*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marguzz22
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1458

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

njah amserv ja elke kokku tegid nüüd uue lexuse keskuse, tuttav töötab seal -> teenindus nüüd veelgi parem kuna autosid enam ei osteta:D

Comment

• ok2aa
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1903

Algselt postitas marguzz22
      njah amserv ja elke kokku tegid nüüd uue lexuse keskuse, tuttav töötab seal -> teenindus nüüd veelgi parem kuna autosid enam ei osteta:D
      :D

auto puhul saab minu juures oluliseks suurus. sõidumugavus on mu 10 aasta vanusel suurel autol siiamaani parem kui väikeste citroenidel ja pesukottidel

Comment

• doublemint65
        Grinder
        • Oct 2008
        • 695

marguzz22 ja ok2aa teil on sama palju postitusi atm.

Comment

• ok2aa
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1903

Algselt postitas doublemint65
          marguzz22 ja ok2aa teil on sama palju postitusi atm.
          ei viitsi tööd teha atm imo rofl

Comment

• gert23
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

Algselt postitas ok2aa
            :D

auto puhul saab minu juures oluliseks suurus. sõidumugavus on mu 10 aasta vanusel suurel autol siiamaani parem kui väikeste citroenidel ja pesukottidel
            kle mis citroenil viga? mul on c4, täitsa norm auto, kui vedrustus välja jätta. :) Maksan 2800 kuus, 4a garantiid, 4 aastat kasutusrent ja 4k kasko aasta peale. Norm diil minuarust. Muhvigi raha sisse panema ei pea 4 aastat. Hiljem annan auto tagasi ja eks siis piilun miskit paremat kui rahakott lubab :)

Comment

• marguzz22
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1458

lol, 2p2 BBV on töielik koomianurk mõni vend peaks seal elukutseliseks koomikuks hakkama mitte pokkerimängija olema

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Käisin just TTY-s.Parklad on autodest nii pungil,et pole kuskile parkida.Kõik ümbruskondsed teed on autodest pungil.Ja ,mis kõige huvitavam-autod on suured ja kallid.Roolis istub enamasti 18-aastane tüüp ja vahtralehe lärakas aknal.Või naljakas on vaadata,kudias nn noor tudengineiu oma "tanki" üritab hommikul manööverdada.Kas tänapäeval teenivad esimese aasta tudengid tõesti nii palju pappi,et sõidavad Hummerite ja Cayanne-dega?Vähemalt maj langusest pole küll TTY parklas midagi näha:)

Comment

• ok2aa
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1903

Algselt postitas gert23
                  kle mis citroenil viga? mul on c4, täitsa norm auto, kui vedrustus välja jätta. :) Maksan 2800 kuus, 4a garantiid, 4 aastat kasutusrent ja 4k kasko aasta peale. Norm diil minuarust. Muhvigi raha sisse panema ei pea 4 aastat. Hiljem annan auto tagasi ja eks siis piilun miskit paremat kui rahakott lubab :)
                  polegi midagi viga, lissalt ta on teistsuguste sõiduomadustega kui suuremad autod (mu emal on ka c4, olen sõitnud).

btw pirni oled proovinud vahetada oma autol?

Comment

• marguzz22
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1458

http://forumserver.twoplustwo.com/54...i-bluff-31189/

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

See on handreading. ;D

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Please jätke oma "fail-id" ja asjad notepadi faili või kuskile, aga ärge siia postitage. Muidu kisub õhkkonna väga pingesse ja óngi foorum Peepe ja lenC-e täis.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Selle autode kohapealt on päris huvitav, mis sellises rikkas riigis nagu Taanis toimub.

Kui ma käin oma ülikooli parklas, siis keskmine auto on seal Peugeot 206 suurune junn ning leidub seal kõvasti ka 80ndatest Opel Kadette ning selliseid vanu peerusi. Iga hommik näen kui mingi ilus naiska tuleb mingi pläriseva Golfiga kooli :) Ning see pole tegelikult ainult kooliesine, autode suhtes on linnapilt kõvasti odavam kui Eesti tänavapilt. Kui ma hakkan meenutama , kui tihti olen näinud siin seitsmeseid BMW'si, siis Eestis näen tihedamini tänaval mõnda Lamborghinit, Viperit vms. Siiski on mõnel siin ka ilusamaid autosi, aga autod on siin nii ära maxustatud, et tõesti Eestis sõidavad kõvasti kallimad autod ringi.
                          Aga huvitav on see, et keskmine 20ndates araablane sõidab siin ringi jõhkralt ära tuunitud kolmeste BMW'dega, seda küll ei tea, kust neil raha jätkub autode jaoks, aga ma pakun, et enamus neist elavadki oma auto nimel.
                          Mingi variant on siin vähem maxe maxta, et võtad autol tagumised istmed välja, enamus dziibimehi teevad nii, kuid samas on neil ka toonklaas taga enamikel juhtudel.
                          Diisel on siin endiselt odavam kui bensiin ning 98't siin üldse ei müüda.
                          Diisli hind siis on hetkel hommikuti 7.80, päeval 8.30 kanti ning 1DKK on 2.1 EEK.

Ja muide politseid näen ma siin üliharva, linnas olen ainult korra näinud, kui nad on kedagi kontrollimas olnud, enamus linnateed on eraldusribaga kaherealised laiad teed ja võib 60'ga littida linnas :)

Comment

• gert23
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

tra triobet lambist sulges konto ja nõuavad mingisuguseid prügiarveid jms. Olen varem juba neile id kaardi ja krediitkaardi koopia saatnud. Bljaa täiesti arusaamatu. Kellelgi teisel pole seda tehtud täna?

Comment

• Oliverk
                              Moderaator
                              • Nov 2008
                              • 3016

Triobet nõuab mingeid asju? WTF?

Comment

• leits

bmw on naiss, mulle meeldib mugav jne .. ärge hakake oma rullnoka jutuga nüüd tulema ... sõidate saate aru ka et mugav ,, :)

Comment

Working...