*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Kui teed sama nimega 2 kontot siis pannakse 1 kinni aga kui erinevaga, siis ei tehta midagi, vb küsitakse dokumenti aga seda sa saad saata.Algselt postitas kjmrc Vaata postitustRanka, mis Sina arvad, kas kui ma teen naisele uue konto 888 pokkerituppa ja mul on endal ka juba konto olemas, kas siis sama IP alt logides kontosi kinni ei lükata?
Comment
-
Selle nimi on multitasking!Algselt postitas Provoker Vaata postitustNaisega peaks ikka muud tegema kui grindima sne suunas :)
Comment
-
kes oskab gmailis deleted emaile taastada? krt kustutasin terve 1lk (50 emaili ära) kogemata. tahtsin ülemist emaili kustudada, kuid
panin linnukese valesse kastikesse :)
any help oleks tore, ise ei leia nn prügikasti ülesse.
Comment
-
PersonalAlgselt postitas pikk28 Vaata postitustkes oskab gmailis deleted emaile taastada? krt kustutasin terve 1lk (50 emaili ära) kogemata. tahtsin ülemist emaili kustudada, kuid
panin linnukese valesse kastikesse :)
any help oleks tore, ise ei leia nn prügikasti ülesse.
Travel
all on 6 more
Vajuta sinna ja sealt Trash
Comment
-
ty!!!Algselt postitas Oliverk Vaata postitustPersonal
Travel
all on 6 more
Vajuta sinna ja sealt Trash
Comment
-
seni kuni kommentaare lugesin FBis seni arvasin jah, et sina:DAlgselt postitas ranka Vaata postitustIrw, miks kõik arvavad, et see olen mina? :) Facebookis oli ükskord väga suur arutelu, et kas see olen ikka mina ja osad jäidki uskuma. Sa ka vist? :)
Comment
-
nurkade mängugua võitsid???Algselt postitas leits Vaata postitustJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, esimene hit lotoga yle aasta .. 1.38€ come to papa ...
Comment
Comment