***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: ***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!

Yeah, eks paistab, kui midagi selgub kirjutan ;D :) teistele inspiratsiooniks :D

Anyway, keegi Carboni pokkeritoas mängib ? Imo räiged overlayd turnadel, üks 1k gtd fo MTT, 63 osalejat lol :D Kutsub kohe mängima, peaks natukene kandma sinna :)

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

FFFFFUUUUUUUUUUU vool kõigub, nett läks ära FT's jeesus :D aga õnneks tuli tagasi :D

Comment

• timukasr
        Vana Tegija
        • Nov 2008
        • 1099

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
        Wtf vanematel viga on, et panevad võrdusmärgi kasiinoaparaatide ja pokkkeri vahele ?! WTF

Tra insta hüdrotildis olin ja karjusin üle korteri
        Endal oli sama asi, ema nuttis, isa oli murest murtud - tolle pärast kadus isu grindida ära.

Comment

• Aadu
          Õpihimuline Mängur
          • Apr 2009
          • 326

Algselt postitas timukasr Vaata postitust
          Endal oli sama asi, ema nuttis, isa oli murest murtud - tolle pärast kadus isu grindida ära.
          Mu ema tahtis, et ma talle uued kingad ostaks.

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

Lihtne soovitus, ärge hoitke kõike endale, ärge küsige vanematelt raha, tehke neile aeg-ajalt ilusaid kingitusi ja küll nad hakkavad aru saama, et probleemist saab võibolla juba neilegi sobiv töökoht

Comment

• macroTilt
              seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
              • May 2010
              • 629

Foorumi esilehel naeb pidevalt analoogset statistikat.

Members: 1,888, Active Members: 600

Lenc v6i keegi, mis valemi abil systeem seda arvutab? Ja kes on need 1288 liiget, lambikontod? Kuidagi proportsioonist vaga valjas..

Sellega seoses meenub K.Laasi poolt paar paeva tagasi alustatud topic PokerQuiz.
              Ka tema tundis muret uute liikmete olematu aktiivsuse parast foorumis. Well, suhtumine adminnide poolt oli kylm/olematu. Njah.

Samas teadvustab igamees endale, et "probleem" on rohkem kui t6sine. Liikmeid tuleb aina juurde, kuid 9/10st on vaiki. Jama, eh? Uusi ideid, energiat, vaatenurki on alati tarvis. Omalt poolt ei oska muud soovitada, kui et, k6ige turvalisem on vast alustada paeviku pidamisega. Eks tasapisi tekib lugejaid, saad kasi arutada jne.

Kohene nl100 FR foorumisse postitamine, vastselt registreerinud kasutajalt "abivere Ants"
              paraku soovitud tulemust ei too. Ballad ei viitsi lugedagi, solid grinderid naeravad pihku, jarelejaanud meestest 50% ei tea isegi kuidas mangida ja nood tyhised 5% kes vastavad on kas siis (hea sydamega?) microfishid v6i lihtsalt leveldajad. Suluseis.

Ideas, people?

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                Keegi Warmduscherile läheb sellel reedel ?

edit:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                Türile tule SummerJamile, fish.

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

kellega tegemist :O?

ei viici sinna tulla
                  ma ei saa aru, mix tehakse selline hea pidu kuskil türil :D
                  selliseid mölle, superstaaridega peaks tegema kuurortides :D

samas headhunterz ja dblock &stefan..mm

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Algselt postitas macroTilt Vaata postitust

Lenc v6i keegi, mis valemi abil systeem seda arvutab? Ja kes on need 1288 liiget, lambikontod? Kuidagi proportsioonist vaga valjas..

Sellega seoses meenub K.Laasi poolt paar paeva tagasi alustatud topic PokerQuiz.
                    Ka tema tundis muret uute liikmete olematu aktiivsuse parast foorumis. Well, suhtumine adminnide poolt oli kylm/olematu. Njah.

Samas teadvustab igamees endale, et "probleem" on rohkem kui t6sine. Liikmeid tuleb aina juurde, kuid 9/10st on vaiki. Jama, eh? Uusi ideid, energiat, vaatenurki on alati tarvis. Omalt poolt ei oska muud soovitada, kui et, k6ige turvalisem on vast alustada paeviku pidamisega. Eks tasapisi tekib lugejaid, saad kasi arutada jne.

Kohene nl100 FR foorumisse postitamine, vastselt registreerinud kasutajalt "abivere Ants"
                    paraku soovitud tulemust ei too. Ballad ei viitsi lugedagi, solid grinderid naeravad pihku, jarelejaanud meestest 50% ei tea isegi kuidas mangida ja nood tyhised 5% kes vastavad on kas siis (hea sydamega?) microfishid v6i lihtsalt leveldajad. Suluseis.

