***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • QKulgur
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2008
    • 484

Re: ***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

muutsin max-i 10/20 peale ja ikka midagi

Comment

• HU grinder
      Vana Tegija
      • Feb 2010
      • 1002

Pane lisaks "other" ette ka märge, vaata kas muutub

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

fast tables aitab vist kaa

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

yea blindide all peab olema other.

Comment

• JaanusX
            Õpihimuline Mängur
            • Sep 2010
            • 392

Fast tablesi juures peab olema linnuke muidu ei näe:)

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              Keegi on näinud ka kuskil siukseid aparaate ja mänginud?
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Päris kino tundub :D
              Soomes peaks olema, kui ma mingi aasta+ tagasi käisin siis oli, aga ainult 50NL vist.

Comment

• vennike
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1958

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                Mnja, kuidas seal muud hinnad on võrreldes Eestiga? Nt korterid, toiduhinnad jm.
                ma ei oska eestiga võrrelda, sest pole eestis väääga kaua elanud, aga naine ytleb et umbes samad hinnad toidupoes. Riided ja tehnika on odavam tiba. Aga kindlasti on toit ja riided tüki maad kallim kui UKs. Bena on jälle odavam - 1,23$ liiter. Eluaseme hinnad on nii seinast seina kui vähegi võimalik. Kui ma ülemuse pakutud peldikus tahaks elada, siis ei maksaks kopikatki. Aga ei taha. Elan naise ja sõbraga 145m2 korteris Perthi kesklinnas, 10ndal korrusel, üliluks, fantastiline vaade, 2 magamistuba, 2 wc-d/dushiruumi, päris rämedalt suur elutuba, lahmakas rõdu, bassein jne. 600$ nädalas maksame, mis tähendab, et mina pean välja köhima tiba vähem kui päevapalga, mis imo on täiesti ok.

Ainuke asi mis tõesti on kallis, on väljas joomine. Pubides õlle pint 7-12$, olenevalt kohast. Aga siin ei tunne tungivat vajadust seal käia ka, sest parema meelega grillin rõdul ja joon õlut või joon õlut basseini ääres. 24*375ml kast õlut maksab poes 30-50$ oleneb õllest. Kangem alkohol (viin, rum, gin jne) maksab alates 30$ pudel (700ml).

Ühesõnaga elu on räme lill, mulle pakuti juba peale kolme kuud sponsorshipi, jään igaveseks siia.

Edit : Suitsetamine on ka suht kallis lõbu, 16$ maksab 25ne pakk, (aga mind see ei koti, sest õed ja muud tuttavad panevad regulaarselt eestist pakke teele). Üleüldse kõik ebatervislikud asjad on siin suhteliselt kallid - koogid, energiajoogid, niipalju kui kuulnud olen, siis ka narks, lol. Minu arvates on see täiesti ok, 4 kuuga olen kaotanud 10kg :D

Neegreid on siin minimaalselt, mis peale aastaid UK-s elamist on väga värskendav. Selle asemel on kilisid päris palju, aga need ei häiri, teevad hästi süüa. Kui ise parasjugu ei viitsi sushit keerata, siis saad väljas 15$ eest ennast kõrvadeni täis toppida.
                Last edited by vennike; 17.01.11, 22:37.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Milles see sponshorship väljendub :) ja tee yks vinge pilt 10 korruse õue vaatest.

Comment

• fyte
                    Pokkerihai
                    • Jun 2010
                    • 3378

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                    ma ei oska eestiga võrrelda, sest pole eestis väääga kaua elanud, aga naine ytleb et umbes samad hinnad toidupoes. Riided ja tehnika on odavam tiba. Aga kindlasti on toit ja riided tüki maad kallim kui UKs. Bena on jälle odavam - 1,23$ liiter. Eluaseme hinnad on nii seinast seina kui vähegi võimalik. Kui ma ülemuse pakutud peldikus tahaks elada, siis ei maksaks kopikatki. Aga ei taha. Elan naise ja sõbraga 145m2 korteris Perthi kesklinnas, 10ndal korrusel, üliluks, fantastiline vaade, 2 magamistuba, 2 wc-d/dushiruumi, päris rämedalt suur elutuba, lahmakas rõdu, bassein jne. 600$ nädalas maksame, mis tähendab, et mina pean välja köhima tiba vähem kui päevapalga, mis imo on täiesti ok.

