*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Ta tahtis alguses siiski panustada TonyG poolt(teiste $300 vs tema $100), mis on samuti kaugel aususest 2500 käelises matchis, kus pool on PLO.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Siis ma ei saa mitte midagi aru :S :S :S

Ta siis alguses ikka pakkus 1:3 oddse nii, et kui TonyG võidab maksab vend talle ühe ühiku ning kui Isildur siis maksab tema võitjale 3 ühikut?

Blet, see sportsbetting on foorumites haigelt keeruline.

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Alguses ta tahtis panustada 3:1 enda kasuks oddsidega TonyG peale. Teiste $300 tema $100 vastu. Kui TonyG võidab, saaks Codecci $300 ja kui Isildur võidab, siis ta maksab $100.

Lõpuks tegime beti, kus oddsid on minu kasuks 1.5:1, mina betin TonyG poolt. Kui TonyG võidab, saan mina $150, kui Isildur võidab, saab Codecci $100.

Comment

• numnuts
          Grinder
          • Dec 2010
          • 846

A millal see match siis ikkagi toimub? :D

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

2. jaanuar 23:00 alustavad

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

2. jaanuar

Comment

• TaistoJ
                Grinder
                • Aug 2010
                • 787

Tahtsin küsida, et keegi teab, kas need FTP 6max shallow lauad on väga nõrgad või mitte? Jutt käib nl10'st siis. äkki keegi teab

Comment

• EestiMats
                  Grinder
                  • Jul 2009
                  • 625

Kui tegu nl10ga, siis kindlasti mitte.
                  Grindimuss
                  [YOUTUBE]rJpGd6KqQac[/YOUTUBE]
                  Last edited by EestiMats; 31.12.10, 01:51.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Mis trolling? Ma tõesti ei jaga propbettides midagi, sest olen kokkupuutunud nendega väga vähe. Isiklikult pean favoriidiks Isilduri ja nagu aru saan (ei ole kindel) siis pead ka sina teda. Isilduri kohta on olema väga hea data (PTR) kus on ta end tõestanud maailmaklassi mängijana. Seega nagu lenC ütels on tõesti sinu pakutud oddsid ju tõesti "lollikeste" otsimine. Ehk maakeeli äkki, keegi kes ei tea isilduri "teovõimest" midagi (keskendunud ainult Isilduri suurtele kaotustele ja swingidile ometi winrate plussis) aga teab Tony G suurtes saavutustest (lol, ma neid ise ei teagi aga Tony G. nimi on juba hirmuäratav) siis äkki võtab suht kehva beti vastu. Nagu öeldud ise pakkuda 3:1 oddse Isildiuri kasuks on ikka päris räige liigkasu võtt.

See muidug ei tähenda, et paremate oddsidega ma betiks. Kui väga tahad siis esitan sulle sama challenge minu $100 vs sinu $300 Isildur1 võidule. See tähendab kui Isildur võidab maksad sina mulle $300 ja kui Tony G võidab siis maksan mina sulle $100. Raha võid vahetada muu junni vastu - kasvõi 10 : 30 juustuburkse või 1l vs 3l alkoholi vms.

EDIT: eeldan, et sa selle beti vastu võtad aga kui ma pakuks suurte summadele (ei paku aga teoreetiliselt) kas sa siis ikka võtaks?
                    Ma ei tea kuidas sa selle nii keeruliseks suutsid ajada, aga sa tahad Isildurit ning 3:1 oddse enda kasuks, ehk sinu arust Tony G. on 3:1 favoriit. Mina pakkusin vastupidi - võtan Tony G. ja tahan enda kasuks 3:1 oddse.

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Ja ongi perses, nii ära kudenud viimaste päevadega, et tuleb vist üsna rahulik õhtu täna

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        Ma ei tea kuidas sa selle nii keeruliseks suutsid ajada, aga sa tahad Isildurit ning 3:1 oddse enda kasuks, ehk sinu arust Tony G. on 3:1 favoriit. Mina pakkusin vastupidi - võtan Tony G. ja tahan enda kasuks 3:1 oddse.

nvm. ma ei saa mitte midagi enam aru. sportsbetting foorumites ei ole minu teema.

PS! Uuel aastal võiks teha PokkeriProd.com miski poksi/MMA vms. võistluse. Võib kasvõi kilpkonnarüüd selga panna aga oleks jube fun omavahel "kakelda". Iseasi kui keeruline ja kulukas seda teha oleks.

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Ega meil siin foorumis taksojuhte pole juhuslikult?

Comment

• Vandalar
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3577

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            nvm. ma ei saa mitte midagi enam aru. sportsbetting foorumites ei ole minu teema.

PS! Uuel aastal võiks teha PokkeriProd.com miski poksi/MMA vms. võistluse. Võib kasvõi kilpkonnarüüd selga panna aga oleks jube fun omavahel "kakelda". Iseasi kui keeruline ja kulukas seda teha oleks.
                            See oleks hea :)

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                              Ega meil siin foorumis taksojuhte pole juhuslikult?
                              Davy vist kunagi oli?
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

keegi teab, kust leida koristaja? mingi 2-3x võiks kuus käia .. lambist kuskilt cv onlinest saab?

Comment

Working...