Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • atsetoon
    Joomas õlut Atsetooniga
    • May 2009
    • 1105

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

mina viitsin end närvi ajada. su "world peace" suhtumine tundub mulle lihtsalt võlts. too mõned näited, mida positiivset on immigrandid juurde andnud?
    Lollide töid teevad enamasti immigrandid
    elasin 8a tagasi stockis ja sõitsin päris palju seal ringi. hetkel käin seoses tööga ca 2x aastas rootsis - stockis ja göteborgis.
    kolisin 2 kuud tagasi Rootsist ära, elasin seal 2 aastat
    suhtlen suht palju rootslastega. vanuses 23-70a. kõik tunnevad muret viimasel kümnendil tekkinud olukorra üle. mõni väljendab ikka kahetsust, et peaks piibli järgi ligimest aitama
    suhtlen väga palju rootslastega, igas vanuses. Enamus normaalseid inimesi ei muretse immigrantide pärast, sest riik on andnud kõigile suurepärased võimalused enda harimiseks ja täiendamiseks, millega kaasneb see, et suhteliselt lihtne on end tugevamale/paremini tasustatud ametikohale saada.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

teine tahaks immigratsioonipoliitikat palju rangemaks muuta, kuid kõik on nõus, et olukord on väga palju halvenenud(kõigis suurlinnades).
    poliitikat on palju rangemaks muudetud, võib-olla liiga hilja. Olukord on halvenenud, sest seadlusandlus on bullshit...vanglad on nagu Tallinna hotellid, korrakaitsjad on leebed jms. Lisaks see, et lihttöölised ei saa lubada endale korralikke elamispindu jõukamates piirkondades, mistõttu nad enamasti suburbides isekeskis elavad
    räägitakse, et rootslane ei elagi enam varsti suurlinnas ja teatud linnaosades, kuna ei tunne end turvaliselt ja peab mööda seina äärt käima. kui rootslase rootsis teeb olukord murelikuks, siis kus kohast tuleb sinu püha ligimesearmastus ja veendumus, et nende valitud suunad on õiged olnud, et nii vapralt jalalt jalale keksid?
    word! Ei elagi, sest rootslased elavad kesklinnades ja maal oma peredega, miks peaks keegi Lasnamäele kolima, kui saab endale kesklinna korterit lubada???
    Kokkuvõtteks lisan, et ka mulle ei meeldi mõningad immigrandid(araablased ja somaallased) aga ma ei näeks selles erilist kahju, kui mõned korralikult intregeeruvad ja keelt õppivad välismaalased Eestisse tuleksid(mida muuseas ei juhtu lähima 20 aasta jooksul, sest kes meie vahvas banaanivabariigis elada tahaks?)

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

selle muretsemise all pidasingi silmas seda, et neid teeb murelikuks olukord, et immigrandid freerollivad, mitte et nende olukord oleks muret tekitav, riik ei aitaks vms.
      Kokkuvõtteks lisan, et ka mulle ei meeldi mõningad immigrandid(araablased ja somaallased) aga ma ei näeks selles erilist kahju, kui mõned korralikult intregeeruvad ja keelt õppivad välismaalased Eestisse tuleksid(mida muuseas ei juhtu lähima 20 aasta jooksul, sest kes meie vahvas banaanivabariigis elada tahaks?)
      100% nõus.
      minu poolest võiks siia süsimustad, tume kollased jne inimesed tulla, kui nad suudaks integreeruda ja ei tuleks juba mõttega freerollima hakata. seda aitakski tagada rangem suund antud poliitikas, kuna tubli Turay saaks ikka hakkama, kuid freeroller Akhbari hoiaks see eemal. sellest ka mu arusaam, et põhjamaad ei ole kõige paremad näited.
      Last edited by vsiu100; 23.10.13, 15:49.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

ma ei usu, et Eestisse keegi freerollima tulla tahab :)

Comment

• atsetoon
          Joomas õlut Atsetooniga
          • May 2009
          • 1105

kamoon Simmo, meil on ju tasuta ühistransport!

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
            ma ei usu, et Eestisse keegi freerollima tulla tahab :)
            Ma ei tea kuidas teile, aga minu jaoks kvalifitseerub välismaale kõrgema palga peale minemine ka freerollimiseks. Kui inimene ei taha panustada enda päritolumaa (majanduse) ülesehitamisesse enda oskuste üles töötamise ja suuremat lisaväärtust loova tasuva töö saamisega, vaid selle asemel läheb välismaale kõrgema palga peale, mis on saavutatud sealsete inimeste raske tööga, siis ta kasutab nende inimeste tööd ära enda heaolu parandamiseks, freerollib. Riikide jõukus kasvab suuremat lisandväärtust loovate töökohtade kaudu, enamus majandusimmigrante aga läheb just burksimüüjaks või sarnasele madalapalgalisele teenindussektori tööle.

Võib ju väita, et selliste eesmärkidega inimesed lähevad pigem mujale, aga küllaltki suur osa siinsetest venelastest on just selle eesmärgiga siia tulnud ja palkade tõusu jätkudes tuleb neid siia järjest rohkem ka "eksootilisematest kohtadest" meie "kultuuriruumi rikastama". Meil on mitte põlisrahvusest elanike % üks suurimaid üldse võrreldes ka suurimate multikulti maadega ja nendega seonduvaid probleeme ka omajagu. Võiks sellega arvestada enne uute siia kutsumist.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
              Ma ei tea kuidas teile, aga minu jaoks kvalifitseerub välismaale kõrgema palga peale minemine ka freerollimiseks. Kui inimene ei taha panustada enda päritolumaa (majanduse) ülesehitamisesse enda oskuste üles töötamise ja suuremat lisaväärtust loova tasuva töö saamisega, vaid selle asemel läheb välismaale kõrgema palga peale, mis on saavutatud sealsete inimeste raske tööga, siis ta kasutab nende inimeste tööd ära enda heaolu parandamiseks, freerollib. Riikide jõukus kasvab suuremat lisandväärtust loovate töökohtade kaudu, enamus majandusimmigrante aga läheb just burksimüüjaks või sarnasele madalapalgalisele teenindussektori tööle.
              Väga nõus sellega. Kui suur saavutusvajadus ja tahtmine midagi ära teha, siis ela või Kirgiisias, ikka näed igal pool võimalusi, aga kui energiat pole või oled sõltuvuste küüsis, siis ikka Soomes parem kui meil.

