ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: ALKOHOL :D

Algselt postitas sadakrooni Vaata postitust
    Selline küsimus siis, et kui paljud siit on kunagi olnud platel?
    Ja vastata võiks siis küsimustele kus? millal? kui kaua? miks? mitmekesi? ja asjad mis seal juhtusid?
    Sa küsid, et miks platel.. äkki liigse joobe tõttu viiakse inimesi sinna? ISe pole sellepärast sattunud sinna, aga tuttavad on küll igast lugusid rääkinud...

Comment

• lauri89
      FPP Pro
      • Jan 2010
      • 206

Algselt postitas kaval-ants Vaata postitust
      Paar punkti, kuidas punase veini ostmisega mööda panna ei saa:
      -pudeli all peab olema koonus sisse poole-14 vol. mitte vähem
      -peab olema toodetud ja pudelisse pandud ühes kohas
      -asuvad ülemisel riilulil
      See ei pidanud mitte midagi muutma....

Comment

• miksnii
        Grinder
        • May 2009
        • 580

Sellega saab purjuspeaga selgeks teha, et ei ole plast pudelis :D

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Algselt postitas sadakrooni Vaata postitust
          Selline küsimus siis, et kui paljud siit on kunagi olnud platel?
          Ja vastata võiks siis küsimustele kus? millal? kui kaua? miks? mitmekesi? ja asjad mis seal juhtusid?
          Olen olnud korra.. See ka liigse joobe tõttu, tookord vist puhusin välja ~4 promilli lol.. Miski 12 tundi viibisin seal, uue vahetuse ajal lasti välja :D Ja vist olin koguaeg üksi ka, väga ei mäleta seal olekut :D Ja mitte persetki ei juhtunud, käed olid raudus ainult 5 tundi jutti, mis tagas 3 nädalase närvide suremise käte peal.. obv not good

Comment

• paradigmlost
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 421

Olen ka korra kaineris olnd.
            Kõigepealt viis sikupilli prismas turvamees mu turvaboxi, ma ei saand aru, miks ta mind kinni võttis. Hakkasin vastu.. ja seal puuris ka laamendasin. Täielik hämming oli, et kuidas saab turva mu lihtsalt kuhugi kinni panna.. Siis tuli politsei ja pani käed raudu ja mentidele üritasin ka vastu hakata, rabelesin, sõimasin neid venelasteks jne. Räigelt närvi läksid mendid ja loopisid mu autosse. kaineris pandi kuhugi kongi, kus lõhkusin ja röökisin niikaua, kuni viidi teise kongi, kus oli vähemalt peldikuauk. Sai kusta vähemalt, aga haises jõhkralt. .. Ja siis vedelesin seal põrandal mingi 8 tundi, kõige hullem oli see, et pohmaka peale ei saand vettki juua, aeg venis, midagi aru ei saanud. hommikul, kui välja lasti pidin kuhugi allkirjad andma ja mulle ulatati lihtsalt pudel Shampust. Mõtlesin et wtf, miks kainerist väljasaamise puhul shampust antakse, a tuli välja et olin selle prismast ostnud:D
            Kuu aega läks mööda ja kohtutäituri kiri tuli, et trahv on õigeaegselt maksmata ja algse ca 300 eegu asemel pidin lõpuks 1100 maksma..

Comment

• atsetoon
              Joomas õlut Atsetooniga
              • May 2009
              • 1105

lol
              sügisel, mingi aeg räigelt jõin, siis sattusin ka politseiautosse(kusjuures ise ütlesin neile, et nad platele viiksid). nais-ja meesment olid, mõlemad venelased, sõimasin samamoodi. Aga tüübid küsisid, kus ma elan ja viskasid maja ette ära:D Pärast kallistasin seda naismenti ja tüübiga lõin ruskikad kokku. hommikul oli wtf :D

Comment

• miksnii
                Grinder
                • May 2009
                • 580

paradigmlost, miks sind siis lõuks platele viidi üldse ?? Turvale ei meeldinud nägu v joobe aste ??

