*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
    No aga sul on ju fullringi lauad, istud seal mingi kohapeal fish hüppab lauda ja reg teie vahele. Probleemile on ju lihtne lahendus, tõuse korra püsti lauast ja istu fishi kõrvale.
    Aga reg istub ise alati nii,et fish jääb paremale.Ma mõnikord ei jõua selle ajaga lihtsalt pos ära vahetada,sest nad istuvad raiped nii kiirelt.On väga suur vahe kas fish on paremal või vasakul.
    Last edited by qbj0hn; 08.02.11, 17:03.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      hoopis teine tera on, kui reg sulle tühja lauda vahetult paremale istub ette.
      Pmst nendest ka räägingi ja see teeb enamvähem sama välja kui ta istub insta lauda kui fish istub sisse ja hüppab nii,et fish jääb paremale temast.Suurt vahet pole ju.Näpud ei käi nii kiirelt positsiooni vahetama kui need vennad lauda kargavad.
      Harjutanud vist kõvasti :)
      Ah,savi see las olla see teema,rääkisin juba ära mis mõtlen.Eks igaüks ise teab mida teeb,poh.
      Last edited by qbj0hn; 08.02.11, 17:11. Põhjus: Ärge quotege enam mu teksti,point aru saadav juba ;D

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Mnjah, tv3-s oli just uudis. Tüüp kasvatas kodus kanepitaimi ja sai kokkuleppemenetlusega 4a 3k reaalset vanglat pluss vara konfiskeerimine.

Comment

• Karikakar
          Vana Tegija
          • Jul 2009
          • 1235

Ja mõni tapab kellegi rahulikult ära ja on paari nädala pärast juba maximas.

Comment

• ment52
            Politseidokumendiga kusjuures!
            • Oct 2008
            • 1270

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
            Oleks 9-handed järjekord siis võib-olla küll. Ma avan ise ka uusi laudu, aga kui ma näen, et kusagil on fish ja uus laud, siis istun obv lauda ja mind küll väga ei huvita, et ta seal kaua oodanud on, sest kui talle ei meeldi mingu bumhuntigu HU-s. Mis puutub trügimisse, siis ma ei lähe ju 9-handed lauda 10ndaks trügima. :)

Samas mulle ka ei meeldi, et kui avan tühja laua, siis regular istub kohe lauda kuigi ma temaga mängida ei taha. Ta võiks ju ka oma laua teha. Samas kui fish tuleb, siis olen sit-outist kohe väljas. Kas nüüd olen mina ebaviisakas? Mu arust mitte. Ise reg istus mulle järgi.
            see on mingi level? esimeses lõigus käsid headsuppi bumhuntima minna, teises tahad, et ta oma lauda läheks üksi istuma, et te lõbusalt koos bumhuntida saaks? Kui sa esimesena fullring lauda istud, siis eesmärk peaks olema laua täis saamine, mille saavutab ilmselgelt kiiremini kui inimesed ühte lauda istuvad.

No aga sul on ju fullringi lauad, istud seal mingi kohapeal fish hüppab lauda ja reg teie vahele. Probleemile on ju lihtne lahendus, tõuse korra püsti lauast ja istu fishi kõrvale.
            See on kõige ebaviisakam asi mida teha võib, ega fishid idoodid pole, suht obvious mis toimub ju. usun, et selline käitumine on nii mõnegi fishi pannud oma mängu parandama/saiti vahetama/online mängimise üldse lõpetama.

Comment

• Godspeed_EJ
              Klubi Liige
              • Nov 2009
              • 3049

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
              Mnjah, tv3-s oli just uudis. Tüüp kasvatas kodus kanepitaimi ja sai kokkuleppemenetlusega 4a 3k reaalset vanglat pluss vara konfiskeerimine.
              500 taime?

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                500 taime?
                200 kuulsin mina ja sellegi koguse puhul imestan, kuidas korterisse nii palju mahub. Kuulasin just kanal2´e versiooni samast uudisest. Seal mainiti ära, et sama tüüp sai 1995 röövimise eest obv. tingimisi.

