*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

MM-le vastuseks, et pole vaja selle kulul nalja teha ja kui sind ei huvita sellised teemad, siis ära raiska oma aega kommeteerimisega, mina vastasin lebovenna küsimusele lihtsalt. See on loogiline, et 99% inimestest ei huvita sellised teemad ja igaüks kes sellistel teemadel räägib selles näeme me vaenlast, sest meie mõistus tunnetab ohtu ja tekib vastureaktsioon jne, seega paluks mitte mingisse offtopic arutellu laskuda, kui huvi puudub, oleme ikkagi inimesed ja peaks suutma ennast kontrollida.

Leitsile ütleks niipalju, et sa oled ideaalne näide, millised need debiilsed shit filosoofiat järgivad inimesed ei ole, nad ei ole tiltis iga sekund ja sul on veel pikk elu elada, eks seda tiltamist tuleb veel väga paljugi läbi elada, pole just kõige kergem tulevikk :)

Potsatajale: Ühtegi spirituaalset asja ei saa selgitada ilma Jumalata, seega Jumala jaoks, nad ei tee ühtegi asja enda jaoks, aga vähemalt on neil kuldne maindset ja nad on õnnelikud, igasguseid argipäeva jne probleeme neil ei ole, aga see kõik liiga deep, kes kohe mõteb, et mingi habemega vanamehkese jaoks jne, siis seda mitte :)

Samas sul on õigus, et lähenemine on kuldne, osad isegi hüppavad langevarjuga Jumala heaks, sest leiavad mingi poindi kuidas seda Jumala heaks teha :)

Ja palun mitte jaburaid küsimusi, katsun blogis kommentaarid lahti teha, et foorumit säästa :)

Comment

• con
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1954

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
      minu arvates on muutus olnud igati positiivne ning strateegia osas on ikka palju rohkem sõnavõtte.
      ei uskunud, et asi niimoodi käima läheb, väga positiivne.

Algselt postitas leits Vaata postitust
      kas mulle ainukesena tundub, et peale update on foorum mitu x igavam? isegi offtopicust pole midgai enam lugeda ..
      now CONFIRMED

aga gl sellega tigrano, väga huvitav teema on, mõned tuttavad on sama teed läinud.

Comment

• wousha
        FPP Pro
        • Oct 2009
        • 268

Mina loobusin päevikute lugemisest, kui see uus süsteem tuli. imo väga nõme ;(

Comment

• miksnii
          Grinder
          • May 2009
          • 580

Minu arust on uus foorum tunduvalt parem. Ennem oli suht raske päevikute vahel askeldada, millest enamus koosnesid
          bad beat storydest ja suurt kasu midagi. Mõned pärlis oli ka loomulikult vahel. Neile kelle väga päevikut on vaja pidada saavad seda praegugi teha, ja minu arust on praeguseid päevikuid palju lihtsam ja mugavam lugeda.
          Praegu on minu arust starteegia jms ikka natukene paremaks läinud, isegi hakanud rohkem lugema ja oskuste piires vastuseid andma, mida ennem oli ikka üpris vähe.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Kui üldse kunagi päevikud peaksid tagasi tulema, siis võiks neile olla eraldi "new posts" nupp, et ma seda vajutama ei peaks.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

Lihtsaim lahendus on et kõik kasutajad gruppi NÄEB PÄEVIKUt. ja need 5 inimest kes ei soovi new post nupuaga neid näha tõstab käsitsi gruppi EI NÄE PÄEVIKUT gruppi. Neile siis nö. salajast foorumit ei näidata. Muidugi on jama see et siis nad ei saa üldse neid näha. Aga võivad vast omavahel blogida siis kui tahavad.

Comment

• miksnii
                Grinder
                • May 2009
                • 580

Ma ei usu, et sellist inimest kes üldse on päevikuid näha ei taha, aga lihtsalt tuleks hoida eraldi.
                Nagu on ka välja pakutud, et blogid teise nupu all, angu praegu, ainult vana süsteemiga. Endale meeldib uus rohkem.

Comment

• MM
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 129

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                  MM-le vastuseks, et pole vaja selle kulul nalja teha ja kui sind ei huvita sellised teemad, siis ära raiska oma aega kommeteerimisega, mina vastasin lebovenna küsimusele lihtsalt. See on loogiline, et 99% inimestest ei huvita sellised teemad ja igaüks kes sellistel teemadel räägib selles näeme me vaenlast, sest meie mõistus tunnetab ohtu ja tekib vastureaktsioon jne, seega paluks mitte mingisse offtopic arutellu laskuda, kui huvi puudub, oleme ikkagi inimesed ja peaks suutma ennast kontrollida.
                  Huvitab muidugi, muidu ma ei kommenteeriks.
                  Vastan siis mida ma asjast arvan.
                  Ma olen nõus sellega, et osade inimeste jaoks võib kõik see millest sa räägid toimida. Minu jaoks sellest ei piisa. Lisaks lihtsalt õnnelik olemisele, on minu jaoks oluline see õnn leida ilma kaotamata kontakti reaalsusega. Vastasel juhul ei erine see õnn sugugi deliiriumist. Millest erineb Sinu jutt narkomaani omast, kes räägib kuidas ta jõuab pilves olles kirjeldamatute tundmusteni? Maa peale tagasi tulles tabab teda aga taas seesama reaalsus, millest me paratamatult ei pääse. Samamoodi tahaksin tuua maapeale ka sinu, lükates ümber paljud su filosoofia alustalad, mis reaalsuses testutuna lihtsalt ei vasta tõele.