Comment

• paradigmlost
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 421

ma ei saand ise ka aru, et miks mind heast peast minema viidi. trahvi peal oli kirjas, et mingi avaliku korra head mainet jne asju ei kahjustaks ja endale ja teistele viga ei teeks.. ilmselt siis kõikusin liiga hullult või keegi kaebas vms...

Comment

• emmimees
                    Klubi Liige
                    • Aug 2010
                    • 2719

Eks ta standard "solvas inimväärikust ja ühiskondlikku moraalitunnet" teema oli :D
                    See shampuse ulatamine võis küll nuts olla, hea januse pohmakaga edasi panna loooool

Comment

• aljaava
                      Räme Fish
                      • Apr 2010
                      • 5

oeh jõuluõhtu on ja igav on ja und ei ole ja olen teema peaaegu otsast lõpuni läbi kammind ja ulme jutud ikka. mõtlesin et kirjutan ka ühe sõbra vahendatud loo. ta käis kunagi tsikis ja toanaabrid olid ulme tindipead ja räigelt kandsid ja parimad sõbrad pm terve elu, tüüpidel oli rekord 4,4 liitri viina kahe peale. ja siis olid ükskord uuel rekordiüritusel, 4 liitrit oli sees ja läksid poodi uue järgi võtsid kilose viina täiesti viimase raha eest ja poe ukse ees üks vend lasi mats vastu asfalti lõhki selle.ja tüübid kes olid olnud best pals for life läksid nimoodi tülli et ei rääkind kumbki pool aastat mitte ühte sõna teineteisega. sellised kõrvalnähud :D

Comment

• K2snakas
                        Pokkerihai
                        • Feb 2009
                        • 2388

Tulles selle "plate" jutu juurde, siis ise kah korra maitsta saanud seda:D

Juhtus see siis Saaremaal viimase tööpäeva õhtul:D
                        ilus kink saarlaste poolt:D

aga Saaremaal "platel"on puidust rest all, et ei pea vedelema mingi betooni peal p2ris.
                        Ses suhtes, et huvitav kogemus kyll juures, aga enam kyll ei tahaks..

Comment

• janek174
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1078

Plate peale sattumisega (või mitte sattumisega) on mul kaks huvitavat lugu.

Esimene oli firma jõulupidu Tartus Rehe hotellis. Loomulikult sai seal ennast nii ära joodud, et oli vaja hakata koju (annelinna) autoga sõitma (ei ole ilus käitumine ja mitte kodus järele teha). No Turu tänaval võeti loomulikult rajalt maha, sest öösel kell 2 autol tuled ei põlenud. Puhusin siis ka mingi paar promilli välja. Sai seal veel igasugust actionit, kui mu auto politseiautole otsa veeres ja kõrvalistmel olev miilits autost välja kargas ja minu autosse hüppas. Nagu filmis. Nojah, auto viidi minema ja ise jaoskonda. No paberimajandus ja värki ja ajasime seal niisama möla. Lootsin et saaks ka hommikuni kusagil plate peal magada, aga ei. Saadeti mind hoopis rõõmsalt öösel kell 4 uksest välja, ilma rahata ja teises linna otsas. Värske õhk muidugi mõjus ''värskendaval'' ja tänutäheks oksendasin politseimaja trepi kõrvale, ja hakkasin kodu poole kõmpima.

Teine lugu juhtus Jõhvis. Olime seal komandeeringus, töökaaslastega oli korter üüritud. Sai linna peal joomas käidud kambaga ja kuidagi üksteist ära kaotatud. Jõudsin siis maja ette kunagi keset ööd ülimudas peaga, aga sisse ei saa, võtit ei ole. Istusin ja ootasin ja pikutasin seal kortermaja trepil tunnikese (magada ka ei saand, sest novembris oli ikka kuradi külm). Siis sai isu täis, helistasin politseisse. Et sellel ja sellel aadressil magab trepi peal mingi joodik, tulge ja viige ära. Tuligi politsei mingil ajal, küsis ühte ja teist ja sõitis sama targalt minema. Krt ma pidin ikka edasi külmetama, ju siis polnud joobeaste enam piisav.

