Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • The_Meer
    Grinder
    • Apr 2010
    • 765

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Mind paneb imestama kõige rohkem see, et valida saavad inimesed, kellel natuke peaks juba mõistust olema, aga ligi pooled mõtlevad ahh pohh, ma ei viici, ei suuda , ei taha, ma olen lihtsalt laisk jne.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas erplander Vaata postitust
      Tartus ületasid nii Vabakund kui Isamaaline Tartu Kodanik, Tallinnas mitte. Tartu kohta ei kiunu hetkel keegi, et nende valik oleks võinud väga napilt tühja minna.
      kui sa vähegi võrdleksid tallinna ja tartu poliitilist olukorda, elanikkonda ja seda, kuidas eelnevalt tartus on suudetud mitmet-moodi adekvaatselt koostööd teha (isegi keskid), siis selliseid steitmente ei tuleks ju? või kuidas?

vabakonnad ja kodanikuühendused ongi parim asi praegu poliitikas. super, et mitmes omavalitsuses näidati RE koht kätte näiteks tublide kohalike poolt. sa tõesti eeldasid, et EKRE saab sisse ja vabaühendused tallinnas ka? tõesti su meelest vahet pole, kas kolmikliit tallinnas või eedik? peab olema, et oled mingi eriti kange aine mõju all 24/7 - äkki kogemata jõid piima?

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas The_Meer Vaata postitust
        Mind paneb imestama kõige rohkem see, et valida saavad inimesed, kellel natuke peaks juba mõistust olema, aga ligi pooled mõtlevad ahh pohh, ma ei viici, ei suuda , ei taha, ma olen lihtsalt laisk jne.
        +1

Comment

• pokkerisheriff
          Grinder
          • Oct 2011
          • 824

martin helme: "kui pigid riiki sisse laseksime, siis nad muud ei teekski kui käiks naaberkülades rüüstamas ja vägistamas" <- eestimeelsus, respect et kellegil on nii palju selgroogu et asjad ausalt välja öelda

pokkerisheriff: "mõne ekre juhtpoliitiku arvates pigid eestis muud ei teekski kui käik naaberkülades rüüstamas ja vägistamas" <- laim, näide äärmuslikust ekre vihkajast

okei siis

Comment

• erplander
            ekrelander
            • Oct 2008
            • 1029

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            vabakonnad ja kodanikuühendused ongi parim asi praegu poliitikas. super, et mitmes omavalitsuses näidati RE koht kätte näiteks tublide kohalike poolt. sa tõesti eeldasid, et EKRE saab sisse ja vabaühendused tallinnas ka? tõesti su meelest vahet pole, kas kolmikliit tallinnas või eedik? peab olema, et oled mingi eriti kange aine mõju all 24/7 - äkki kogemata jõid piima?
            Loomulikult ma uskusin ja eeldasin EKRE märksa paremat tulemust, seda nii mitmetegi märkide ja objektiivsete näitajate põhjal, millest enamuse ma olen siin juba välja toonud, eelkõige see Mart Helme eelmistel valimistel üksikkandidaadina saadud kõrge häälte arv. Ei oska lugeda või mida sa enam urgitseda üritad? Ja ma olen juba korduvalt küsinud, et miks ma peaks valima ühe päti teise asemel? Peab vist küll väga kahtlast kraami tarbima, et üldse kaaluda sellist mõtet. Eks sellised valikud kokkuvõttes näita paljude inimeste moraalset taset, muud midagi.

Krossi kampaaniat nimetati ameerikalikuks ehk teisiti žirinovskilikuks, kelle arvates Venemaa piirid pidid ulatuma Vaikse ookeani kallastelt Balti mereni... Nii leidub venelasi ja eestlasi, kes on seda laadi fantasisti kampaaniast võlutud. On need siis ikkagi arukad valijad olnud, et sellist äärmuslikkust toetada? Ka Hitler ja Stalin olid äärmuslased.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

pilt linnaosade kaupa (värvilahendus on geniaalne obv)
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• EestiAA
                Vana Tegija
                • Nov 2010
                • 1132

landslide win.

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Keskerakonna valimispidu Tallinnas Meritoni hotellis oli suuremale osale Eesti meediast suletud. Vaata, kuidas lõppes TV3 reporter Sven Soiveri katse linnapea Edgar Savisaarelt kommentaare küsida.

Comment

• EestiAA
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1132

http://www.reporter.ee/2013/10/21/tana-reporteris/ '

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

/thread

Comment

• peete82
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1310

Mis paneb inimesi valimistel kandideerima?
                        Võimuiha, omakasupüüdlikkus, missioonitunne, soov midagi "rahva heaks" ära teha?
                        Kui on teada, et vähemalt pool rahvast on täielik idiootidest lambakari, kellel paranemist pole loota,
                        siis ma ei kujuta ette, et mul võiks olla muid motivaatoreid peale esimese 2.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Mis te arvate, kas Savisaar savu teeb?

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                            Mis te arvate, kas Savisaar savu teeb?
                            Miks sa oma savuteemat veel siia ka tood? Sellepärast, et Savipätsi advokaat jäi vahele küsid?

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Huvitav on vaadata paljude inimeste reaktsiooni savika ülekaaluka võidu üle. Päris palju kuulanud vestlusi või kohanud inimeste väljahüüdeid ala "kõik, kes te valisite savisaart, olete idioodid". Kõik need 100k inimest. Või see tobe jutt, et venelased tõid võidu. No kuulge, üle 50% häältest saadi pea kõikides Tallinna linnaosades. Selline meeletu viha ja negatiivne hoiak on tekkinud, et kui sina valid Savisaart, oled sina idioot. Inimestel on kitsarinnaline arusaam, et minu arvamus on see kõige õigem.

Nii mitmedki eestlastest lähisugulased, valisid savikat ja lähtusid enda huvidest. Ma ei pea neid idiootideks ja tegemist on kõrgelt haritud inimestega. Järelikult savikas lähtub lihtsate inimeste huvidest ja pakub neile, mis neile on oluline. Inimene valimistel langetabki valiku puhtalt enda huvidest lähtuvalt. Teda ei huvita, et sina oma länkariga sõidad mööda auklike tänavaid, vaid et tema lapselaps saaks tasuta ühistranspordiga oma vanaema juurde tulla.

Ma valisin sotse, aga no kurat kui te ei saa kolme peale ka rohkem hääli kui kesk, siis peaks ikka peeglisse vaatama.

põhjus laias laastus väga lihtne - kogu krossi huumor oli kasulik ainult IRL-ile, aga eestlastele tervikuna mõjus veel rohkem poliitikast eemaletõukavana (sealt madalam valimisaktiivsus). eedik ja leits tegid head kampaaniat vene lumpeni seas ja nende valijad olid kohal ja võibolla isegi veel enam neid. mõelge, kui magus komm on lasna umbkeelsele tiblale, kes ei ela eesti inforuumis, õigeusklik kirik ja tasuta ühistransport. intelligentset ja arukat venelast ka väga ei üritatagi püüda (viimase hetke kasparoviga vaevalt eriti saadi) ja ongi tulemus selline.
                              Nõustun samuti.
                              Äärmiselt positiivne tendents.
                              Last edited by inward; 21.10.13, 16:43.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Vaadake asja ka positiivset. Jäävad ära massillised koondamised, lepingutrahvid jne

Comment

Working...