Naljakas, miks inimesed otsivad tarkuseid 5000 a. tagustest tekstidest? Teadupärast kasvavad inimkonna teadmised ajaga võrdeliselt, mitte pöördvõrdeliselt.

Minu jaoks on osa õnnest mõista reaalsust, mitte selle eest põgeneda. Mõista seda läbi teaduse e. teadusliku meetodi - ainsa vahendi mis meil selleks on.

Peace!

Comment

• peete82
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1310

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                    bla-bla
                    Ma ikka arvasin, et pokkerimängijad on ühed materiaalsemad, küünilisemad ja kriitilisemad inimesed, kes jumalast ja muudest muinasjuttudest ei hooli, tuleb välja, et pole see päris nii :)
                    Taimetoit, full karsklus?

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas MM Vaata postitust
                      Naljakas, miks inimesed otsivad tarkuseid 5000 a. tagustest tekstidest? Teadupärast kasvavad inimkonna teadmised ajaga võrdeliselt, mitte pöördvõrdeliselt.

Minu jaoks on osa õnnest mõista reaalsust, mitte selle eest põgeneda. Mõista seda läbi teaduse e. teadusliku meetodi - ainsa vahendi mis meil selleks on.

Peace!
                      Inimestel on reeglina kaasa sündinud vajadus tunda ennast erilisena. Mõni saavutab selle läbi 5000 a. vanuste tekstide lugemise ja järgimise, teine 2000 a. vanuste tekstide ja kolmas liitub võrkuturustusega

Comment

• rasmer
                        Vana Tegija
                        • Oct 2009
                        • 1306

Algselt postitas MM Vaata postitust
                        +1

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Narkomaani omast erineb sellepärast, et selle taga on nn filosoofia või teadus, kuidas kõik üldse maalmas jne toimib, mis on peensusteni ära seletatud ja mida on väga raske ümber lükata, pole kursis, kas keegi on üldse suutnud seda, pakun et mitte, kui sina suudad, siis oled kindlasti väga pro :) Teadlased samuti ainult väidavad, et tekkis suur pauk jne, nad pole ka tõestanud vaid väidavad, teadus põhineb tegelikult ka tõestusel, mida neil ei ole ette näidata, seega ka teadus on puudulik.

Kui filosoofial põhineda, siis see ei ole 5000 aastat vanad teadmised vaid 3 888 000 aastat vanad teadmised aga see on deep :), uuri natuke rohkem ja kui uskuda kirjutusi näiteks, siis olid vanasti teised võimed inimestel, igasugused materiaalsed arengud mida sina silmas pead on ebaolulised tegelikult.

Need inimesed on kõik vägagi reaalsuses ja ei põgene kuskile, nad kõik elavad siin materiaalses maailmas samuti nagu sina ja mina ning on väga õnnelikud, väga sõbralikud, ei taha kellegile halba jne ja ei otsi midagi vaid lähtuvad ainult nendest teadmistest.

Peete82: ma olen elu aeg kõige suurem materialist olnud, aga nüüd jah taimne toit+piimatooted ja ei joo jne, sest muidu ei ole võimalik enda mõistust, ihasi ja muid häirivaid asju kontrollida.

Potsatajale teadmiseks: Vedad ei ole eputamiseks, seal on ka kirjas, mis sellistest inimestest saab, kes sellise asjaga eputavad, seda teades kergem oleks juba joodik või pätt olla :)

Seal on lihtsalt õpetused, kuidas kontrollida ennast, olla sõltumatu kõigest ja saavutada oma meelerahu, mis tagab sulle õnneliku elu, ainuke kasu saaja oled sina ise, keegi teine sellest filosoofiast kasu ei saa.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

MMilt hea postitus. Ma ise olen suht alla andnud sel teemal sellesse teemasse uskuvate inimestega arutlemises, ega neile yldiselt ei pane aru p2he, nad peavad ise ikkagi millalgi yles 2rkama.

Comment

• peete82
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1310

eeee... kudamoodi see lihasöömine nii hirmus paha on? Inimene saab lihast loomselt valku, see on vajalik, kui tahad tugev ja vormis olla. Või on sul midagi loomade tapmise vastu, midagi "Earthlingsi" laadset?

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                                MMilt hea postitus. Ma ise olen suht alla andnud sel teemal sellesse teemasse uskuvate inimestega arutlemises, ega neile yldiselt ei pane aru p2he, nad peavad ise ikkagi millalgi yles 2rkama.
                                Ma olen üldiselt loobunud seletada kapitalistidele/materjalistidele muid elutõdesi ja arusaamu. See, et sina ei mõista ja ei taha mõista inimeste mõttemaailma, kelle eesmärgiks ei ole võimalikult palju mammonat kokku ajada, on puhtalt sinu enda kitsa silmaringi tulemus.

Tigranole soovin edu!

Comment

Working...