Comment

• EestiAA
                Vana Tegija
                • Nov 2010
                • 1132

Miks kesk ainukesena saab vene hääli ??.
                Vastavad Andrei Korobeinik ja Mart Nutt.
                Soovitan

http://www.postimees.ee/2571800/koro...oks-strateegia Andrei

http://www.postimees.ee/2571788/nutt...i-tasu-end-ara Mart

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Algselt postitas muruntau Vaata postitust

Võib ju väita, et selliste eesmärkidega inimesed lähevad pigem mujale, aga küllaltki suur osa siinsetest venelastest on just selle eesmärgiga siia tulnud ja palkade tõusu jätkudes tuleb neid siia järjest rohkem ka "eksootilisematest kohtadest" meie "kultuuriruumi rikastama". Meil on mitte põlisrahvusest elanike % üks suurimaid üldse võrreldes ka suurimate multikulti maadega ja nendega seonduvaid probleeme ka omajagu. Võiks sellega arvestada enne uute siia kutsumist.
                  Muidu igati aus ja tubli sõnavõtt, eriti need kaks viimast lauset - sisuliselt sama asja kirjutasin ka juba eespool, et eriti laastav oleks liberaalsem migratsioonipoliitika just Eesti-sugusele väikeriigile.

Samas veidi muigama võttis, et sellest freerollimisest ja lisaväärtuse mittetootmise probleemist räägib pokkerimängija, kes ka ei tooda mitte mingit ühiskondlikku lisaväärtust, isegi mitte niipalju kui lihtne burksimüüja.

(Ja üle 95% venelastest pole siia vabatahtlikult tulnud, nad on siia ENSV ajal NL-ist ümber asustatud, saadetud militaar- ja tööstusobjekte ehitama jne – praegused on lihtsalt nende järeltulijad, kes siia pidama jäänud.)

Comment

• TaistoJ
                    Grinder
                    • Aug 2010
                    • 787

Lisandväärtus on ka see, kui muru võidab rikkalt UK gamlerisõltuvuses pereisa käest 5k€ ja raiskab selle Eestis ära.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                      Samas veidi muigama võttis, et sellest freerollimisest ja lisaväärtuse mittetootmise probleemist räägib pokkerimängija, kes ka ei tooda mitte mingit ühiskondlikku lisaväärtust, isegi mitte niipalju kui lihtne burksimüüja.
                      Tegelikult ju toodab... Ma arvan, et enamus elukutselisi maksab kokkuvõttes rohkem makse riigile (summana, mitte protsendina) kui burgerimüüja. Muidugi mitte standard tulumaksu kujul, vaid käibe, aktsiisi jms.

Edit: riigile vast kasulikud pokkeriprod, maailma mõistes parasiidid tho.
                      Last edited by Codecci; 24.10.13, 07:45.

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        Tegelikult ju toodab... Ma arvan, et enamus elukutselisi maksab kokkuvõttes rohkem makse riigile (summana, mitte protsendina) kui burgerimüüja. Muidugi mitte standard tulumaksu kujul, vaid käibe, aktsiisi jms.

Edit: riigile vast kasulikud pokkeriprod, maailma mõistes parasiidid tho.
                        Ei, ei tooda lisaväärtust. Kaudsete maksude mille maksaks see kes pokkeris raha kaotab niikuinii ei ole lisaväärtuse tootmine.
                        See raha mida pokkeriprod "riigile toovad" tuleb kellegi teise taskust ja raha, ega mingit produkti sellest juurde ei teki.

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

obv on eestis hetkel pokkeripro ka sisuliselt parasiit - seda ei saa lihtsalt nii võtta, et kaudsete maksudena makstakse rohkem. selle loogika järgi võiks iga vend, kes kuus €10k+ teenib öelda, et sry ma enam tulumaksu ei maksa - niikuinii kulutan palju. üksikisiku tulumaks on IGA inimese kohustus ja riigi majanduse üks olulisemaid alustalasi. aga seadused on seadused ja see puudutab ikka väga marginaalset hulka elanikkonnast, seega seetõttu ka ilmselt ei ole selle vastu maksuametil erilist huvi

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

krt ei saa nõus olla
                            1k eurine palk maksab maksudeks ca 700-800 euri(tööandja maksab seda). Sa peaks codecci kuus kulutama ehk 10keuri+, ehk siis sa kuidagi toetaks kaudselt 500euriga...

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Algselt postitas privador Vaata postitust
                              krt ei saa nõus olla
                              1k eurine palk maksab maksudeks ca 700-800 euri(tööandja maksab seda). Sa peaks codecci kuus kulutama ehk 10keuri+, ehk siis sa kuidagi toetaks kaudselt 500euriga...
                              täpselt nii.

Comment

• rahvavaenlane
                                Klubi Liige
                                • Dec 2009
                                • 3040

kas stars maksab rakest midagi riigile?

Comment

Working...