*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • doublemint65
    Grinder
    • Oct 2008
    • 695

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas ranka
    HAHAHAHAHA. Lollakas arvab,et ta käsi vist näha ei ole.
    Ma olen ka niimoodi valetanud kuigi tean, et näevad. Ei pea ennast lollakaks

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

ranka666: hmm so sick
      LOL.

ma ei saanud sellest tartu meeste "mmm"-st päris täpselt enne aru, kui svenza lives puust punaseks tegi.
      peen.

a, 1 hea seik. käisin poes.
      kolan mööda haabersti rautakeskot ja vaatan(pool küljepealt või nii), et tisko hängib riiulite vahel. tisko,mis tisko.
      astun juurde, ütlen, hommikust, mis sina siin teed?
      kutt keerab ringi - alfa stari turvamees, sõnagi eesti keelest aru ei saanud. ulme.
      niiet, sul on jube sarnane teisik või on sind kloonitud vms........

Comment

• ok2aa
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 1903

Algselt postitas vsiu100
        LOL.

ma ei saanud sellest tartu meeste "mmm"-st päris täpselt enne aru, kui svenza lives puust punaseks tegi.
        peen.

kolan mööda haabersti rautakeskot ja vaatan(pool küljepealt või nii), et tisko hängib riiulite vahel. tisko,mis tisko.
        kutt keerab ringi - alfa stari turvamees, sõnagi eesti keelest aru ei saanud. ulme.
        hullumaja selveri turvamees on madiso imo

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Algselt postitas Maheaatom
          Aga kui taala kurss langeks näiteks $1= 6EEK või isegi $1 = 3EEK kas jääksid ikka samale tasemele?

Ja loomulikult saab igaüks aru, et Eestis pokkerimängijaga jaoks on $-kursi tõus positiivne. Välja arvatud juhul kui pokkeritoas mängitakse ja arveldatakse ainult teises valuutas (n. eurod). Minu pärast võiks dollar 20EEKi ka maksta - minule oleks see ainult kasulik, kuigi ma poleks näiteks bensujaamas enam nii heas tujus...

Ning Tigrano - kui räägid Norra töölistest, siis ma võiksin tuua väga hästi ka vastupidiseid näiteid. Valuutaturgudel toimuv mõjutab terve maailma majandust ning väga paljude inimeste jaoks on dollari kursi langemine kasulik, täpselt nagu teiste inimeste jaoks jaoks on ta jälle kahjulik. Sama loogika, mis enamikel turgudel - ostjad soovivad hinna alanemist, müüjad hinna tõusmist. Ning valuuta on samuti kaup.
          No täpselt. Kui ma teen tööd, kus mul makstakse $es, siis on väga hea kui $ kurss on kõrge, aga nüüd ntks kui ma tahan seda raha kulutada, tellides Usa netipoest midagi, siis ma soovin jällegi, et kurss oleks väiksem. ;D

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas vsiu100
            LOL.

peen.

wut?

Algselt postitas ok2aa
            hullumaja selveri turvamees on madiso imo
            WUT?

Ah... wutever! Vähemalt tundus naljakas ja sain hommikukohvi kõrvale õrnalt itsitada.

EDIT: Ja mis asi on hullumaja selver?

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

hullumaja selver on selver, mis asub hullumaja juures. sealne turvamees = madiso (välimuselt)

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

elu on seiklus

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Maheaatom
                  Aga kui taala kurss langeks näiteks $1= 6EEK või isegi $1 = 3EEK kas jääksid ikka samale tasemele?

Ja loomulikult saab igaüks aru, et Eestis pokkerimängijaga jaoks on $-kursi tõus positiivne. Välja arvatud juhul kui pokkeritoas mängitakse ja arveldatakse ainult teises valuutas (n. eurod). Minu pärast võiks dollar 20EEKi ka maksta - minule oleks see ainult kasulik, kuigi ma poleks näiteks bensujaamas enam nii heas tujus...

Ning Tigrano - kui räägid Norra töölistest, siis ma võiksin tuua väga hästi ka vastupidiseid näiteid. Valuutaturgudel toimuv mõjutab terve maailma majandust ning väga paljude inimeste jaoks on dollari kursi langemine kasulik, täpselt nagu teiste inimeste jaoks jaoks on ta jälle kahjulik. Sama loogika, mis enamikel turgudel - ostjad soovivad hinna alanemist, müüjad hinna tõusmist. Ning valuuta on samuti kaup.
                  Selle peale ma ei tulnud, et taala kurss võiks olla 1$-3 eeki, siis muidugi räägiks uuest levelist , mõtlesin reaalsemalt, mis on olnud 1$ alla 10 krooni.

