Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!
No tra sebisin terve õhtu mingit väga ilusat naist. Makeouti sain, lõpuks sain ka numbri, kuid siiski siiski midagi jäi puudu......Fakk.....sõbrad keerasid lifti ka perse pidin 8 korrust ****** peaga üles kõndima!!!
Ei ei, täispeaga need asjad ei käi. Küllaltki kaine peab olema, aga nii ei saa ju. Naised on ikka huvitavad, annavad kirsi tordilt aga torti maitsma ei saa....
Ei ei, täispeaga need asjad ei käi. Küllaltki kaine peab olema, aga nii ei saa ju. Naised on ikka huvitavad, annavad kirsi tordilt aga torti maitsma ei saa....
xboxiga kyll pole aga pc-iga küll ja võrreldes 2k10ga tabab kaugviskeid rohkem, aga obv ma m2ngin my playerit kah hetkel on 3point shot mingi 80 kandis 2k10s oli p6hjas ja ei saanud kyll niipalju kolmeseid sisse:O
aga 2k11 on ikka sitaks kõvem võrreldes 2k10ga mõnnad uuendused on ikka:P
täna sai ööl2bi lastud:P ja ei tahtnudki lõpetada:D
olin kunagi Starmani klient ca 4 aastat mustamäel, pole ühtegi halba sõna öelda, kui ruuter perse läks või hakkas kalama, paar kõnet, paar restarti ja siis juba vahetati ruuter välja pikema jututa, nüüd olen 3-4 aastat Elioni klient olnud, pole ka midagi kurta, mõned katkestused aasta kohta tuleb mõlemal pakkujal nii ehk naa, küsimus on suppordis ja probleemide lahendamises... maitea mul tunne, et siin sõltub ikka kliendist ka, kui suudad suppordile selgeks teha, mis mure on ja suunata asju õiges suunas, mitte karjuda ja lihtsalt närvitseda, siis saavad kõik probleemid ikka lahendatud.
olin kunagi Starmani klient ca 4 aastat mustamäel, pole ühtegi halba sõna öelda, kui ruuter perse läks või hakkas kalama, paar kõnet, paar restarti ja siis juba vahetati ruuter välja pikema jututa, nüüd olen 3-4 aastat Elioni klient olnud, pole ka midagi kurta, mõned katkestused aasta kohta tuleb mõlemal pakkujal nii ehk naa, küsimus on suppordis ja probleemide lahendamises... maitea mul tunne, et siin sõltub ikka kliendist ka, kui suudad suppordile selgeks teha, mis mure on ja suunata asju õiges suunas, mitte karjuda ja lihtsalt närvitseda, siis saavad kõik probleemid ikka lahendatud.
Sama. Elioni salvestussüsteem jupsib ainult 2 digiboksi vahet, aga see juba advanced shit ja ebaoluline, teised ei pakugi sellist teenust vast
Comment