Mulle millegipärast tundub mingil määral tõepärane isegi ´´sööda´´ variant ehk vahel peab ju keegi kinni minema, muidu saavad ´´ärisuhted´´ veel kannatada.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
                  see on mingi level? esimeses lõigus käsid headsuppi bumhuntima minna, teises tahad, et ta oma lauda läheks üksi istuma, et te lõbusalt koos bumhuntida saaks? Kui sa esimesena fullring lauda istud, siis eesmärk peaks olema laua täis saamine, mille saavutab ilmselgelt kiiremini kui inimesed ühte lauda istuvad.
                  Starsi NL100 FR-s vähemalt on juba mõned HU pomod, kes ilmselt laudade puudumisel ownivad mehiselt HU FR rege. Kuna nad mängivad paaril laual ja reeglina laua täitudes teevad tallad, siis nende vastu mängida üle 10 käe on ikka 14+ laual samal ajal lastes väga -EV vähemalt minule ja olen aegajalt selliseid quitinud siis. Aga üldiselt su jutuga igati nõus - siiras rõõm ju kui vast tehtud lauda reg istub, et siis veidi mängu teha, et laua täis saaks kiirelt.

Comment

• harryahven
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1964

See on kõige ebaviisakam asi mida teha võib, ega fishid idoodid pole, suht obvious mis toimub ju. usun, et selline käitumine on nii mõnegi fishi pannud oma mängu parandama/saiti vahetama/online mängimise üldse lõpetama.
                    ma olen vahel käitunud nii küll, lasen 6maxi ja vahel kui golden fish on minust vasakul ning temast vasakul vabaneb koht, sis vahetan kohta, seda juhtub küll harva, kui on tõesti 90/50/20 vend siis ikka olen teinud. sellised vennad vaevalt aru saavad, mis toimub ja nad ei pane arvatavasti tähelegi mis nimed neil lauas on..

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Ei ole level, küll aga tundub natuke vastuoluline. Mu eesmärk esimesena istudes on lauda 1 fish saada, samas pole laua täissaamise vastu midagi. Häirib mind see sellepärast, et kuna ma olen "sit-out", siis teiste laudade alt ma mõnikord ei näe kui fish on lauda istunud ja laud juba täitunud. Üksi olles on lihtne - laud hüppab ette ja palub blindi postitada. Aga noh see kõik on tegelikult pseudoprobleem ja FR bumhunt on mu enda valik nagunii (koos kaasnevate "hädadega"). :)
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

keegi warcraft3 frozen throne-i netis tahab teha?

E:cancel,krt pole ikka aega seda ette võtta hetkel.
                        Last edited by udikaz; 08.02.11, 22:35.

Comment

• Karelkorm
                          Grinder
                          • Nov 2009
                          • 856

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                          Ei ole level, küll aga tundub natuke vastuoluline. Mu eesmärk esimesena istudes on lauda 1 fish saada, samas pole laua täissaamise vastu midagi. Häirib mind see sellepärast, et kuna ma olen "sit-out", siis teiste laudade alt ma mõnikord ei näe kui fish on lauda istunud ja laud juba täitunud. Üksi olles on lihtne - laud hüppab ette ja palub blindi postitada. Aga noh see kõik on tegelikult pseudoprobleem ja FR bumhunt on mu enda valik nagunii (koos kaasnevate "hädadega"). :)
                          hihihi, fish tuleb niikuinii lauda kui ka 10 kätt mõtleva inimesega mängid. Sit out panna on lilla :P

Comment

• vonkartoffel
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1658

Pole veel ühtegi kohanud kes oleks quitind lauast, küll aga olen näind kui addida buddy listi siis quititakse hiljem laudadest.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Küll aga olen näind kui addida buddy listi siis quititakse hiljem laudadest.
                              Mul oli kunagi komme kõik megavaalad notepadi kirja panna ja igakord enne sessi kõik otsingust üks haaval läbi lasta ja siis konkreetsesse lauda istuda.
                              Standard fishe ei pannud kirja,aga noh neid 70VPIP+ jõulumehed läksid kõik kirja.

Comment

• mislinn
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1734

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                                Mul oli kunagi komme kõik megavaalad notepadi kirja panna ja igakord enne sessi kõik otsingust üks haaval läbi lasta ja siis konkreetsesse lauda istuda.
                                Standard fishe ei pannud kirja,aga noh neid 70VPIP+ jõulumehed läksid kõik kirja.
                                PTR Buddy List oleks parem variant ma arvan :D

Comment

Working...