*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Ei hakka defaultiks tegema aga kui tahate mõnusat copy-paste postitamist (ala kopeerid kuskilt formaaditud teksti siis on automaatselt ka editoris) siis muutke oma profiili: http://foorum.pokkeriprod.com/profil...do=editoptions

Kerige alla ja leiodke kohte. Linnuke esimese ette.
    Miscellaneous Options

Message Editor Interface:
    • Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
    • Basic Editor - A simple text box
    • Standard Editor - Extra formatting controls

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Algselt postitas leits Vaata postitust
      keegi t2na jooma ei hakka v .. ma alustan vana aasta saatmisega
      Oo jaa. Aga ma jätan 30nda päeva puhkamiseks, muidu ei mäletakski 31.detsembrit

Comment

• kardpleier
        Grinder
        • Jul 2009
        • 699

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Wow, naiss :)

Õnnitlused!
        woowww naisss jah, aga tahaks teada, mis selleks saamisega kaasneb !?

Comment

• K2snakas
          Pokkerihai
          • Feb 2009
          • 2388

Kuigi ma vene keelt sittagi ei taju tundub see ikkagi ebareaalne:D

[YOUTUBE]mRmPR9Ba5no&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]

Comment

• Purz
            Õpihimuline Mängur
            • Nov 2008
            • 328

Krt mul tunne, et naabrid peksavad oma ca 3-4 aastast last, mis teha? Käisin ise koputamas, ei tehtud lahti - ca 15 min pärst hakkas kisa peale jälle. Käisin uuesti koputamas, sama keiss. Helistasin 110 -politsei käis ja koputas uksele aga keegi lahti ei teinud aga sitt tunne on ikkagi... on veel mingit varianti???

Comment

• KristjanRawk
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 1133

lastekaitse?

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas Purz Vaata postitust
                Krt mul tunne, et naabrid peksavad oma ca 3-4 aastast last, mis teha? Käisin ise koputamas, ei tehtud lahti - ca 15 min pärst hakkas kisa peale jälle. Käisin uuesti koputamas, sama keiss. Helistasin 110 -politsei käis ja koputas uksele aga keegi lahti ei teinud aga sitt tunne on ikkagi... on veel mingit varianti???
                Ei noh, kui su tunne tõeline on , siis anna minna aga vastupidisel juhul võid sa ise pereisa käest ise molli saada. Meil peres kolm poissi ja vahepeal käib ikka kõva andmine ´´igaüks kütab igaühele´´ teemal ja mul jäi karp lahti, kui kunagi ülevalt naaber tuli minu ukse taha teemal, miks ma oma lapsi peksan. X hetkel kulges kogu asi juba kuhugi vallavalitsusse edasi teemal, et mina peksan kogu peret jne. Ometigi on reaalsus see, et minu lapsed on ühed korralikumad kogu selles fcking nö. korterelamute kommuunis ja ma ma oleks kordi rahulikum ´´koduse sõja´´ keskel, kui olukorras, kus toast välja visatud lapsed käivad konkreetselt minu lapsi välja ´´norimas´´.Tõesti on mul vahel tõsine soov just neile võõrastele lastele peksa anda, et nad lõpuks jätaksid selle ukse taga käimise.

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Pidin koristaja sisse laskma tuppa, tulin ajaviiteks sööma ja NBA'd vaatama õue restorani. 2 maitsvat praadi ja 2 heinekeni, magustoiduks üks long island. Tsiteerides pooterit "I love my fucking life".

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

Algselt postitas Purz Vaata postitust
                    mendid, tänapäeva eestis teist varianti pole.
                    nüüd, kui on tööpäev siis kohaliku omavalitsus sotsiaal/lastekaitsetöötaja.
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ment52
                      Politseidokumendiga kusjuures!
                      • Oct 2008
                      • 1270

4aastane laps suudab edukalt röökida ka ilma et teda pekstakse

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Hea laps, see kasvab vitsata... arm aitab enam kui hirm... <ümiseb Nukitsamehe filmi viisi>

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

ma olen ikka niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii m2lllaris

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Vajan abi.

Kas keegi oskaks öelda hüva nõu reisikohvrite osas?
                            Ei soovi osta mingit kallist brändi, lihtsalt tavalist, suurt ja vastupidavat (sama suur kui tavaline spordikott atleast).

Mis nende hinnad on? Mingi paar tuhat vist?
                            Ja ehk oskab keegi öelda, kas Tartus on mõni special koht, kus neid müüakse :)

ty

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                              Vajan abi.

Kas keegi oskaks öelda hüva nõu reisikohvrite osas?
                              Ei soovi osta mingit kallist brändi, lihtsalt tavalist, suurt ja vastupidavat (sama suur kui tavaline spordikott atleast).

Mis nende hinnad on? Mingi paar tuhat vist?
                              Ja ehk oskab keegi öelda, kas Tartus on mõni special koht, kus neid müüakse :)

ty
                              Reisil käiakse seljakotiga, kus on läppar, hambahari, mõned paarid boxereid ja kindlalt 5+ paari sokke. ülejäänud asjad ostad koha pealt.

EDIT: seljakotti mahub vajadusel ka lühikesed püksid, plätud ja kaks paari särke.

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Nu eitea kas nüüd just soojale maale sokke vaja läheb.. :P

Comment

Working...