*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***

Võrrledes sellesuvise +30C-ga valiksin igakell mõned miinused, kui õues näiteks tööd peab tegema.

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Töötegemise seisukohast võttes olen nõus. Aga muidu lebotamiseks mida kuumem seda parem.

Comment

• vennike
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1958

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
        yeah.. hui saab magada kui üle 33'c on :D
        kliimaseade ? ma vihkan külma rohkem kui keskerakonda.

Comment

• vennike
          Pokkerihai
          • Mar 2009
          • 1958

Algselt postitas alaska Vaata postitust
          Võrrledes sellesuvise +30C-ga valiksin igakell mõned miinused, kui õues näiteks tööd peab tegema.
          kõik oleneb õhuniiskusest, tuulest jne. täna sai üle pika aja õues tööd tehtud, 34 kraadi, päike paistis lagipähe, meeldis. samas eelmise suve eesti 34 kraadi oli nii ropp, et ei jõudnud õlutki juua. ma olen augusti kuus egiptuses käinud kui seal oli kuumalaine ja varjus 46 kraadi... ikka palju parem kui -2

Comment

• vsiu100
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4253

selle riietuse ütlusega meenub kohe üks kord, kui tulin jahiga mingilt saarelt tagasi tlna ja hakkas vihma sadama ja tuul tõusis. kuna oli kerge pohmakas, siis ei tahtnud kajutisse ka minna, kuna seal kõigutab eriti julmalt ja oleks väga sitt olnud. sain siis kaptenilt soojad veekindlad püksid ja jope. ülim kaif oli suure tuule ja paduvihmaga tekil istuda, ilma ja sõitu nautida, ise soojas ja kuivas.

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

Algselt postitas vennike Vaata postitust
              see on kõige värdjalikum ütlus EVER! kui sa just kolme üksteise sisse topitud avakosmoses ringi tuiamiseks mõeldud "ülikonda" just riiete alla ei liigita. aga asi on maitses... ja joobeastmes. ma isiklikult valin iga kell 40 plusskraadi -2 asemel.
              Oota miks see värdjalik ütlus on? mis asja sa ajad? mis kosmosest sa jahud. piisab soe pesu ja soojendus riietus ja sa tunned end suusatades ülisoojalt. näo jaoks on olemas suusamask, mis ei takista su sõitmist mitte mingit moodi. olgu väljas või -25 kraadi. sa ei tunne seda. aga ma tõesti tahaks näha kuidas sa pluss 40-ga väljas end liigutad. sa vist ei ole seda tundnud. see on võimatu. hea kui 5 min jõuad joosta sellises kuumuses. muidu asjalik vennike, aga praegu panid küll kuidagi väga mööda oma jutuga :)

E: ja ma ei lugenud su teisi kommentaare enne kui oma teksti kirjutasin:=) see on maitse asi. kellele meeldib saunas viibides trenni teha siis sinna ei saa küll midagi teha:)
              Last edited by udikaz; 14.02.11, 12:33.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Nii palju veel, et igaühe isiklikust vormist sõltub ka palju ta seda sooja kannatab. Kui ikka oled sitas vormis siis võtab väga kergelt väikseimgi suvesoe juba hingeldama. Heas füüsilises vormis aga on hoopis teine tera.

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Varasemale tellimisteemale lisaksin seda, et saab ka iseseisvalt e-maksuametis asjad ära deklareerida. Seal juba on loominguliseks lähenemiseks päris palju ruumi

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

küte nagu ikka.

talvel ei ole kuskil siseruumis ebameeldivat temperatuuri.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Ei tea millest see talve ja suve teema siin tekkis aga võiks asja kokku võtta: maitse asi.

Comment

• Rigged
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2535

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                        küte nagu ikka.

talvel ei ole kuskil siseruumis ebameeldivat temperatuuri.
                        Ma olen ka rohkem vennikese vaadete pooldaja, mida soojem, seda parem ja kui liiga soojaks läheb, on kliimaseadmed head asjad. Talvel -20, juhtub küttesüsteemiga midagi ja ongi pees, suvel +35ga aga on vähe lihtsam

Comment

• vennike
                          Pokkerihai
                          • Mar 2009
                          • 1958

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                          Oota miks see värdjalik ütlus on? mis asja sa ajad? mis kosmosest sa jahud. piisab soe pesu ja soojendus riietus ja sa tunned end suusatades ülisoojalt. näo jaoks on olemas suusamask, mis ei takista su sõitmist mitte mingit moodi. olgu väljas või -25 kraadi. sa ei tunne seda. aga ma tõesti tahaks näha kuidas sa pluss 40-ga väljas end liigutad. sa vist ei ole seda tundnud. see on võimatu. hea kui 5 min jõuad joosta sellises kuumuses. muidu asjalik vennike, aga praegu panid küll kuidagi väga mööda oma jutuga :)

E: ja ma ei lugenud su teisi kommentaare enne kui oma teksti kirjutasin:=) see on maitse asi. kellele meeldib saunas viibides trenni teha siis sinna ei saa küll midagi teha:)
                          Lihtsalt vihkan seda ütlust. Kõlab nagu hale vabandus põhjapoolusel elamiseks :D
                          Tunnen kuuma iga päev ja teen tööd (mitte midagi kontimurdvat, aga natuke tuleb ikka ennast liigutada) selle saatel ja naudin täiega. Esimesed 23 aastat oma elust elasin Eestis, ei aidanud ei soojad pesud, ei suusamaskid, isegi jägermeister ei aidanud. Masendav tunne kui pisemagi miinuse juures käed ja jalad siniseks tõmbavad.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Oskab keegi öelda palju trahvi võib saada liigeldes masinaga millel ülevaatus ja kindlustus puuduvad?

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas K2snakas Vaata postitust
                              lol -20ga? Ma ei julge toastki välja minna:D
                              tegin lauluväljakul mõned hüpped ja laskumised lauaga.. 30x mäest üles-alla ronida.. t-särk oli läbimärg ja pea auras otsas.. fun oli..

Comment

• albinar
                                Õpihimuline Mängur
                                • Nov 2010
                                • 346

Ülevaatuse eest kuni 900kr ja kindlustuse eest 600kr. Mina soovitan kui ÜV puudu siis ütle lihtsalt ,et sõidad remonti kohta. Aga seda kasuta ainult siis kui sul ikka kindlustus olemas.

Comment

Working...