*** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ziimukaz
    Grinder
    • Jan 2010
    • 741

Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!

Algselt postitas alaska Vaata postitust
    Kindel? Kas sportlased ei pea mitte oma auhinnarahadelt makse maksma?
    No maksuteema on nagunii selline nagu ta on. Kui ma saaksin downswingi ajal saadud kaotused panna kuludesse ning riigilt saaksin toetusi nagu sportlased saavad, siis oleksin nõus tulumaksu ka maksma. Aga see pole nii, nii et ma ei maksaks midagi Eesti riigile.

Aga pigem mõtlesin seda, et kui mind koheldaks sportlasena, siis ei püütaks mind iga hinna eest piirata kasutamast erinevaid pokkeriportaale ning rahaliigutamise viise.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas ziimukaz Vaata postitust
      Pigem on juriidiliselt vaja valida millegi pärast kahe variandi vahel - sport või hasartmäng. Seaduste kohapealt eelistan mina pigem sportlane olla kui hasartmängur.
      Kas siis ongi igal asjal kaks nii kitsast kategooriat? Kui sa ei ole sportlane siis oled automaatselt hasartmängur ja vastupidi? I don't think so.

Nagu rage ütles: "+1
      mul ka savi, kas male on sport või kas pokker on sport. aga peaasi, et keskmine eesti mees saaks aru, et pokker ei võrdu kasiinomängudega ja et pokker on oskusmäng, võidab see, kes oskab paremini mängida.. "

Liidan talle +1 juurde aga samas tõenäoliselt pokkeris algajad või kes ei tegele sellega irwitavad selle jutu peale ning mõtlevad, et on alles lollakas artikli autor. Seepärast "mõttemäng" vms. spordi asemel tähendaks palju enamat muudele jorsiddele ja jõuaks ehk paremini kohale.

Artiklites pokkeri kui oskusmängu rohkem promomiseks võib tõesti tuua näiteid mujalt kus pokker on või oli spordialaks kuulutatud.

PS! Ma ei ole kunagi viitsinud uurida aga kas hasartmängtähendab AINULT mängu kus eelist on võimatu saavutada? Ma tegelt pean pokkerit hasartmänguks aga selliseks kus on võimalus long runnis eelis saavutada kasutades oma ajusid. Hasartmäng seepärast, et sõltuvust ta tekitab ja raha peale mängitakse.

Comment

• ziimukaz
        Grinder
        • Jan 2010
        • 741

Täiesti nõus Ranka jutuga, aga tahtsingi enne välja tuua, et praegusel hetkel antakse valida vaid kahe kategooria vahel, mõlemad kehvad.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Parem ei vaevu neid kommentaare lugema.Life tilt tuleb peale ausalt.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Tahtsin veel kirjutada enne kui ununeb. Minu arvates alustatakse kõike artikleid nii fucking valesti (toda viimast ma ei ole veel lugenud). Raiutakse ühte ja sama juttu, pokker on oskusmäng, mõttemäng, sport, ei ole hasartmäng jne.

Nii ei jõua kuskile. Kunagi blogis kirjutasin artiklit, kust ja kuidas raha tuleb. Vot nii tuleks alustada artikleid, mille eesmärk on laiendada mittemängijate silmaringi. Kui teha ilus korralik ja selgelt mõistetav jutuke täpselt sellest, kuidas saavutatakse eelis, kust, kuidas ja kellel raha tuleb, kuhu papp läheb jne.

Aususe mõttes võiks muidugi üles tähendada nii positiivsed (tore meelelahutus, lisa sissetulek, omale uue hobi leidmine, kohati ka hasartmängusõltuvuse ravi või leevendmaiseks) kui ka negatiivsed küljed (puudub kontroll, rahade maha mängimine, sõltuvus) ning ka neutraalsed küljed, et pokker on samas üpriski läbipaistev, sest tulemusi jälgivad kolmandad lehed (ptr, sharcscope - neid ei pea nimetama).

Selline aus moonutama artikkel võidaks kindlalt rohkem fänne, toetajaskonda kui miski oma mõtet pelae suruv artikkel. Tekitab igas inimeses oma mõtteid jms. Ning too artikkel üksnes ei selgitaks mittemängijatele pokkerimootoriehitust vaid maybe aitaks mõnel fishil aru saada miks ta kaotab.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Aga milleks vaja ennast üldse kellegi ees õigustada kui plekk tuleb imo..
              Mul küll suht savi mis mingi delfi random arvab lol

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Aga milleks vaja ennast üldse kellegi ees õigustada kui plekk tuleb imo..
                Mul küll suht savi mis mingi delfi random arvab lol
                Delfi random võib istuda ka seaduseloome juhtupuldis...

