POKKERIPROD.COM @ SPORDIBAAS - 4. veebruar 2011 (3. veebruar 23:59 aega maksta!)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: POKKERIPROD.COM @ SPORDIBAAS - 4. veebruar 2011 (3. veebruar 23:59 aega maksta!)

Algselt postitas camu Vaata postitust
    Ma mängisin esimest korda ja olin suht mudas. Konkurents oli ja väga nõrk. Isegi võitjate käest saime aind mingi 8-2 pähe.
    Tarmonator oli muidugi klass omaette ja ehtne näide, kuidas lauajalgpalli mängida ei tohiks.
    3-7, krt koguaeg pean parandama Sind. :D Teed maha meid.

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

Re: POKKERIPROD.COM @ SPORDIBAAS - 4. veebruar 2011 (3. veebruar 23:59 aega maksta!)

Algselt postitas camu Vaata postitust
      Ma mängisin esimest korda ja olin suht mudas. Konkurents oli ja väga nõrk. Isegi võitjate käest saime aind mingi 8-2 pähe.
      Tarmonator oli muidugi klass omaette ja ehtne näide, kuidas lauajalgpalli mängida ei tohiks.
      WTF?!?!
      HU4ROLZ?

Comment

• Fortune
        IP
        • Oct 2008
        • 1396

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        mhm.. reede õhtust jäi mu juurde kellegi liiter ja natukene peale rummi... kui omanikud järgi ei tule, liigub see rumm mõne tunni pärast koos minuga tlnasse minu külmikusse...
        krdi hilja vastan, aga jah seda rummi sai sinna ikka suuremas koguses kaasa võetud

aga dav keegi hilisematest tsükli lõpetajatest, teeme väikese aura relaxing zone'i teema, mulllivannid õlled siidrid, võtke ühendust.

Friiky ja hoss dav hüpake tartu bussi peale, sellest 8st rummist mis herne poest sai ostetud on alles ka täpselt paar tükki

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

sa ikka veel tiksud :D

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Tänan korraldajaid eesotsas Svenzaga. Elegantne üritus oli!

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
              krdi hilja vastan, aga jah seda rummi sai sinna ikka suuremas koguses kaasa võetud

aga dav keegi hilisematest tsükli lõpetajatest, teeme väikese aura relaxing zone'i teema, mulllivannid õlled siidrid, võtke ühendust.

Friiky ja hoss dav hüpake tartu bussi peale, sellest 8st rummist mis herne poest sai ostetud on alles ka täpselt paar tükki
              sa ikka väsimatu

Comment

• janek174
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1078

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
                ja härrad janek ja tarmonaator lutiti korralikult ära. :D
                Vaidlen küll vastu, pooled mängud kaotasime ikka korralikust eduseisust (obv teatud omaväravate pärast). Ega me nii nõrgad nüüd ka ei olnud:P

Comment

• con
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1954

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                  jep, edaspidi msn.
                  Naljakas jah, tundud päris kindel endas olevat ja tean, et meelega sa ka ei valeta, shipin kohe kui andres või kassu seda üle kinnitavad...
                  kui ma ära läksin siis olid kipile -40 ja codecciga jäite nulli kuna tal sai sula otsa. hiljem cod ütles, et 10min pärast meid tuli ära. ehk meenub midagi.

igatahes proper üritus, eile hommikul ärkasin elvas mingi tshiki pool kelle isa oli elukutseline sõjaväelane ja tegi mingeid jõulisis etteasteid mulle.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas con Vaata postitust
                    kui ma ära läksin siis olid kipile -40 ja codecciga jäite nulli kuna tal sai sula otsa. hiljem cod ütles, et 10min pärast meid tuli ära. ehk meenub midagi.

igatahes proper üritus, eile hommikul ärkasin elvas mingi tshiki pool kelle isa oli elukutseline sõjaväelane ja tegi mingeid jõulisis etteasteid mulle.
                    Sa mõtled Spordibaasi flippamisi? Või käisid Püssis ka? :D

LOL @ Elva. Btw, võiksid oma vana ameti kohta siia foorumisse "Ask Me Anything About" teema teha :)

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Sa mõtled Spordibaasi flippamisi? Või käisid Püssis ka? :D

LOL @ Elva. Btw, võiksid oma vana ameti kohta siia foorumisse "Ask Me Anything About" teema teha :)
                      spordibaasi omasid mõtlesin jp

mõtlesin, et teeks teema aga see päris suur avalik foorum, liialt tähelepanu. sai mingisugune ametisaladuse vanne antud.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

So much win!!Mis mõttes jõulisi etteasteid :D:D?

Comment

• con
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1954

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                          So much win!!Mis mõttes jõulisi etteasteid :D:D?
                          mingi haige põkk vend oli, käis topless ringi ja näitas oma biitsepseid mulle, veits imelik hakkas:D
                          ma ei meeldinud talle vist eriti:D

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Lagi lihtsalt,wp :D

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

mingi haige põkk vend oli, käis topless ringi ja näitas oma biitsepseid mulle, veits imelik hakkas:D
                              ma ei meeldinud talle vist eriti:D
                              bwahahahahah.

Comment

• alaska
                                forever
                                • Oct 2008
                                • 6599

hahaaaa... Mul sõbral pani üks issi kunagi püssi otsaette.

Comment

Working...