Käekellad.
Collapse
X
-
Re: Käekellad.
Endal on mõlemad fossilid ostetud ilusti jäävad sinu hinnaklassi ja erinevaid stiile esindatud kuhjamisi.
Siiani pole ükski alt vedanud, (umbes 4 kella omanud venna oma juba üle 10a vana ikka tiksub truult)
Comment
-
Äkki mõni RADO uuem mudel ?Algselt postitas Codecci Vaata postitustMa olen sitaks kaua juba ühte kella otsinud, aga kellapoodides pole isegi sarnast näinud, äkki keegi oskab aidata. UK-s käisin siis kasinnis mingil Ukraina kutil oli selline käe peal, päris äge, aga siis ei tulnud pähe küsida. Üritasin paintis midagi valmis kritseldada:

Rihm oli metallist, sellistest juppidest ja kellaosa ise oli ka nagu oleks üks jupp rihmast olnud, ei olnud laiem ega midagi, sama lai kui rihm. Samas minu pildil tundub nagu mingi naiste GUESS, aga see ei tundunud üldse naistekas ja need vahekohad ei olnud ka üldse suured nagu pildil on, pmselt polnud vahekohti näha. Minu meelest kell ise oli tavaline, mitte mingi fancy a'la 3 rohelist tulukest ja 6 punast = kell on pool 5, vaid tavaline nagu pildil tegin (aga kindel pole). Kui keegi isegi sarnase kella oskab leida oleks äge :)
Comment
-
kõik kellad nii kuradima kallid. hetkel vaatasin seda RADO kodulehte ning nii mõnigi jäi silma, aga isegi ebayst ostes peaksin oma kuu kasumi sinna alla panema. ffffuuuu
Comment
-
Kellateema on mu meelest overrated.
Miks on mehel üldse mingeid aksessuaare vaja?
Järgmine teema tuleb "Millist kõrvarõngast endale osta?".
lol. Mitte et mul kellade vastu midagi on, aga need kellel pole, vaadake ringi. 80% meestest ja naistest on pohh, mis kell mehel on ja pole probleemi.
Aga spordi tegemiseks on hea, kui spordikell ja pulsivöö on olemas:) Vahel vaja pulssi kontrollida ja ringiaegu võtta vms.
Comment
-
+1. Isegi pensionärid vaatavad kella juba mobiililt, kell kui funktsionaalne ese suri välja vist 90. aastate lõpus millalgi.Algselt postitas kilu6 Vaata postitustKellateema on mu meelest overrated.
lol. Mitte et mul kellade vastu midagi on, aga need kellel pole, vaadake ringi. 80% meestest ja naistest on pohh, mis kell mehel on ja pole probleemi.
Aga spordi tegemiseks on hea, kui spordikell ja pulsivöö on olemas:) Vahel vaja pulssi kontrollida ja ringiaegu võtta vms.
Comment
-
no absoluutselt pole nõus.. ma ei viitsi oma telefoni taskust või puusakotist taga ajada, et kella vaadata + mu käekell veekindel jms saan rahulikult rannas ka käe peal hoida + mul seal stopperid ja timerid jms mudru...Algselt postitas muruntau Vaata postitust+1. Isegi pensionärid vaatavad kella juba mobiililt, kell kui funktsionaalne ese suri välja vist 90. aastate lõpus millalgi.
Comment
-
Ma kah eriti kunagi kellade peale ei ole mõelnud ja endale niikuinii lubada ei saa, eluaeg on kõik vidinad(kellad,ketid) pidanud vastu esimese joomani, hommikul on ainult päevitamata rant käepeal tavaliselt. Aga teema on huvitav ja kellad on ilusad siin väljapakututest.
üks eputrilla kah:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
-
Kui kella pole kandnud, siis ei oska ka puudust tunda. Kui kell on igapäev käepeal, siis ei oska ilma olla. Endal 3 kella ja kõik pidevalt kasutuses.Algselt postitas kilu6 Vaata postitustKellateema on mu meelest overrated.
Teemasse - mul endal 1 citizen eco drive mis väga ok ja probleemivaba kell ja peaks hinnaklassi mahtuma (8 aastat pole mingit probleemi olnud ja "patareid" pole ka vaja vahetada). Samas kui RW kellal läks 2 nädalat pärast ostu rihma kinnitus katki ja oli garantiisse minek.
Comment

Comment