EDIT:
                Teisalt, mida popim on mäng seda rohkem on ka fishe :)

Comment

• MagicFriend
                  Õpihimuline Mängur
                  • Sep 2010
                  • 369

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Pohhui ei ole w?

Samas pokkerimängija kui sportlane kõlab tõesti väga idiootselt ja lapsikult :) Olgu pokker kasvõi olympia-ala aga sportlaseks ma see eest end küll ei peaks.

ranka, ei ole pohui ja seda erinevatel p6hjustel.
                  yks neist on kindlasti see, et kui soovitakse pokkerit tutvustada yldsusele kui mangu, kus domineerib siiski kogemus ja ettevalmistus mitte pelgalt 6nnefaktor, tuleks keskenduda antud punktide lahti kirjutamisele ning valida hoolikamalt naiteid kui seda on kaesolev spordisoperdis. olen enam kui kindel, et maheaatomi lahenemine toob kaasa veelgi enam teadmatusest/segadusest provotseeritud viha yhiskonnas mangu pokker kohta. juriidilise poole pealt on muidugi hea, kui l6puks leitakse kokkulepe mis rahuldab k6iki, kuid avalikus meedias siukest yhekylgset ja aarmiselt kallutatud (faktidega manipuleerimine jm) sitta toota... no way.

*seega soovitan oma energia suunata lobbyt66le kus raagime lihtsatele inimestele lihtsas keeles mis on erinevus slotipokkeril ja holdemil ntx.
                  **ja (v6imalikest) kaasnevatest "vigastustest" tuleks ka raakida kui on juba see eesmark v6etud.

ausus myyb hasti!
                  Last edited by MagicFriend; 05.10.10, 15:47.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
                    ranka, ei ole pohui ja seda erinevatel p6hjustel.
                    yks neist on kindlasti see, et kui soovitakse pokkerit tutvustada yldsusele kui mangu, kus domineerib siiski kogemus ja ettevalmistus mitte pelgalt 6nnefaktor, tuleks keskenduda antud punktide lahti kirjutamisele ning valida hoolikamalt naiteid kui seda on kaesolev spordisoperdis. olen enam kui kindel, et antud lahenemine toob kaasa veelgi enam teadmatusest/segadusest provotseeritud viha yhiskonnas mangu pokker kohta. juriidilise poole pealt on muidugi hea, kui l6puks leitakse kokkulepe mis rahuldab k6iki, kuid avalikus meedias siukest yhekylgset ja aarmiselt kallutatud (faktidega manipuleerimine jm) sitta toota... no way.

*seega soovitan oma energia suunata lobbyt66le kus raagime lihtsatele inimestele lihtsas keeles mis on erinevus slotipokkeril ja holdemil ntx.
                    **ja (v6imalikest) kaasnevatest "vigastustest" tuleks ka raakida kui on juba see eesmark v6etud.

ausus myyb hasti!
                    ma olen täpselt sinuga ühel meelel. kirjutasin paar kommentaari tagasi ka, et liialt pressitakse misit sporti jms. peale aga ei selgitada, miks ta täpselt ei ole hasartmäng.

näited ala, et ühed samad näod domineerivad või hägune väide, et eesti sadakond proffesionaalset mängijat ei ole usaldusväärsed ning tekitavad veel suurema segaduse.

olen tegelt korduvalt mõelnud kirjutada täiesti neutraalne artikkel, mille eesmärk ei ole pokkerit promoda vaid lihtsalt tutvustada end kui elukutselist pokkerimängijat ja pokkerimängu põhitõdesid ning ohte.

siiani ma ei ole kordagi näinud mitte ühtegi artiklit, mille peale ma plaksutaks käsi ja karjuks, et voh see on hea jutuke. kõik on bshit, mis tundub liialt pelaepressitud ja samas nats ka reklaamihõnguline. täpselt nagu poliitika :)

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Delfi random võib istuda ka seaduseloome juhtupuldis...

