Re: POKKERIPROD.COM KOKKUTULEK TARTUS @ 24. september 2010!
sain ka koju just......andke padruneid, for real, ma suren juba hetkel.
aga mida ma siit lugema pean.....wtf....tegelt ka, kui keegi tõesti rottis MMi rahakoti, siis ausalt...minu sõnad on suht piiritud, karp lahti ja vaatan ekraani.. .?!?!?!?
mismõttes sellisel üritusel keegi tuleb vargusega esile?
ma tõesti loodan et martin kaotas rahakoti vahisse ja keegi leidis ja keegi hoiab seda käes...äärmisel juhul....no unreal :O
vot kurat nüüd saan aru küll mis juhtus. Saunast tulles tõmbasin sinu varustuse selga ja kui aru sain, et midagi valesti laadisin pooled asjad ümber aga osa asju jäi minu külge :) alukad ka siin raisk
vot kurat nüüd saan aru küll mis juhtus. Saunast tulles tõmbasin sinu varustuse selga ja kui aru sain, et midagi valesti laadisin pooled asjad ümber aga osa asju jäi minu külge :) alukad ka siin raisk
Aususe nimel tuleb tunnistada, et mina olen ka natuke süüdi vist, sest algselt üritas Kodu minu pükse jalga tõmmata, kuid ma sain jaole ja ajasin eemale. Eks ta võttis siis iluduselt teised.
kurat ikka maksimaalselt halb lähen uuesti magama paluks raixil ja polal kuuldele täna jõuda ja ellu ärgata mul on kriitilisi küsimusi. A ja siis tahtsin veel küsida, kes minuga (pruuni jope ja poriste teksadega väga purjus vend) kuskil linnas chillisid, vb oli möku juures, täpselt ei mäleta.
Comment