võimalikult sitale saidile, et heal saidil kus tulevikus hea mängida oleks first deposit bonust ära ei nussiks. oleneb mida mängid, 6max action on igalpool fishine väikestel saitidel, fr kohta ei oska öelda, mõndadel saitidel pole üldse fr laudu vist..
mul elion ka jamas täna. Nett läks 15 minutiks ära kui just olin reganud kahele sng-le ja keegi sai free buy-inni :( , tegelt olin kahele reganud, aga õnneks tavalisel turbol jõudis kaspar1302, kellel ma helistasin unreg teha.
fk kirjutamise ajal ka net nahhui, megatilt. HUsng ei ole võimalik mängida sita connectioniga/ ilma backup connectioniga.
Muideks uues maksuseaduses on täiesti kompensatsioon sees. Saada kiri PokerStarsi supporti ja nad edastavad info Elioni. Kui näevad tõesti, et sul net läks saad buy-inid tagasi. Seepärast fishid ka mänguaeg vahest meelega disconnectivad, et raha tagasu saada ja cash-games enam seetõttu disconnect protection laudu ei olegi.
Täpselt sama on ka bad biitide ja cooleritega. Ainukese asjana, et pead siis saatman eile oma EV graafiku, et nad oskaks õigesti raha tagasi kanda.
EDIT: aga tõsist juttu ka. mul net ka kogu aeg ennem jamas. Starsi ja MSN connectionit ei kaotanud aga veeb lendas maha. Lasin panna valguskaabliga neti (ei pidanud pennigi juurde maksma), problemid kadusid ja ping on põhjas. Kusjuures kui ma õigesti aru sain siis peaks selle valgukaabliga neti ise läbi nende lehe sisselülitama ja lendab 100 EEK-i arvele juurde aga tänasel päeval seda mul vaja ei lähe. lihtsalt ei näe vajadust.
võimalik.. ei vaidle vastu, sest pole sinna rolli ps kaudu saanud. samas mäletan nagu keegi tuttav oleks võtnud sealt rolli ja sai deposit bonust ka.. võimalik, et ajan midagi segamini.
Eriti rumal ja lahke pokkeritoa staff peab olema kui kliendi enda tegematuse pärast annab raha tagasi. Kui üks turna buy in on mitmekordselt üle neti kuumaksust, siis ei näe mingit põhjendust miks piirduda ühe ISP-ga. Netipulk ajab täiesti asja ära igas olukorras.
Comment