ALKOHOL :D
Collapse
X
-
Re: ALKOHOL :D
ja ma tapan need tüübid ära kes ei mängi olympicus.
fucking gamblerid kes varsti on võlgades ja tabavad oma pere ära et veel viimast korda flipata.
Comment
-
see on vägagi meie kõigi asi. sa hakkad sellest ilmselt alles siis aru saama, kui sa oma esimest last oma käes hoiad. alles siis hakkab inimesele kohale jõudma kui väärtuslik on üks inimelu.Algselt postitas ranka Vaata postitustHey! See ei ole nüüd küll sinu asi, mida keegi oma tervisega teeb. Kui tahad menti minna siis mine uuri üles, kes seda paska müüb ning anna see vend menti. Saaks aru, kui sõber ise diilib siis veel..
Comment
-
Algselt postitas alaska Vaata postitustlol. Alles lubasid kellegi ära tappa.
tegelt see ei käi üldse siia teemasse. kui nüüd aus olla siis ma olen veidi joogine (esmaspäeva pärastlõuna
) aga narkotsi koha pealt olen enivei 0 tolerantne.
. persse, kui ma ise ka aru saaks mida ma kokku olen kirjutanud
Comment
-
peadki võtma. kui kaineks saan siis lähen veel vihasemaks.Algselt postitas Rando Vaata postitustja ma võtsin su juttu nii tõsiselt.
Comment
-
Niikaua kui planeedil eksisteerivad inimesed, liigub nende seas ka meelemürke. Paljud, kes kuritarvitavad ja vähesed, kes oma elul ainete pärast rööpast välja minna ei luba.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustsee on vägagi meie kõigi asi. sa hakkad sellest ilmselt alles siis aru saama, kui sa oma esimest last oma käes hoiad. alles siis hakkab inimesele kohale jõudma kui väärtuslik on üks inimelu.
Seega jätaks ma sinu asemel mingite püramiidi põhjas asuvate väiketarbijate ülesandmise sinnapaika, võid endale poolkogemata ebamugavaid olukordi tekitada (võrdlemisi vähetõenäoline, aga siiski). Las NAPO hundid jahivad suuremaid tegijaid ja proovivad muuta perses ainete (fentanüül, metamf, jne) hankimise võimalikult raskeks. Fashion-droogid nagu ecstasy ja coke ei kao eniveis kuskile, mitte et ma viimaste vähimgi pooldaja oleks.
Lapse isana on sul ju palju ratsionaalsem kasvatada oma võsuke selliste väärtushinnangute ja maailmapildiga, et ta never ei paneks kätt ainete külge ja ei tolereeriks seda oma tutvusringkonnas. (mida sa raudpolt ka teed, ma usun).
Comment
-
sa pole foorumis ainuke, kellel laps on (ärge valesti aru saage mul pole last lol), aga siiski oled sa ainuke, kes avaldab siin sellist arvamust.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustsee on vägagi meie kõigi asi. sa hakkad sellest ilmselt alles siis aru saama, kui sa oma esimest last oma käes hoiad. alles siis hakkab inimesele kohale jõudma kui väärtuslik on üks inimelu.
aga no muidugi on inimesi, kes alati arvavad teistmoodi (kõik ei saagi samamoodi mõelda) ja oleks natuke tobe hakata ka üritama inimese mõtlemist muutma
saan su mõtlemisest aru aga siiski see on natuke liiga range, et helistaksid menti kui sõber näiteks kanepit teeks/omaks
Comment
-
ta ütles ju et on veits joonud, minuarust isegi tark jutt tuli välja, võrreldes siin teemas mõnede eelnevate postitustega...
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Algselt postitas tonis Vaata postitustTra ärge salsa pähkleid õllega kõrvale sööge. Pool päeva riba voolab juba. Suht jube rsk:/
Comment
-
:D tüüpiline.Algselt postitas Pahvak Vaata postitustLol, alkohoolik loeb moraali.
alkohol on enamvähem aga kanep on saatanast :D
kurb samas.
Comment
-
kas vastupidi ei peaks olema?Algselt postitas variatsioon Vaata postitust:D tüüpiline.
alkohol on enamvähem aga kanep on saatanast :D
kurb samas.
Comment
Comment