Re: Ametlik valimiste/poliitika teema
Lollide töid teevad enamasti immigrandid
kolisin 2 kuud tagasi Rootsist ära, elasin seal 2 aastat
suhtlen väga palju rootslastega, igas vanuses. Enamus normaalseid inimesi ei muretse immigrantide pärast, sest riik on andnud kõigile suurepärased võimalused enda harimiseks ja täiendamiseks, millega kaasneb see, et suhteliselt lihtne on end tugevamale/paremini tasustatud ametikohale saada.
poliitikat on palju rangemaks muudetud, võib-olla liiga hilja. Olukord on halvenenud, sest seadlusandlus on bullshit...vanglad on nagu Tallinna hotellid, korrakaitsjad on leebed jms. Lisaks see, et lihttöölised ei saa lubada endale korralikke elamispindu jõukamates piirkondades, mistõttu nad enamasti suburbides isekeskis elavad
word! Ei elagi, sest rootslased elavad kesklinnades ja maal oma peredega, miks peaks keegi Lasnamäele kolima, kui saab endale kesklinna korterit lubada???
Kokkuvõtteks lisan, et ka mulle ei meeldi mõningad immigrandid(araablased ja somaallased) aga ma ei näeks selles erilist kahju, kui mõned korralikult intregeeruvad ja keelt õppivad välismaalased Eestisse tuleksid(mida muuseas ei juhtu lähima 20 aasta jooksul, sest kes meie vahvas banaanivabariigis elada tahaks?)
mina viitsin end närvi ajada. su "world peace" suhtumine tundub mulle lihtsalt võlts. too mõned näited, mida positiivset on immigrandid juurde andnud?
elasin 8a tagasi stockis ja sõitsin päris palju seal ringi. hetkel käin seoses tööga ca 2x aastas rootsis - stockis ja göteborgis.
suhtlen suht palju rootslastega. vanuses 23-70a. kõik tunnevad muret viimasel kümnendil tekkinud olukorra üle. mõni väljendab ikka kahetsust, et peaks piibli järgi ligimest aitama
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
teine tahaks immigratsioonipoliitikat palju rangemaks muuta, kuid kõik on nõus, et olukord on väga palju halvenenud(kõigis suurlinnades).
räägitakse, et rootslane ei elagi enam varsti suurlinnas ja teatud linnaosades, kuna ei tunne end turvaliselt ja peab mööda seina äärt käima. kui rootslase rootsis teeb olukord murelikuks, siis kus kohast tuleb sinu püha ligimesearmastus ja veendumus, et nende valitud suunad on õiged olnud, et nii vapralt jalalt jalale keksid?
Kokkuvõtteks lisan, et ka mulle ei meeldi mõningad immigrandid(araablased ja somaallased) aga ma ei näeks selles erilist kahju, kui mõned korralikult intregeeruvad ja keelt õppivad välismaalased Eestisse tuleksid(mida muuseas ei juhtu lähima 20 aasta jooksul, sest kes meie vahvas banaanivabariigis elada tahaks?)
Comment