Ideas, people?
                    Ma olen juba pikalt mõelnud, et praeguseks on sellest foorumist suht lambi mölanurk saanud ning head materjali on suhteliselt raske välja sõeluda ja veel eriti uutel liitujatel. Siin foorumis on palju häid teemasid tegelt, mis on tehtud ca aasta või rohkem tagasi ning mis on nüüd unustuste hõlma vajunud ja katavad praegust jama. Teen ettepaneku, et võiks kuidagi teha mingi sticky nurga või midagi taolist, et ntks sellised teemad saaksid sinna sisse - http://www.foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=288. Imo väga pro teema ning otsisin kuu aega tagasi seda ning lõpuks leidsin peale mitmendat lehekülge ning olen suhteliselt kindel, et praegused liitujad ei ole seda kindlasti lugenud, kuigi see tooks paljudele kasu.

Comment

• macroTilt
                      • May 2010
                      • 629

WOW!

Tx buildup! Too link on super. Polnud seda teemat varem lugenud!(olen kasutaja 1aasta+)
                      Just just, too stickyd "must read" teemad oleks hadavajalik. Selle jaoks oleks vaja aga toimetamist/toimetajat, ehk isegi cliffide loomist jm. Et kui teha, siis teha 1x ja korralikult?

Comment

• taasver
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 584

Pokkerikool algajatele. Leiad valitud valiku aegmuatut pokkeristrateegia artikleid, abiprogramme, videosid ja palju muud,

osad artiklid sellel lehel

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Minu teada arvestatakse aktiivsena kasutajat, kellel on viimase 30-e päeva jooksul vähemalt 10 postitust. Ma oleksin väga üllatunud, kui see oleks alla keskmise (analoogsete) foorumite puhul.
                          Yeah, veidi külm võisin küll olla, aga see ei muuda mu pointi. Nimelt nagu öeldud, on selline isealgatus väga teretulnud, aga mina ei saa paraku vastutada, et mul on aega mitu korda päevas seda checkida või nagu teemas öeldi, vastutada, et kõik käed saaks ilusti üles õigel ajal jne. Mina magan, siis kui tahan, käin peol, siis kui tahan jne(hinnake mu ausust vähemalt ). Ehk sellejaoks jääb modede/adminide poolt lihtsalt manpowerist puudu ja toetan seda, et see tehtaks suurema kambaga ära, teemas iseenesest huvi on. Meie võime aidata sellega, et paneme näiteks pealehele uudise, et meil käib nüüd selline värk, tulge võtke osa.
                          Nagu enne öeldud, siis sellest foorumist on tõepoolest saanud lambi mölanurk. Minu meelest selle tekitas just see uute liikmete värbamine ja see põhjustas postituste kvaliteedi tõsise languse. Ei näe, kuidas seda ila vähendada saaks, aga asjalikku kraami võiks loomulikult rohkem olla. Praegu modede foorumis muidu ongi erinevad ideed päevakajas, enam kaua ei lähe, kui saab ka meie poolt midagi foorumiliikmetele.

Comment

• macroTilt
                            • May 2010
                            • 629

cool. eelmises postis kinnitab herr Lenc, et isealgatus on soositud :) vaga fine!
                            seega, kui k6iksemees proovib oma postid mingiski balansis hoida (haha, sick 66 oli, j6ime ennast kambaga mallarisse, pulli sai, tra, l6pus isegi oksendasime kambaga vs. sama palju olustikukirjeldust pokkerimaastikul) paraneb hetkega kvaliteet.
                            Isealagatuse v6iks t6lgendada ntx nii, et kui prooviks k6iksemees suhtuda foorumisse stiilis - FOORUM ANNAB MULLE ja MINA ANNAN FOORUMILE.

See, et modede foorumis on head ja vaga head ideed paevakavas on super. Edu!

Jatkusuutlikus ei ole tyhipaljas s6na.

Comment

• Rigged
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2535

Teha eraldi grupp asjalikele postitajatele ja kes strateegianurkates kunagi poste ei tee, ei saa ka sinna gruppi/eraldi alafoorum nendele kasutajatele mida ainult nemad näevad, kuhu siis saab kuldseid strateegiaposte teha

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
                                Teha eraldi grupp asjalikele postitajatele ja kes strateegianurkates kunagi poste ei tee, ei saa ka sinna gruppi/eraldi alafoorum nendele kasutajatele mida ainult nemad näevad, kuhu siis saab kuldseid strateegiaposte teha
                                ma ei tea, kas sellest on enne foorumis ka juttu olnud, aga selle suhtes on ka modedefoorumis konsensus olemas, vaja nüüd detailides kokku leppida.

Comment

Working...