*** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    aa ja hotell kõva koht. tegu siis väiksemat tüüpi hotell/hosteliga, mis väga viisakas ja otse mere ääres ning puhas jne. kui õlli tellisime siis vist mingil põhjusel õlli ei olnud (vist selles, et tegu veiniriigia) ja omanik lendas autoga poodi õlle järgi :)

räägi sellest kuidas sa lennukitega hakkama saad. tean et sa kardad sama moodi nagu mina. lendan, aga suurest hirmust olen stjuardessile hambad kätte ka löönud. selle peale anti mulle palju tasuta viina lennukis.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
      mõnitad purjus inimest? proovi ise olla.
      ei mõnita.
      aga eks ma siis proovin.

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
        ei mõnita.
        aga eks ma siis proovin.
        nähh, mul ikka kuri kahtlus, et sa vist ikka tögamata ei jätnud selle sõnumiga...

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
          räägi sellest kuidas sa lennukitega hakkama saad. tean et sa kardad sama moodi nagu mina. lendan, aga suurest hirmust olen stjuardessile hambad kätte ka löönud. selle peale anti mulle palju tasuta viina lennukis.
          Väga sitalt, kohe väga sitalt ja ma korra mõtlesin, et kopenhaagenist enam edasi ei lähe. Tallinn to Copenhagen oli samas väga kerge reis, põhimõtteliselt tõus ja maandus ning väljas oli pime + rahvast lennukis palju.

Copenhagen to Athena oli juba minu jaoks nightmare. Lennuk tühi ja kolme tunnine lend. Õnneks sain magada ja aeg läks kiiremini. Korra tahtis süda seisma jääda (ja siinkohal ei tee nalja), sest niigi suur paanika lennuks ja kui keset õhku mingil põhjusel kõik jäi jube vaikseks siis tekkis koheselt hirm, et mootorid vms. jäid seisma. Süda ei ole elusees nii kiirelt peksnud, pea tõmbas räigelt uimaseks ja pilt tahtis kaduda. Ühesõnaga räme paanikahood.

Üldiselt tõusuosa ja lendamine ei ole nii scary aga maandumine on kõige rämedam, eriti peävasel ajal. Sest siis juba näed kui madalal oled ja alati enne maandumist tiirutavad lennujaama kohal ning teevad lollakaid manöövreid siis tahab küll sitt püksi tulla.

Muidugi see tunne kui rattad maas ja kiirus alaneb, see on juba väga mõnus tunne :)

Proovinud olen leida abi alkoholist aga kui ikka kardad ja mõnus paanika siis võid olla täiesti mudakoomas enne lendu aga kogu see adrenaliin ajab pea väga kaineks.

Ma ei tea kas meil joppas või magasin sellel ajal aga krayzie tuli 40 mintsa hilisema lennuga ning ta oli mõnusaid õhuauke kogenud :)

Aga noh, kolm lendu veel ees ja loodan, et suudan üle elada. õnneks kaks neist väikesed lennud.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Väga sitalt, kohe väga sitalt ja ma korra mõtlesin, et kopenhaagenist enam edasi ei lähe. Tallinn to Copenhagen oli samas väga kerge reis, põhimõtteliselt tõus ja maandus ning väljas oli pime + rahvast lennukis palju.

Copenhagen to Athena oli juba minu jaoks nightmare. Lennuk tühi ja kolme tunnine lend. Õnneks sain magada ja aeg läks kiiremini. Korra tahtis süda seisma jääda (ja siinkohal ei tee nalja), sest niigi suur paanika lennuks ja kui keset õhku mingil põhjusel kõik jäi jube vaikseks siis tekkis koheselt hirm, et mootorid vms. jäid seisma. Süda ei ole elusees nii kiirelt peksnud, pea tõmbas räigelt uimaseks ja pilt tahtis kaduda. Ühesõnaga räme paanikahood.

Üldiselt tõusuosa ja lendamine ei ole nii scary aga maandumine on kõige rämedam, eriti peävasel ajal. Sest siis juba näed kui madalal oled ja alati enne maandumist tiirutavad lennujaama kohal ning teevad lollakaid manöövreid siis tahab küll sitt püksi tulla.

Muidugi see tunne kui rattad maas ja kiirus alaneb, see on juba väga mõnus tunne :)

Proovinud olen leida abi alkoholist aga kui ikka kardad ja mõnus paanika siis võid olla täiesti mudakoomas enne lendu aga kogu see adrenaliin ajab pea väga kaineks.

Ma ei tea kas meil joppas või magasin sellel ajal aga krayzie tuli 40 mintsa hilisema lennuga ning ta oli mõnusaid õhuauke kogenud :)

Aga noh, kolm lendu veel ees ja loodan, et suudan üle elada. õnneks kaks neist väikesed lennud.
            sa kirjeldad seda asja täpselt nii nagu see mul on, need paanika hood, mootori kuulamine, kas see sitt ikka töötab, stjuardesside näoilme jälgimine(ehk loeb allakukkumise välja) süda puperdab, minu jaoks täiesti arusaamatu jumalasse uskumine, + tohutult palju lubadusi et saaks ometi maa peale. maandudes on dauni tõve sündroomiga irve näol mida ei võta ükski tont ära.

Comment

• Madis Very
              Bännitud
              • Aug 2009
              • 2951

wow,

suht palju võib selline asi elu ikka segada küll

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
                wow,

suht palju võib selline asi elu ikka segada küll
                tead, samas on see mingi rets eneseületamine, kui ma sellega järjekordselt hakkama olen saanud siis on ka oivaline olla. ma olen 2x lennujaama jäänud ja lõpuks ikkagi hilisema lennuga läinud. need 2x ei ole seda head maandumise fiilingut andnud.

Comment

• mcbethk
                  Bännitud
                  • Oct 2008
                  • 687

Knock-knock

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

who's there?

Comment

• K2snakas
                      Pokkerihai
                      • Feb 2009
                      • 2388

[YOUTUBE]uEOAs5TGmwc[/YOUTUBE]

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

mina ei saa aru miks rahvas plaksutab alati kui maandumine on lõppenud

Comment

• Juhhei
                          Jube Noob
                          • Jul 2009
                          • 154

vahva uued WSOP'i osad üleval :)

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

mulle tunduvad lehmad juba niisama muhenaljakad loomad.
                            see pealkri ja need pildid, v6ttis muigele kyll

Comment

• Rigged
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2535

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
                              mina ei saa aru miks rahvas plaksutab alati kui maandumine on lõppenud
                              wat?

Esimene kord lennukiga oli hirmus, pärast juba savi, aga jah, foobiad sakivad

Comment

• KristjanRawk
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 1133

ajuvaba
                                [youtube]OykLR105KGI[/youtube]

Comment

Working...