Pokkeriseminar eestis?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Pokkeriseminar eestis?

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Aga sügavama skilliga vendadele tundub tõesti mõttetu üritus.
    Aejones`i korraldatud http://www.memoirsofaejones.com/ on ka tegelikult seminari formis kui kuulata. Mängu väga sügavuti minev asi - just ka sügavama skilliga vendadele. St formaadil iseenesest võib mõte täitsa olemas olla, kui kavalalt koostatud ja tasemel vend.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas Kris
      See TwiceT on üks parimaid coache üldse.. päris pika kogemusega.. Ma soovitaks kõigile.. pole küsimustki, et siin foorumis oleks kõigil temalt midagi õppida.
      Kust su info pärineb? Ja kuidas saab olla üks parimaid coache keegi kes ei mängi isegi HSNL-i?

Comment

• Poku
        Bännitud
        • Mar 2010
        • 295

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Kust su info pärineb? Ja kuidas saab olla üks parimaid coache keegi kes ei mängi isegi HSNL-i?
        HSNL on siis alates NL1k nagu ma aru saan?
        Mängib NL holdemi kuni 2k ja ka plo kuni 2k.

Hetkel tundub huvi suht leige olevat, vaatab natukene veel, aga sellise leige huviga vist kahjuks pole mõtet asja korraldada, tuleb niisama nädalaks pidutsema tulla.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas Poku Vaata postitust

Hetkel tundub huvi suht leige olevat, vaatab natukene veel, aga sellise leige huviga vist kahjuks pole mõtet asja korraldada, tuleb niisama nädalaks pidutsema tulla.
          High stakes on alates $10/$20 ja kui see on kellegi top limiit (ehk tõenäoliselt bumhuntimis-limiit), siis teda high stakes regulariks nimetada on natuke liiast.

Comment

• EGERT
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1042

2P2's oli (tõenäoliselt on siiani) mingi coach, kes ei suuda NL10 FR biitida, aga coachina on ta väga hea kuni MSNL välja

Need kes oskavad, teevad. Need kes ei oska, õpetavad :D

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Endiselt, kus on graafikud/aliased ? Krayzie poolt postitatud graafikutel mingit HSNL (ka mitte 2k) tegevust ei paista. Huvi ei saagi leigemast enamat olla, kuni pole muid põhjendusi peale jutu tema (hetke)taseme tõestamiseks.

Comment

• Poku
                Bännitud
                • Mar 2010
                • 295

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                High stakes on alates $10/$20 ja kui see on kellegi top limiit (ehk tõenäoliselt bumhuntimis-limiit), siis teda high stakes regulariks nimetada on natuke liiast.
                Ok, kuna ise sinna seltskonda ei kuulu, siis pole ka uurinud kust algab, siiamaani olen aru saanud et 5/10 millegipärast ja pole sellele tähelepanu pööranud, mida ta mängib küll regulaarsemalt, kui ainult bumhunt. Seega jah, tegu pole HS regiga :)

Aga siiski tegu on ühe parima coachiga, ja see et ta HS ei mängi, ei muuda küll seda fakti, limiitidel mida ta mängib, on ta kindlasti üks parimaid coache. Ega see ju, et mõni mees 25/50 mängib, ei tee teda paremaks coachiks, asju edasi anda on ka omamoodi oskus.

Comment

• oksesteak
                  Julm Donk
                  • Feb 2010
                  • 42

Aga siiski tegu on ühe parima coachiga, ja see et ta HS ei mängi, ei muuda küll seda fakti, limiitidel mida ta mängib, on ta kindlasti üks parimaid coache. Ega see ju, et mõni mees 25/50 mängib, ei tee teda paremaks coachiks, asju edasi anda on ka omamoodi oskus.
                  if you say so. oskad näitena mõne tema õpilase PTR'i välja tuua?

Comment

• Supsti
                    Grinder
                    • Dec 2008
                    • 863

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    Endiselt, kus on graafikud/aliased ? Krayzie poolt postitatud graafikutel mingit HSNL (ka mitte 2k) tegevust ei paista. Huvi ei saagi leigemast enamat olla, kuni pole muid põhjendusi peale jutu tema (hetke)taseme tõestamiseks.
                    Vasta parem küsimusele

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

1) Andke aega, et need graafikud ja coach ise siia jõuaksid.

2) Don't shoot the messenger. Poku pakkus idee välja, pole vaja temaga piike murda, et kas coach on pädev.

Kui ma Poku oleks, siis oleks 90% mu heasoovlikust entusiasmist kadunud ja suure tõenäosusega tahaks kõik kahtlejad perse saata.

Comment

• Poku
                        Bännitud
                        • Mar 2010
                        • 295

Algselt postitas Supsti Vaata postitust
                        Vasta parem küsimusele
                        Hey mis ülekuulamine siin käib.
                        Ma ei hakka mingitele nõudmistele vastama mitmetel põhjustel:
                        1) Mis kuradi pärast ma pean kellegi talla-alune olema, et nõutakse minult?
                        2) Ma tean ta kahte aliast millel ta ka pole ammu mänginud ja mõlemad on 20k plussis, seega ei midagi erilist
                        3) Ta mängib väga palju "urka sitedel" mis pole ptr
                        4) Ta mängib VÄGA palju rushi, mida ei anna ka tõestada
                        5) Ta pole eriti kuskil varem enda graafikuid ega aliaseid avaldanud ja millegipärast on siiamaani see ilusti toiminud ja ta on ringkondades kus suhtleb vägagi respekteeritud ja keegi ei kahtle tema jutus.
                        6) Ma saan aru elavast huvist, aga ainuke huvi mis tundub siin teemas olevat algusest peale on "kuidas mulle ära panna", jah võite hakata vabandama, et tahate näha kes hakkab coachima jms, kuid "jututoonist" on väga hästi sellest aru saada, et kui ma isegi need aliased ja asjad välja tooksin, siis see muudaks ehk teie arvamust, aga ega eriti pole keegi sellisest "seminarist" huvitatud sellegipoolest nagu näha, seega ma ei hakka tooma neid asju välja ainult sellepärast et end õigustada.

