POKKERIPROD.COM @ SPORDIBAAS - 4. veebruar 2011 (3. veebruar 23:59 aega maksta!)
Collapse
X
-
Re: POKKERIPROD.COM @ SPORDIBAAS - 4. veebruar 2011 (3. veebruar 23:59 aega maksta!)
ee jah, ei tasu vist kuritarvitada neid hot shote, hommikul veel puhusin 2,5 ja andresele olin niipalju seltsiks autosõidul, et haisesin ja magasin kogu tee.Algselt postitas Codecci Vaata postitust
Comment
-
Re: POKKERIPROD.COM @ SPORDIBAAS - 4. veebruar 2011 (3. veebruar 23:59 aega maksta!)
Leits :DAlgselt postitas K2snakas Vaata postitustott kus on nali v6i kes on nali?:P
Comment
-
-
Krt julmalt pulli sai teil. Järgmisel kokkutulekul olen kohal, kui keegi copyb mulle selle lause, kui ei tule, siis 20$ esimesele, kes kutsub ja avastab, et ma üle lasin! Sitt lause, aga oleks ise ka nagu kokkutulekult tulnud! :D
Comment
-
mhm.. reede õhtust jäi mu juurde kellegi liiter ja natukene peale rummi... kui omanikud järgi ei tule, liigub see rumm mõne tunni pärast koos minuga tlnasse minu külmikusse...
Comment
-
Ülilahe üritus oli ja muidugi minu jaoks ka suur +EV :)
Comment
-
saab veel kätte?Algselt postitas Rage Vaata postitustmhm.. reede õhtust jäi mu juurde kellegi liiter ja natukene peale rummi... kui omanikud järgi ei tule, liigub see rumm mõne tunni pärast koos minuga tlnasse minu külmikusse...
Comment
-
aha jaa need piraadid andsid mulle mingi särgi mis sellest sai ma muidugi ei tea, igatahes suht hea et eile peale ei võtnud täna inimese tunne peal ja saab midagi asjalikku kah korda saataAlgselt postitas Pahvak Vaata postitustMis värk nende piraatidega oli?
Comment
-
Särk on minu käes - jätsid selle meie hotellituppa. Aga ma julgen kahelda, et see sulle selga läheb.... suurus MAlgselt postitas rohelinekonn Vaata postitustaha jaa need piraadid andsid mulle mingi särgi mis sellest sai ma muidugi ei tea, igatahes suht hea et eile peale ei võtnud täna inimese tunne peal ja saab midagi asjalikku kah korda saata
Comment

Comment