Oh my god mis kirve FTP pani,pole olemas!!!
Turniiril olen BTN ja varastan 58siga...ok tüüp sb-lt liitub käega flop tuleb 688 turn 4 ja river A lähen all in ja tüübil on A6 ja võidab poti ära?!?!Ja järsku 58 mu käest muutus 57ks,WTF??!
Mingi sitase bugi pärast turnalt väljas gg nahhh,supporti pole mõtet ka kirja saata ei saa ma kuidagi tõestada seda,sest kui HH-st pärast vaatasin oli ka 57,täiesti lõpp ikka.Ma võin mürki võtta,et mul oli 58 käe alguses käes,ainult 4 tablen praegu ja jälgisin lauda koguaeg nii,et lampi ei pane.
Kusjuures mul oli käe alguses käes 58 suited ja käe lõppedes 57 offsuit wtf ausalt.
Pohhui saadan supporti kirja,ehk nad saavad seda järele kontrollida mis käe alguses käes oli.
200k double deuce siis ja jumala solid stack oli juba.
Kunagi oli siuke bug ka mul ühel saidil,et lobbys näitas,et olen juba rahades turniiril,aga kui välja langesin jäin bubbleks.
Saatsin supporti kirja ja nad andsid mulle selle rahalise koha eest auhinna raha+veel kompnsatsiooni,et siuke viga juhtus.Tegemist oli mingi 50 eurose sisseostuga turniiriga ja esimesed 18 said raha aint nagu mäletan,osalejaid oli 200+.
Comment