Ametlik valimiste/poliitika teema
Collapse
X
-
Re: Ametlik valimiste/poliitika teema
Vaevalt, et kedagi teisiti mõtlema saab panna internetis lingikeste lisamisega kuid müüte ümber lükata on ikka tore. Viimased andmed Norra kohta, kus toetused ja kogu sotsiaalsüsteemi ülesehitus on maailma üks eesrindlikumaid ning kui kuskile minna toetustele lebotama, siis võiks see riik just Norra olla: https://www.ssb.no/en/innvarbl Allikas igati legitiimne Norra statistikaamet.Algselt postitas Codecci Vaata postitustEks me kõik suuremal või vähemal määral avaldame ainult enda arvamust siin, vaevalt keegi tõeliselt kogu teemat valdab.
Minu jaoks oleks väga teretulnud kui keegi mind antud teemal harib või teisiti mõtlema paneb heade, sisukate argumentidega. Siiani pole seda veel juhtunud :P
Re: pokkerimängijad, kui mõtled vana head mitte maksude maksmist, siis imo tuleb alati süsteemi maksimaalselt enda kasuks ära kasutada ja seaduse loojate töö on võimalikult vähe-abusetav süsteem lüüa. Selle koha pealt ei olegi pagulastele midagi ette heita, ise otsiks ka nende olukorras kõige suuremate toetustega riigi ja freerolliks mõnuga.
Juhin tähelepanu, et "superlaiskadele kirjaoskamatutele" aafriklastele (töötus kokku 11,8%) järgnevad kohe EU-sse kuuluvad "ülitöökad, kultuursed ja haritud" idaeurooplased (töötus kokku 8,6%), kelle alla kuulume muuseas ka meie. Kurioossel kombel oleme "laisemad" kui näiteks aasiast või kesk- ja lõuna-aafrikast immigrandid.
Comment
-
Keskerakond väidab, et tegu poliitilise tellimustööga hajutamaks tähelepanu sadamaskandaalilt. Selle peale ei tule keegi, et kui KAPOs käivad tõesti asjad kellegi ülevalt poolt niite tõmbamist mööda, siis ei oleks ju sadamaskandaali üldse ilmsiks tulnudki?
Comment
-
Sul on õigus, aga siin on üks probleem: pagulased on juba kohal ja ära nad ei lähe. Parem on neid toetada, kui lasta neil suurte puntide viisi organiseeruda ja arva ise, kust ja kuidas nad omale selle leiva lauale toovad.Algselt postitas Codecci Vaata postitustPerfektses maailmas võiks minu poolest kasvõi miljon tulla kui nad ennast majanduslikult õigustavad, toodavad rohkem kasu kui kahju. Ma ei ole pagulaste vastu, ma olen freerollijate vastu.
Kui sa oled nii sitas seisus, et vastasel juhul tõenäoliselt sured kui sind piirilt üle ei lasta siis võiksid olla valmis korralikult panustama antud riiki kes sind aitab. Tasuta tööd teha söögi ja elukoha eest tundub väga aus kaup, ja ei pea olema 'päris' 9-to-5 töökoht, kasvõi prügimäel prügi sorteerida suurte massidega vms, ei ole just kõige suurem lisandväärtus, aga parem kui logelemine.
Ja riigile võiksid jääda väga vabad käed riigist välja saatmisel mis tuleb selgeks teha riiki soovijale saabudes. Committid mingi vähe tõsisema kuriteo, ei järgi ettenähtud töö- või õppimisnõudeid - nägemist.
Igasugused EU inimõigused, toetused jms ei ole mõeldud nii ettenägematu olukorra jaoks kus riikide kaupa väga vaeseid inimesi tahab siia elama tulla. Neid ei ole lihtsalt võimalik rakendada ilma kohalike elanike elukvaliteeti oluliselt halvendamata (maksurahast varem väljatöötatud toetusi makstes). See on eriolukord, toetusi tuleb rängalt kärpida ja rangelt valida kellele ja kui palju anda. Praegu võib suvaline vend kes end kuidagi Rootsi nihverdanud seal kõik perse saata, öelda, et ei viitsi kunagi tööd teha ja riik laiutab käsi ja maksab talle korralikke toetusi kuus, sest süsteem on nii ette nähtud ja see on 'inimõigus'. Ma ei leia, et see on õige.
Eestis seda probleemi veel ei ole ja nii peakski sellel lähenema, nagu sa rääkisid. Võtame kasvõi 10 miljonit, aga sellel peaks olema ka miski pikema ajaline väärtus, mis toob investeeringud hiljem suurte intressidega tagasi.
Comment
-
Pigem oldi juba jälil varem ning siis Savisaar haigestus. Loodeti, et ta enam võimule ei tule ning pigistame silma kinni, aga poiss ronis uuesti pukki ja siis lihtsalt võeti jõuga maha.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustVäga hästi :) Oodati ikka õige aeg ära, kuniks früürer ''jalad alla saab''.
KAPO viimasel ajal ikka väga effektiivset tööd hakanud tegema, polegi tarvis Pealtnägija torkimist.
Comment
-
nii ongi. pmslt suht lotovõit praegu - saadakse ju valida ja valitaksegi need, kes motiveeritud kenasti tööle hakkama ja tänulikud meile. sellest ju mitu lugu olnud, kuidas vaost ka neegripoisid saekaatrisse tööle käivad ja potsatajale toetusrahasi teenivad
Comment
-
No nüüd on oodata 500K eurist investeeringut invatreppi/lifti@ Tartu Vangla :DDAlgselt postitas ranka Vaata postitustPigem oldi juba jälil varem ning siis Savisaar haigestus. Loodeti, et ta enam võimule ei tule ning pigistame silma kinni, aga poiss ronis uuesti pukki ja siis lihtsalt võeti jõuga maha.
Comment
-
Drugs are bad mkayAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustnii ongi. pmslt suht lotovõit praegu - saadakse ju valida ja valitaksegi need, kes motiveeritud kenasti tööle hakkama ja tänulikud meile. sellest ju mitu lugu olnud, kuidas vaost ka neegripoisid saekaatrisse tööle käivad ja potsatajale toetusrahasi teenivad
Kas ma saan õigesti aru, et eilsest surmtõsise näoga kaamerasse öeldud ''mõnest perekonast'' saab täna õhtuks 500?
Kommunikatsiooni meistriklass...
Comment
-
Pigem tekstist arusaamise meistriklass...sel aastal vs kahe aasta jooksulAlgselt postitas Recon Vaata postitustDrugs are bad mkay
Kas ma saan õigesti aru, et eilsest surmtõsise näoga kaamerasse öeldud ''mõnest perekonast'' saab täna õhtuks 500?
Kommunikatsiooni meistriklass...
Comment
Comment