Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!
leits, ma kytaks sulle selle "jahtu maha tohman" eest kympi hetkel! 6nneks oleme netis.
jah, olen endine MacroTilt. usun, et enamus teavad seda mitte ei avastanud seda nyyd asja. see selleks.
kogu foorumile rahustuseks, lahiajal kaon siit foorumist 4 tuule poole. hetkel olen veel olemas kuna usun, et see tuleb mulle kasuks oma isiklike eesmarkide pystitamisel.
see, et mu kommentaarid on paljudele silma jaanud on loomulik kuna olen valjendanud ennast otsekoheselt. labi lillede "huina muina" ei kuulu mu arsenali. kindlasti on mu postitustes olnud ka teri, seega liigne leili minemine pole vast 6igustatud. kriitikat on vaja.
Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!
Päris hää kommentaar delfist :D
"No oletame siis et pokker on sport. Tegelikult oleks see arvamus hea, sest siis saaks kasiinod spordiasutusteks nimetada ja tulevikus renoveeritud linnahall, spordihalliks. Hoopis parem nimi ja kuidas sa lapsigi sporti tegemast keelad."
roflcopter..
Anyway leian ka,et oskusmäng ja spordist on asi kaugel imo.
kogu foorumile rahustuseks, lahiajal kaon siit foorumist 4 tuule poole. hetkel olen veel olemas kuna usun, et see tuleb mulle kasuks oma isiklike eesmarkide pystitamisel.
see, et mu kommentaarid on paljudele silma jaanud on loomulik kuna olen valjendanud ennast otsekoheselt. labi lillede "huina muina" ei kuulu mu arsenali. kindlasti on mu postitustes olnud ka teri, seega liigne leili minemine pole vast 6igustatud. kriitikat on vaja.
Comment