(3 Players)
DEEEEP checks, ANTNXX bets $2.50, (2 folds)
Results:
ANTNXX Showed J
J
ANTNXX wins $2.50
ANTNXX wins $12.60
Kahju,et tegelt on seal 3bettimise ranges küll QQ ja veel coldcallis omas ka aga kellelgi polnud midagi.
Comment
-
-
No biidi saaja, ehk mina oleks saanud 250, QQ poiss oleks saanud 150k
Väga sick on see, et maja võtab 10% sealt
How is the Bad Beat Jackpot allotted?
* 25% rolls over to the next Bad Beat Jackpot
* 10% goes to the house
Of the remaining 65%:
* 50% goes to the Bad Beat victim
* 25% goes to the winner of the hand
* $1000 goes to every other player at the Bad Beat table
* The rest is divided among everyone playing the same game type and stakes when the Bad Beat takes place, provided they meet the requirements of qualification.
Comment
-
Poker-edge.com on, aga see trackib vist FTPst sama palju käsi kui PTR.Algselt postitas flipmachine Vaata postitustViimased paar nädalat temaga mänginud, aga jah, ptr-ilt ft-ga probleeme.
Mingi muu sait, kus saaks vaadata on olemas ?
Comment
-
Ma arvan, et see mingi sama firma värk, või skeemitavad seal kuidagi, sest ükskord kui PTR otsing oli maas ja näitas mingeid x numbreid oli täpselt sama asi poker-edge weebis.Algselt postitas MeelisV Vaata postitustPoker-edge.com on, aga see trackib vist FTPst sama palju käsi kui PTR.
Comment
-
Ma arvan, et see mingi sama firma värk, või skeemitavad seal kuidagi, sest ükskord kui PTR otsing oli maas ja näitas mingeid x numbreid oli täpselt sama asi poker-edge weebis.Algselt postitas MeelisV Vaata postitustPoker-edge.com on, aga see trackib vist FTPst sama palju käsi kui PTR.
Comment
-
brag, mulle toodi just grindimise kõrvale 4 võileiba, millel oli kurkidest peale lõigatud "klaaspro":D
Comment
TC
Comment