Käekellad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Käekellad.

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
    Tänud Rage pika ja selgitava vastuse eest :)
    ei pand kohe tähele et hinnapiir 250€.. sellega soovitan siis jah Casio ja Citizeni kellasid vaadata..

omal mul selline:

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Endal selline:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ostetud siit (lõpmatu lahedate kellade allikas):

Pole vaja tänada. Olge lahked.

Edit: enamus mudeleid neil välja müüdud ja leiab "Watch Museum" alt. Ebays peaks enamik olema kindlasti saadaval.
      Last edited by pastilaa; 31.01.11, 22:49.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Kõigepealt peaksid selgeks tegema, kas tahad metall- või nahkrihmaga kella.
        Nt ma ei kannata üldse metallrihamaga kelli.

Endal kaks Emporio kella, mõlemad nahkrihmadega, üks rooma, teine araabia numbritega.
        Ei ostnud neid nime pärast, vaid kindlasti välimuse pärast. Mõtle, mis riietega su kell kokku läheb jne.

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
          Nimelt otsiks midagi mis oleks kvaliteetne ja hinnatud firma, mis enamjaolt ikka pühendunud kelladele (mitte nagu Armani, kus minu arust ei maksa kell vaid pigem see nimi ja on rohkem nagu kõigetootja, ala "vaata mul Armani").
          Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
          Endal kaks Emporio kella, mõlemad nahkrihmadega, üks rooma, teine araabia numbritega.
          Ei ostnud neid nime pärast, vaid kindlasti välimuse pärast. Mõtle, mis riietega su kell kokku läheb jne.
          [ ] Luges OP'd.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

[x] Abiks ikka.

Ilusad kellad cocal.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
              [ ] Luges OP'd.
              [x] Oled retarded
              /OT

Ma kirjutasin paar mõttetera, mida ostmisel/valimisel jälgida...
              See, mis firma oma sa ostad....see ei tohiks kedagi kottida va sind ennast. Obv, et Breitling või Tag Heur on 5000+€ kanti.

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                [x] Oled retarded
                /OT

Ma kirjutasin paar mõttetera, mida ostmisel/valimisel jälgida...
                See, mis firma oma sa ostad....see ei tohiks kedagi kottida va sind ennast. Obv, et Breitling või Tag Heur on 5000+€ kanti.
                "Otsusta nahk- või metallrihma vahel kõigepealt" - Kas sa arvad, et iga inimene, kes ei oma downi sündroomi ja on vanem kui 12-aastane ei tule selle peale juba iseseisvalt?

Ps. kui sa targutama kukud, siis võiks vähemalt maailmakuulsaid nimesid osata õigesti kirjutada.

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

lol

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Ma olen sitaks kaua juba ühte kella otsinud, aga kellapoodides pole isegi sarnast näinud, äkki keegi oskab aidata. UK-s käisin siis kasinnis mingil Ukraina kutil oli selline käe peal, päris äge, aga siis ei tulnud pähe küsida. Üritasin paintis midagi valmis kritseldada:

Rihm oli metallist, sellistest juppidest ja kellaosa ise oli ka nagu oleks üks jupp rihmast olnud, ei olnud laiem ega midagi, sama lai kui rihm. Samas minu pildil tundub nagu mingi naiste GUESS, aga see ei tundunud üldse naistekas ja need vahekohad ei olnud ka üldse suured nagu pildil on, pmselt polnud vahekohti näha. Minu meelest kell ise oli tavaline, mitte mingi fancy a'la 3 rohelist tulukest ja 6 punast = kell on pool 5, vaid tavaline nagu pildil tegin (aga kindel pole). Kui keegi isegi sarnase kella oskab leida oleks äge :)

Comment

• EGERT
                      Vana Tegija
                      • Mar 2009
                      • 1042

Antud hinnaklassis ongi nagu juba mainitud, riidetootjate ja muude rahvatantsijate kellad, mis sul heal juhul mõne aasta kestavad. Soovitaks natukene hinnapiiri kergitada ja osta endale korralik šveitslane, millega sul 10a muretu peaks olema, kui kellaga korralikult hoolduses käia.

Igasugused Armanid, Gucci-muccid, CK'd jne on käevõrud, mis aega näitavad, mitte kellad. Seega soovitaks sul vaadata juba puhtalt välimust ning lähtuda praktilisusest. Näiteks, kui sa pead ülikonda kandma, siis sinna sobib mingi disainerikell nagu hapukurk maasikamoosiga. Kui sul hinnapiiri pole võimalik kergitada, Eestis blue-label kellapoodides on valik paratamatult kehv, seega amazon.co.uk võiks olla su lähtepunkt (hinnavahe päris korralik). Fossili trendikellad on näiteks täitsa okeid ja vaatagi ehk brände, mille põhibisnes on siiski kellatootmine. Tean ühte Eestis tuntud juveeli- ja kellapoe partnerit ning ka tema oli sellel meelel, et pigem on neil kasulik müüa paar kilo eeki maksvaid brändijunne, kui korralikke kellasi, sest viimastel on turg siin liiga väike, et see ära tasuks.

Disclaimer - mõned minu kellad:

Hetkel sihin veel ühte vintage Breitlingit ja pruuni nahkrihmaga Panerai Luminori.
                      Last edited by EGERT; 01.02.11, 08:13.

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Raymond Weil peaks väga kallis firma olema, kui ma ei eksi siis mõni kell oli isegi 40 000 EEK ?

Comment

• EGERT
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1042

€400 - €4k, mis on algajale kellaostjale piisavalt lai mängumaa :)

Aga kui on vaja "dress to impress", siis kammi vanaisa kapid ja ebay läbi, NSVL sõjaväelaste Vostok läikima lööduna ja korda tehtuna on klass omaette

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

lol armani kell. pepsi sa haigeks jääd, siis lähed rätsepa juurde ravile ? Seiko all the way, selles hinnaklassis vähemalt kindlasti. Peavad vastu nagu loomad.

Comment

• andero14
                              Julm Donk
                              • Aug 2009
                              • 54

Minu kell

Last edited by Oliverk; 01.02.11, 09:22.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas EGERT Vaata postitust
                                €400 - €4k, mis on algajale kellaostjale piisavalt lai mängumaa :)

Aga kui on vaja "dress to impress", siis kammi vanaisa kapid ja ebay läbi, NSVL sõjaväelaste Vostok läikima lööduna ja korda tehtuna on klass omaette
                                oojaa.. mul kodus sahtlis üks ootab.. kena kuldse läikega jms.. aga krt ei tiksu juba üle 10 aasta.. pole siiani meelde tuld parandusse viia..

Comment

Working...