case cloased.
                        Anyway nagu nähe mõned teavad kellega tegemist on, seega kui olete huvitatud coachingust kui ta eestisse tuleb, siis võite ühendust võtta, kindlasti saab normaale hinna kaubeldud ja üldiselt on nii olnud, et kes tasuta öömaja pakub (1nädal) saab ka selle nädala tasuta coachingut.

Comment

• oksesteak
                          Julm Donk
                          • Feb 2010
                          • 42

Hey mis ülekuulamine siin käib.
                          Ma ei hakka mingitele nõudmistele vastama mitmetel põhjustel:
                          1) Mis kuradi pärast ma pean kellegi talla-alune olema, et nõutakse minult?
                          2) Ma tean ta kahte aliast millel ta ka pole ammu mänginud ja mõlemad on 20k plussis, seega ei midagi erilist
                          3) Ta mängib väga palju "urka sitedel" mis pole ptr
                          4) Ta mängib VÄGA palju rushi, mida ei anna ka tõestada
                          5) Ta pole eriti kuskil varem enda graafikuid ega aliaseid avaldanud ja millegipärast on siiamaani see ilusti toiminud ja ta on ringkondades kus suhtleb vägagi respekteeritud ja keegi ei kahtle tema jutus.
                          6) Ma saan aru elavast huvist, aga ainuke huvi mis tundub siin teemas olevat algusest peale on "kuidas mulle ära panna", jah võite hakata vabandama, et tahate näha kes hakkab coachima jms, kuid "jututoonist" on väga hästi sellest aru saada, et kui ma isegi need aliased ja asjad välja tooksin, siis see muudaks ehk teie arvamust, aga ega eriti pole keegi sellisest "seminarist" huvitatud sellegipoolest nagu näha, seega ma ei hakka tooma neid asju välja ainult sellepärast et end õigustada.

case cloased.
                          Anyway nagu nähe mõned teavad kellega tegemist on, seega kui olete huvitatud coachingust kui ta eestisse tuleb, siis võite ühendust võtta, kindlasti saab normaale hinna kaubeldud ja üldiselt on nii olnud, et kes tasuta öömaja pakub (1nädal) saab ka selle nädala tasuta coachingut.
                          harju ära, niimoodi asjad maailmas toimivad. kui tahad kellelegi midagi müüa siis pead olema valmis ka igasugu küsimustele vastama ja tausta tõestama. see et coach on suutnud varem end müüa ilma graafikuid esitamata ei tähenda, et teistel pole õigust neid graafikuid nõuda.

Comment

• Poku
                            Bännitud
                            • Mar 2010
                            • 295

Algselt postitas oksesteak Vaata postitust
                            harju ära, niimoodi asjad maailmas toimivad. kui tahad kellelegi midagi müüa siis pead olema valmis ka igasugu küsimustele vastama ja tausta tõestama. see et coach on suutnud varem end müüa ilma graafikuid esitamata ei tähenda, et teistel pole õigust neid graafikuid nõuda.
                            Hey püüaks ma midagi müüa , pole minu huvi see, mina kasumit ei saa, saan väga halva suhtumise osaliseks, mis rikub mu tuju natuke, milleks edasi vaevelda? pigem case closed ja teen midagi kasuliku, mis ka mulle kasu toob

Asi on siin vastajate suhtumises, mitte selles et tahetakse graafikut näha, mis on täiesti ok. Loe korra teema uuesti läbi, ehk koidab. Ma mõtlen selle-all seda, et graafikuid jms tahetakse näha norimise pärast, mitte sellepärast, et kas võtta osa sellest loengust või mitte, seega põhieesmärgist on asi kaugelt möödas ja mingit haiglast uudishimu ma ei hakka kellegil rahuldama.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Poku, no offence, aga sina oled siin tema esindaja ja väidad, et ta biidib seda ja toda, tema seda foorumit ei kasuta seega loomulikult küsitakse sinu käest tõestust, et ta ikka tegelikult biidib.

Kui sellise väikse asja nagu graafikute küsimise peale on "case closed", siis pigem on seal midagi mäda ja tõenäoliselt Eesti pokkerikommuun säästis üsna palju raha.

Ja PokerStrategys ei ole just kõige raskem respekti koguda, kus tõenäoliselt keegi peale tema ei mängigi midstakes või kõrgemal.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Ma mõtlen selle-all seda, et graafikuid jms tahetakse näha norimise pärast
                                Väga tore algatus Poku (siiralt!), aga sellist jama on raske kommenteerida. Mine vaata 2+2st millega algavad coachimist kajastavad teemad. Pokkeris on kasum peamine ja graafik online cashi puhul on lollikindel viis tulemuste kajastamiseks...

Kui ta biidib soliidselt, siis miks sa teda nii kehvasti esitled? Kui nii on, siis sellisel juhul on mul praegu temast kahju...

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...