Comment

• kardpleier
                            Grinder
                            • Jul 2009
                            • 699

rääkimata plate lugu

septembrikuu rahulik pühapäev uues üürikorteris tallinnas. tegime andrese ja anduga Live pokkerit 3 kesi. ma võtsin 6 packi õlle ja nemad jõid viina. suht kiiresti sai otsa. jõudsime poodi ja võtsime ühe kilose viina, et kurk kuivama ei hakkaks pokkerit mängides. kõik ilus. siis pmst järgmine hetk mida ma mäletan on siuke et Mohawkiga Põkk äratab mind üles ja küsib et kas ma tean kus ma olen . ma vastan et ei tea. endal hakkas ka põnev et kus ma siis olen. Ta ütleb et ma olen kaineris. ma ütlen OK. siis küsisin, et kus mu riided ja muud asjad on (olin aluspõkste väel). Ta ütles et mul polnudki rohkem asju. ma ok. ei osanud enam midagi mõelda. siis ytles et mind võeti türnpu trepikojast peale , ma olin seal räusanud ja mulle oli ment kutsutud. ütsin jep et elan seal. siis tõi mulle mingid riided ja kysis mis mu jalanumber on , ma ytlen 43. tuleb tagasi mingi 47 nr uhiuued kingad käes. ytlen wtf need 47. põkk ytleb et parem kui 41. irw. siis trippisin takosgoa koju ja lootsin et andres on kodus ning saab sisse lasta. lasin alt kella mingi 10 minti sest andres ei viicinud avada , mõtles et minu tuba on lähemal ja ma niikuinii avan varsti ise. siis lõpuks teeb lahti et WTF sa teed siin. rääkisin ära et tulin kainerist. andresel ja andul ka mällar ning aint jeesus teab mis tegelikult juhtus. Selline oli minu lugu

Comment

• J0kker
                              Grinder
                              • Feb 2009
                              • 865

Sellistel juhtudel peakski olema "Drunkcam" peas, hea vaadata järgmine päev mis tegid :D

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas kardpleier Vaata postitust
                                rääkimata plate lugu

septembrikuu rahulik pühapäev uues üürikorteris tallinnas. tegime andrese ja anduga Live pokkerit 3 kesi. ma võtsin 6 packi õlle ja nemad jõid viina. suht kiiresti sai otsa. jõudsime poodi ja võtsime ühe kilose viina, et kurk kuivama ei hakkaks pokkerit mängides. kõik ilus. siis pmst järgmine hetk mida ma mäletan on siuke et Mohawkiga Põkk äratab mind üles ja küsib et kas ma tean kus ma olen . ma vastan et ei tea. endal hakkas ka põnev et kus ma siis olen. Ta ütleb et ma olen kaineris. ma ütlen OK. siis küsisin, et kus mu riided ja muud asjad on (olin aluspõkste väel). Ta ütles et mul polnudki rohkem asju. ma ok. ei osanud enam midagi mõelda. siis ytles et mind võeti türnpu trepikojast peale , ma olin seal räusanud ja mulle oli ment kutsutud. ütsin jep et elan seal. siis tõi mulle mingid riided ja kysis mis mu jalanumber on , ma ytlen 43. tuleb tagasi mingi 47 nr uhiuued kingad käes. ytlen wtf need 47. põkk ytleb et parem kui 41. irw. siis trippisin takosgoa koju ja lootsin et andres on kodus ning saab sisse lasta. lasin alt kella mingi 10 minti sest andres ei viicinud avada , mõtles et minu tuba on lähemal ja ma niikuinii avan varsti ise. siis lõpuks teeb lahti et WTF sa teed siin. rääkisin ära et tulin kainerist. andresel ja andul ka mällar ning aint jeesus teab mis tegelikult juhtus. Selline oli minu lugu
                                haha, mäletan seda storyt. liiga kuldne.

Comment

Working...