EDIT:
                      Teisalt, mida popim on mäng seda rohkem on ka fishe :)
                      Seda küll jah,aga see fishe ei tooda kui anda mõista pidevalt,et tegu on oskusmänguga jne.
                      Samas fishe leidub alati.
                      Selles suhtes on jah norm,et kui kuskil oleks vaja öelda millega tegeled siis inimesed ei arvaks,et mingi lohgamblerist degeniga tegu.
                      Last edited by qbj0hn; 05.10.10, 15:52.

Comment

• MagicFriend
                        Õpihimuline Mängur
                        • Sep 2010
                        • 369

ma olen täpselt sinuga ühel meelel. kirjutasin paar kommentaari tagasi ka, et liialt pressitakse misit sporti jms. peale aga ei selgitada, miks ta täpselt ei ole hasartmäng.

näited ala, et ühed samad näod domineerivad või hägune väide, et eesti sadakond proffesionaalset mängijat ei ole usaldusväärsed ning tekitavad veel suurema segaduse.

olen tegelt korduvalt mõelnud kirjutada täiesti neutraalne artikkel, mille eesmärk ei ole pokkerit promoda vaid lihtsalt tutvustada end kui elukutselist pokkerimängijat ja pokkerimängu põhitõdesid ning ohte.

siiani ma ei ole kordagi näinud mitte ühtegi artiklit, mille peale ma plaksutaks käsi ja karjuks, et voh see on hea jutuke. kõik on bshit, mis tundub liialt pelaepressitud ja samas nats ka reklaamihõnguline. täpselt nagu poliitika :)

Aususe mõttes võiks muidugi üles tähendada nii positiivsed (tore meelelahutus, lisa sissetulek, omale uue hobi leidmine, kohati ka hasartmängusõltuvuse ravi või leevendmaiseks) kui ka negatiivsed küljed (puudub kontroll, rahade maha mängimine, sõltuvus) ning ka neutraalsed küljed, et pokker on samas üpriski läbipaistev, sest tulemusi jälgivad kolmandad lehed (ptr, sharcscope - neid ei pea nimetama).

Selline aus moonutama artikkel võidaks kindlalt rohkem fänne, toetajaskonda kui miski oma mõtet pelae suruv artikkel. Tekitab igas inimeses oma mõtteid jms. Ning too artikkel üksnes ei selgitaks mittemängijatele pokkerimootoriehitust vaid maybe aitaks mõnel fishil aru saada miks ta kaotab.
                        jup, nyyd naen jah, et olid kirjutanud uue kommentaari.
                        mis mulle vaga meelt m66da muideks on :) sellise suhtumisega napista kuskilt aega ja kirjuta miskit head. oleks vinge vark! gl.

Comment

• vonkartoffel
                          Pokkerihai
                          • May 2009
                          • 1658

Saan täitsa aru miks sporidga võrreldakse turniiripokkerit, maailmas on hunnik maletajaid kes mängivad raha peale partiisid ja kui nad turniiril on siis on nad sportlased. Sama lugu on igasuguste muude sportmängudega mida mängitakse, tennis, golf, seal ju liiguvad tohutud summad igast rikkuritega kes proovivad kätt vahepeal mõne hea tennisemängija või golfimängijaga. Turniiripokkeri, mis mängitakse mingite tiitlite jne peale võiks minumeelest vabalt spordiks nimetada.

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
                            davai, tere sportlased!
                            keegi juba trennis tanaseks kainud? lmao.

sport on ntx see, et ma jooksin ennast eile 6htul pildituks, pea 16 km tuli kokku.
                            tra, ja siis tuleb vaidab keegi, et grindis 5h turniiri...ma ka sportlane.
                            ma vastaks otse - *** ****!

zxgfadgsdgasdgsgsgasg
                            Nii õige. Spordis mitte ei võiks, vaid peab olema mingi füüsiline element ka sees. Rohkem nagu polegi vaja.
                            Last edited by Spewmonkey; 05.10.10, 16:36.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Yhel vennal sõitis vist katus ära

Tüüp mängib PA-ga 500/1k PLO HU-d praegu,50k-ga läks lauda hetkel 240k stack...enne kaotas sauce123 HS regile mingile üüratu summa 200/400..

Comment

• Fabulous
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 2674

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                                Yhel vennal sõitis vist katus ära

Tüüp mängib PA-ga 500/1k PLO HU-d praegu,50k-ga läks lauda hetkel 240k stack...enne kaotas sauce123 HS regile mingile üüratu summa 200/400..
                                Vähemalt on kenasti plussis ( veel ).

Comment

Working...