Ainuke asi mis tõesti on kallis, on väljas joomine. Pubides õlle pint 7-12$, olenevalt kohast. Aga siin ei tunne tungivat vajadust seal käia ka, sest parema meelega grillin rõdul ja joon õlut või joon õlut basseini ääres. 24*375ml kast õlut maksab poes 30-50$ oleneb õllest. Kangem alkohol (viin, rum, gin jne) maksab alates 30$ pudel (700ml).

Ühesõnaga elu on räme lill, mulle pakuti juba peale kolme kuud sponsorshipi, jään igaveseks siia.
                    Väga nuts tundub tõepoolest. Aga mis sorti töökohad saadaval on? Kus ise töötad? :P

Comment

• rahvavaenlane
                      Klubi Liige
                      • Dec 2009
                      • 3040

Algselt postitas vennike Vaata postitust

Edit : Suitsetamine on ka suht kallis lõbu, 16$ maksab 25ne pakk, (aga mind see ei koti, sest õed ja muud tuttavad panevad regulaarselt eestist pakke teele). Üleüldse kõik ebatervislikud asjad on siin suhteliselt kallid - koogid, energiajoogid, niipalju kui kuulnud olen, siis ka narks, lol. Minu arvates on see täiesti ok, 4 kuuga olen kaotanud 10kg :D

Neegreid on siin minimaalselt, mis peale aastaid UK-s elamist on väga värskendav. Selle asemel on kilisid päris palju, aga need ei häiri, teevad hästi süüa. Kui ise parasjugu ei viitsi sushit keerata, siis saad väljas 15$ eest ennast kõrvadeni täis toppida.
                      see õlle hind baarides võrduks ca 70-120 eeki? käisin sügisel ühel tuttaval oslos külas. kõrtsis õlu 69-79 nok. ca 135-155eeki siis. suitsud 150 eeki, trammipilet 75 eeki, taksoga ca 4 km 350 eeki.tavaline praad 200 eeki. läksin sinna rootsist, kus ma olin eelnevad paar kuud veetnud. oslosse jõudes tekkis tunne et nüüd siis olen HÕREDASSE ÕHKU jõudnud. hindade poolest. sealsed hinnad võtsid õhku ahmima küll. oslost tulin otse eestisse, vanalinnas pakutav 50 kroonine olu tundus tasuta õllena olev.

Comment

• andu_andu
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 4050

Päeva luckbox: Paavo Korkka.

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                          see õlle hind baarides võrduks ca 70-120 eeki? käisin sügisel ühel tuttaval oslos külas. kõrtsis õlu 69-79 nok. ca 135-155eeki siis. suitsud 150 eeki, trammipilet 75 eeki, taksoga ca 4 km 350 eeki.tavaline praad 200 eeki. läksin sinna rootsist, kus ma olin eelnevad paar kuud veetnud. oslosse jõudes tekkis tunne et nüüd siis olen HÕREDASSE ÕHKU jõudnud. hindade poolest. sealsed hinnad võtsid õhku ahmima küll. oslost tulin otse eestisse, vanalinnas pakutav 50 kroonine olu tundus tasuta õllena olev.
                          Cool story.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Esimesed NL50 shotid,pole nii nitist asja veel näinud :D.Võiks ainult blindide korjamisega vist löga koju tuua :D.Ulme.

Comment

• udikaz
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1946

alles küsisid stake.i, sest olevat täiesti busto. tegid mängu NL20 ja NL10, mitte ootuspäraselt. veel ei ole stakejatele rahasidki tagastanud ja juba NL50 shotid. solid vana.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Ehk ajad teda näiteks qjet-iga s.assi?

Comment

Working...