Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***
krt superweekendi pakett jäi saamata, 99 vs 10 7 , riverisse mulle kolmik,talle auku rida.
aga kõrvale mängitavat 2-te turniiri ownin poolkõvalt hetkel. mõlemal 2. positsioon. pisut bubbleni.....
loodan, et tuleb,siis pole kahju,et trio finaalile ei läinud.....
Algselt postitas leits
Issi võib sul the mightyman ka olla (ära nyyd halvustavalt võtta), kuid jupid on 2x kallimad kui tavalistel autodel :) (a'la ford ja opel )
Ostes võiks 530D puhul turbo ka üle vaadata, sest kui see l2bi siis on kohe 25k välja minek :D kui automaat, siis see ka, kui see pe**es võid teise 25k letti visata :) Aga muidu auto on aus, möödasõidul ka hätta ei jää.
Ahjaa ja tagsild + talv = unelm :D. A selliseid vidinaid ikka on mis l2hevad, täna l2ks 2 parkimisandurit, tulin just vahetamast 4.5k ..
Aga edu ostmisel
No Ford ja Opel pole autod. Kunagi mu onu küsis ühelt naiselt, et mix tehti Opel. Ja isegi naine oskas vastata, et Opel tehti sellex, et Ford kõige sitem auto poleks :D
Ma loodan, et keegi Fordimees nüüd solvuma ei hakka :D
Aga jah, ostmiseni on veel aega, kui just mõnel tourneyl ei hiti peagi :P
YEAH!!
Superweekendi pilet käes. Luckbox töötab edasi. Ja kinnitust sai, et mõned tüübid ei oska üldse satelliite mängida. Miks kurat oli chipleaderil mu vasakul käel vaja oma hiigelstäki juures blindidest küünte ja hammastega kinni hoida. >:(
Ise ütles, et mängib ainult AA-d veel, aga pärast oli vaja varastada ja oma AK-d lehvitada veel. Mitu korda tõmbas mind shortstäkiks blind vs blind, ja 2-barrel alliniks mul kordagi mune polnud. Aga õnneks lõi ta oma loose olemisega lõpuks mullimehe välja, selle eest peab tänama teda.
Üks haigemaid käsi sisaldas MP raise, CO allin, mina SB allin AKs. MP 8-8, CO AK. Floppame A, ma saan runner-runner masti. Nii ei saa kaotada juuuuu... :)
Algselt postitas vsiu100
krt superweekendi pakett jäi saamata, 99 vs 10 7 , riverisse mulle kolmik,talle auku rida.
aga kõrvale mängitavat 2-te turniiri ownin poolkõvalt hetkel. mõlemal 2. positsioon. pisut bubbleni.....
loodan, et tuleb,siis pole kahju,et trio finaalile ei läinud.....
Algselt postitas RudiTurbo
No Ford ja Opel pole autod. Kunagi mu onu küsis ühelt naiselt, et mix tehti Opel. Ja isegi naine oskas vastata, et Opel tehti sellex, et Ford kõige sitem auto poleks :D Ma loodan, et keegi Fordimees nüüd solvuma ei hakka :D
Algselt postitas RudiTurbo
No Ford ja Opel pole autod. Kunagi mu onu küsis ühelt naiselt, et mix tehti Opel. Ja isegi naine oskas vastata, et Opel tehti sellex, et Ford kõige sitem auto poleks :D
Ma loodan, et keegi Fordimees nüüd solvuma ei hakka :D
käisin sõpradega väljas. tüdrukul oli samal ajal naiste õhtu kodus ning pärast läxid kluppi. tulin koju, vaatan arvutisse ning selline lugu lahti: http://www.youtube.com/watch?v=h8VGQTtENSs WTF?
Comment