Seda kindlasti aga arvan, et halb kurss mõjutab kõige rohkem tavatöölist, kellel raha tavaliselt ärimeestest peaks vähem olema. Samas jah nagu ranka mainis, suht hea oleks madala kursiga USAst autosi, tehnikat jne osta aga kõigepealt on selleks vaja raha ;D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas antnx
                    Wow ma eile nägin tigranot tiltimas. Esimeset korda

EDIT:

Küsimus...

Kuidas enesekindlust pokkerimängus juurde saada? Kas seda saab kuidagi harjutada? Mindseti muuta?

Päris nii ei olnud aga üli halb jooks oli küll, setid crackiti 7 korda vaatasin HEMist, siis lükkasin paaris olukorras natuke lihtsalt ehk nupud sisse tõesti aga outse oli jalaga segada ;D

lisan veel- arvan, et see mindseti korda saamine sõltub kõige rohkem inimese iseloomust ja bankrollist. Kui on suur bankroll olemas ja ikka tildid, siis peab hakkama tõsiselt tööd tegema, et seda välja juurida, sest paar beati ei tohiks närvi ajada ja midagi mõjutada, sest see on olematu osa bankrollist. Kindlasti, kui roll on väike ja saad beate, siis võib isegi rahulikuma iseloomuga mängija tiltima hakata või siis mitte oma parimat mängu enam mängima (scared money effect näiteks) siis tuleks esimeses järjekorras, ehitada korralik bankroll ja siis edasi vaadata, kas lähed ikka nii lihtsalt tilti. Samas alat aitab, kui mõtled ja analüüsid kohe kätt, et kas tegid valesti või vastane mängis kohutavalt ja on täielik donk, siis kui tegid kõik hästi ei ole mõtet tilti minna, sest Sinu ülesanne ongi teha iga uue käe puhul õigeid otsuseid ning tänu nendele donkidele, kes kobistasid sult sessiga mõned buy innid võidad kuu lõpus nendelt lihtsalt kümneid ja kümneid buy inne tagasi.

Comment

• Marek K.
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1477

nakkedispersioon. dfklsöAÄdsa tra ma töö juyures nii tiltis, kõik ajavad paska keema, enam ei jõua.. päev-päevalt **** keeb aind julmemalt raisk, mingi hävle kõigil. koguaeg mõtled aind et kui oleks ei on eioleks pljääd. ausalt närvivapusti raisk.

sõimasin ühe kolleegi ka täis, hakkasin klientide juuresolekul räuskama kui miski närvitses ja hakkas mind käsutama kui mulö 1050 asja pooleli, ütlesin ära et türa putsi sita ajate siin kõik nii keema, nahhui idioodikari. varsti saan kinga ka vist.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas rankapoeg
                        nakkedispersioon. dfklsöAÄdsa tra ma töö juyures nii tiltis, kõik ajavad paska keema, enam ei jõua.. päev-päevalt **** keeb aind julmemalt raisk, mingi hävle kõigil. koguaeg mõtled aind et kui oleks ei on eioleks pljääd. ausalt närvivapusti raisk.

sõimasin ühe kolleegi ka täis, hakkasin klientide juuresolekul räuskama kui miski närvitses ja hakkas mind käsutama kui mulö 1050 asja pooleli, ütlesin ära et **** ***** **** ajate siin kõik nii keema, nahhui idioodikari. varsti saan kinga ka vist.
                        Õige ka, mitut asja, siis korraga tegema peab ;D

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Mingi vend tegi PokerNewsis juttu Triobetis täna toimuvast Tai turniirist, aga kontol oli 0. Noh, mul mõlema Baltic Championshipi piletid olemas, mõtlesin, et teen rahaks, martingale-flipin omale 11€ ja ostan tagasi turnadele. Keegi flippida ei julgenud, ok, otsustasin NL100HU-d hit'n'runnida. Kurat selline fish sattus vastu, et ei raatsinud peale 11€ saamist minema tõmmata ja 15-20 minuti pärast oligi vend tühi ja mul 300 lisaeuri kontol :P

Anyway, väga mõnus tunne oli mingi 160€ 'se rolliga NL100-t mängida, Pacificus on vastik tülpimus ja töötegemise tunne vms... Hakkasin mõtlema, et äkki peakski miski 3-5 buy-ini kuskile donksaidile kandma ja kohe NL200HU käima tõmbama, ehk tekib mänguisu :)

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ship it. Tegin test tellimuse subsidepsordist, nelja päevaga kohale aga shipping tra jube kallis :)

[img width=450 height=450]http://www.subsidesports.com/uk/images/product/xlarge/Liv3rdSS0809c.jpg[/img]

Comment

• jrgn hell
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 3328

ma sain tildi poest oma särginärakad natuke ülekahe nädalaga kätte. just tulid ukse taha

Comment

• Metsapull

Tegin Hansapanga kontole väljamakse täna, trios näitab, et on vastuvõetud, kui kiiresti see raha panga arvele peaks jõudma?

Comment

Working...