*** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!
Officaly tänud KristjanRawk'le.
Is nais. Sain 1M käsi downloaditud ja desktopil, kus see zip kaust asus...panin extract here. Kena jah- 2 sekiga tõmbas desktopi hand historysid täis :D:D. cancel helped me :)Last edited by TaistoJ; 06.10.10, 18:47.
Comment
-
Ikka.Algselt postitas inward Vaata postitustTäna Angelis toimub ka midagi ?
Comment
-
Elionilt päris huvitav kiri. Mõned korrad on net maha läinud suvalisel hetkel.
... anname teada, et Elioni teenuse häire on tingitud üldisest rikkest Teie piirkonnas. Tegemist on jaama tarkvaralise probleemiga, millele ootame lahendust tarkvara arendajalt hiljemalt novembriks. Kompensatsiooniks teeme Teile tasaarvelduse. Küsimuste korral palun pöörduda 6069966.
Comment
-
Mul oli kunagi probleemid ühenduse katkemisega, siis oli ka kuuarve lõpuks vist neljandik sellest mis peaks.Algselt postitas kilu6 Vaata postitustElionilt päris huvitav kiri. Mõned korrad on net maha läinud suvalisel hetkel.
Comment
-
Mul oli eile Elioniga huvitav vestlus.Algselt postitas kilu6 Vaata postitustElionilt päris huvitav kiri. Mõned korrad on net maha läinud suvalisel hetkel.
Ruuter oli viimastel päevadel ise lambist mingitel hetkel restardi teinud, lõpuks hakkas juba häirima. Kõigepealt 24min (nuts teenindus) Elioni telefoni muusikat kuulata ja siis vastab nooremees.
Mina: Räägin probleemi ära
Tema (vastab sekundimurdosa kiirusega): Aga pange Bittorrent kinni /hetkeline vaikus/ Teil töötab mõni torrenti programm, jah?
Mina: Jah töötab küll.
Rääkisime natuke ja probleem lahendatud.
Huvi tekitas aga see, kas ta pani BitTorrentiga huupi täppi või on reaalne võimalus, et nad teavad, mis neti programmid mul töötavad.
Comment

Comment